v shitroene tusim 10 alebo 15 €cok to stalo, ake su vyhody to neviem, jedine co som si vsimol, ze mi elmko ukazuje viac hodnot...mne to spravil typek ako preventivku, lebo mi to blblo a az po case sa ukazalo, ze je vadny vstrek...
Ve spouste tematech se zde objevuje slovni obrazt "Diagnostika ukazala chybu" apod...
Zajimalo by me jestli je to vse mysleno tak, ze auto bylo napichnute na diagnostiku v servise, nebo ma saxo svoji vlatni diagnostiku jako treba pugeot 205? Tam se urcitou kombinaci poloh klicku v zapalovani vyvolal diagnosticky mod ,ktery na pristrojove desce vyblikal pripadne zavady.
Pokud to tak ma i saxo muzet mi sem hodit odkaz na nejaky postu, navod, pripaden vlakno zde ve foru, Nepodarilo se mi nic takoveho najit.
Dnes som sem dal tiez otazku ohladom Saxa VTS 16V 1997.Pozeral som si aj zahr.fora a vela ludi ma problem ohladom tohto.Rocniky 96 - 97 s 30 pinom v kabine.Toto som zatial nasiel jedine v programe Autodata.......Treba prepojit C1 s plusom baterie a mat na kabli vypinac.Minus ide myslim z C3 na kostru.Kody vyblikava kontrolka na palubovke.Podobne sa kody aj vymazavaju,len sa myslim prepoji C3 s C2.Neviem uz presne,musel by som sa pozriet.
Su aj modely 16VTS 97 s OBD,ale tam je uz 16 pin diag.konektor.Je v tom trochu chaos.Napr aj Atristechnik uvadza kod motoru 16V na motor 8V.Aj roky vyroby jednotlivych modelov nie su uvedene rovnako.
Ja mam Delphi 150E.Palubovka blika,ale odpoved je vzdy,ze auto neodpoveda.Obch.zastupca Delphi jedneho pana odporucil ohladom tohto modelu na vyrobu automobilu.Ohladom softu aj zapojenia kabla do 30 pin.
Kamarat si kupil Simotu sportove nasavanie a motor obcas zhasne.Ci na volnobehu alebo pocas jazdy.Zacne to robit po par minutach od startu.
Neviem aky system riadenia motoru to Saxo ma,aku riadiacu jednotku.Malo by mat tiez Mag.Marelli.Ktovie aky to ma soft.Neviem,ale tak akosi podvedome ma napada,ci neblbne napr.to,ze teplota nasavaneho vzduchu je mensia,mnozstvo vacsie nez je nadstavene v programe,teplota kvapaliny ide hore,do toho sa zamixuje Lambda sonda a v systeme je zrazu chaos.A motor zhasne.Neviem....Boli to prve modely,ktovie s cim pocitali konstruktery,s akymi upravami.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru