ahoj, jsem zde nový, saxo mám chvilku a mám pár otazek:
jedná se o VTS 1.4 rv 2001:
1: V jaké má být ideální poloze ručička ukazatele teploty? nejsou tam čísla.. pohybuje se mi to kousek pod půlkou občas i na půlce..
2: zasekl se mi vetrák na st. č. 3, jde ovládat jen na st. č.4 ale vypnout ne, momentálně sem ho odpojil. nevite co se mohlo stát?
3: Nastavení hodin (vyřešeno)
4: Jake kola jsou ideální na vtsko s tímto motorem myslim tím rozměr i pneu a ET? Mam v garáři pěkne 15tky BBS ale ET mají 28 a pneu 195/50, mohl bych tam dat 15tky s pneu 195/55? podložky bych dal vzdau 2cm vpředu 1cm.. prosím vas o zkusenost
5: předchozí majitel na dosti místech přivrtal šroubama VTS oplatováni a prahy navíc na jednom místě i nakřivo.. napadlo mě to sundat a bud nechat zavařit a zatřít plus to normálně přidělat ( možná seženu jiné plastu neprošroubované) prosím kde seženu ty čudlíky které to drží? popř. jak to sundat ? nějake zkušenosti se sundaváním a přiděláním?
6: co by mohlo hučet na levé straně při levotočivé zatáčce při rychlosti 80 a vejš?
7: na co si dát pozor všeobecně pozor, co zkontrolovat?
1 - funguje ti to vicemene dobre
2 - podiv se sem http://www.saxoclub.cz/phpbb2/viewtopic.php?t=10237
4 - nejidealnejsi jsou origo 15ky. Zkusenosti s 50 profilem ale rikaji ze to bude na saxu drhnout. Origo rozmer je 195/45 R15
5 - uchyty na lemy maji v citroenu
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
FATAL ERROR:MARTANCZaložen: 09. 12. 2005Příspěvky: 5780Bydliště: Vranovská Ves
6. zvedni na kozy, vem si pomocníka, podržte jedno kolo, rozjeďte pomalu na 100, poslouchej, pak druhou stranu a poznas to
7. koroze, koroze a jeste jednou koroze... hlavne spoj bok a podlaha kufru...
_________________ ex Saxo 1.5D,
ex Saxo VTS 1.6 16V
ex Berlingo 1.9D
actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru