Autor |
Zpráva |
< Ostatní ~ Remus homologace |
SMECOHOLIK |
Zaslal: pá listopad 08, 2013 5:46 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Prosím vás, neměl by zvás někdo v autě papír o homologaci koncáku od Remusu? Nebo nemáte někdo link na nějakej na netu? Byl bych moc vděčný |
|
Fierd |
Zaslal: so listopad 09, 2013 7:25 am |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
ja mam E vyraženy na koncaku,technickou prošlo |
_________________ |
|
Návrat nahoru |
|
gObla |
Zaslal: so listopad 09, 2013 7:10 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
to neřeš prochází kolikrát auta v horším stavu ... osobní zkušenost ... toto je prkotina |
|
|
Návrat nahoru |
|
FiFa_cze |
Zaslal: so listopad 09, 2013 8:24 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
No on je SMECOHOLIK tak trochu proslulej tím, že na auto nedá nic, od čeho nemá homologaci na papíře a není schváleno přímo pro jeho auto.
Mě krásně prošlo auto s ultrem a to od něj nemám žádnej papír a psal jsem ti to už několikrát a né jen já... |
|
|
Návrat nahoru |
|
SMECOHOLIK |
Zaslal: ne listopad 10, 2013 9:13 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Mě nejde o technickou, jde mi o švestky, věřte nebo ne, u nás když mě zastaví, pokaždý chtěli papír od supersprintu, supersprint jsem prodal kámošovi co má 16v a už ho ukazoval taky, jakmile jim ukážu papír od výfuku, začnou bejt svině a chtěj normálně vidět atesty od folii na oknech vzadu !!! třikrát z pěti zastavení v Rokycanech to po mě chtěli...já chci mít všechno ok, ale pěkný zároveň a chci mít prostě jistotu, že se po mě nebudou moct vozit, teď budu možná kupovat 16v kterej má rovnou rouru od svodů (lazených) až do zadu, ale majitel mi k tomu dá Remus koncák, takže ho tam chci dát, ale jelikož to i tak bude řvát jak svině (což mi nevadí, naopak to chci) tak chci být jištěnej tím papírem, kterej když ukážu (a to vím z vlastní zkušenosti se supersprintem magnum i ultersportem) daj mi v tu ránu poliši pokoj o to mi jde, chci jezdit v klidu, vždyt to znáte, stačí narazit na kokota policajta a dokáže vás pěkně nasrat, problém je že u nás je jich víc než kde jinde asi |
|
EiFFeL |
Zaslal: ne listopad 10, 2013 9:29 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
ja si myslim ze je to spis reakce na chovani majitele vozu.....
ja bych ti ten vyfuk sel v noci zalepit montazni penou, kdyz by se mi pri kazdem tvem prujezdu trepaly okna...
EDIT: do 4km te navic policajti muzou poslat na stk a tam te udelaji na chybejici kat, protoze mas euro 2 a ta uz ma katalyzator (je soucasti normy)... |
_________________ ex Saxo 1.5D,
ex Saxo VTS 1.6 16V
ex Berlingo 1.9D
actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi |
|
Návrat nahoru |
|
DiNOkitovec |
Zaslal: ne listopad 10, 2013 11:35 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
já v životě žádnej papír a ani problém neměl.. nikdy žádný kecy na snížení, na folie na bočních oknech, sedadla, pásy, uplně no-name výfuk a nic..tak nevim no, asi jsem v tomhle klikař, si to vybírám jinde že |
_________________ Saxokiller
|
|
Návrat nahoru |
|
NuF!k |
Zaslal: po listopad 11, 2013 9:54 am |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Já nevím jak v Rokycnaech ale v Plzni je to v cajku mám pár kamarádů s nesmyslně složenýma auta na nesmyslně velkých kolech ... nálepky přes čelní okno atd. nikdy nebyl problém nebo se to udělalo za 100,-
A moje zkušeost je taková že poslední policejní kontrola byla kvůli tomu že mi spadla manžeta z poloosy a kouřilo se mi do pravého kola vše v cajku .. =) |
_________________ GTI v naftě je jako ferrari v kombíku, sice to existuje ale není to ono
|
|
Návrat nahoru |
|
|