punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Problém 1.6 16V VTS

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Problém 1.6 16V VTS

lh13
Zaslal: po říjen 28, 2013 10:00 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 14. 06. 2013 Příspěvky: 34 Bydliště: Suchdol nad Lužnicí
Nemám Saxo dlouho a potřeboval bych poradit.Poslední dobou se u mě vyskytujou dva problémy,ale asi souvisí spolu. Ten první je ten,že mi lítají otáčky.Dělá to hlavně při studeném startu.Když přijdu do garáže vyjedu a než zavřu garáž tak auto na volnoběh si samo přidává plyn i když tam nejsem Very Happy a zase za chvíli má zase tendenci skoro chcípnout.Potom po nějaké té jízdě se to málokdy objeví,to už spíš ne.Co jsem se tady snažil vyčíst z fóra,tak by to snad mohl být krokový motůrek,je to tak?Jsou to tyto příznaky?
A druhý problém,asi s tím souvisí.Čas od času se stane,že těžko startuju,jako že to má problém vůbec chytnout. A když to chytne,tak to má snahu se zadusit.Pomáhá tomu,když se to snažím jako by protůrovat do otáček.Tak mi to připadá,že jako by byl někde nějaký špunt a ten po nějakém tom tůrování se prorval a z výfuku se vždy vyhrne hodně kouře naráz,trochu zase ty otáčky polétávají nebo to zase má tendenci chcípnout,ale po nějaké té jízdě,jakmile se už jede tak vesměs tyto problémy mizí.Tak co,poradí někdo co je to?Děkuji předem!Případně kdyby se potvrdila moje teorie o krokovým motůrku,kde ho má hledat?Kde je u toho 16V uložený Very Happy ?Četl jsem,že se dá vyměnit a nebo také nějak pročistit?Pravda Very Happy ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sandman
Zaslal: po říjen 28, 2013 3:17 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 05. 08. 2008 Příspěvky: 1500 Bydliště: Piesok
Moze to robit krokac, skus ho vycistit, najdes ho na skrtiacej klapke. A co sa tyka dymu, mal som podobny problem a mal som vadny jeden vstrek.

Just remember Torque is what you feel and HP is not always the best to have.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
Fierd
Zaslal: út říjen 29, 2013 10:16 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 28. 04. 2010 Příspěvky: 347
Zkus lambdu vymenit

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: