Autor |
Zpráva |
|
SMECOHOLIK |
Zaslal: čt červen 05, 2014 5:33 am |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
čaute, teď v pondělí jsem byl na repasu zadní nápravy a začalo mi hrozně vrzat někde u zadního pravýho kola, jak kdyby to bylo od karoserie, když hejbem s autem když stojí tak nic, ale jakmile se rozjíždim, nebo jedu přes hrboly, tak to uplně skřípe když dělaj tu torzku tak ta je nějak uchycaná do karosérie v kufru ne? neni možný že by jen blbě dotáhly nějaký šrouby? nebo třebas v prdeli tlumič zadní? nesetkal ste se s tim někdo? |
|
EiFFeL |
Zaslal: čt červen 05, 2014 6:15 am |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
jakoze vrzani? takovy jak guma po plechu? pokud ano, tak je to tim jak si jinak sedly silentbloky a chvilku nez si to zase sedne na spravny misto... taky mi to delalo... |
_________________ ex Saxo 1.5D,
ex Saxo VTS 1.6 16V
ex Berlingo 1.9D
actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi |
|
Návrat nahoru |
|
SMECOHOLIK |
Zaslal: čt červen 05, 2014 4:26 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
EiFFeL napsal: jakoze vrzani? takovy jak guma po plechu? pokud ano, tak je to tim jak si jinak sedly silentbloky a chvilku nez si to zase sedne na spravny misto... taky mi to delalo...
no spíš mi to přijde fakt jak plech o plech a když se rozjíždim a jedu přes nerovnosti, zkusim chvilku počkat tedy, dík kdyžtak na to mam dva roky záruku, tak se tam s tim znovu zastavim ať to zkouknou |
|
dyk77 |
Zaslal: pá červen 06, 2014 6:16 am |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
2 roky mas zaruku na materiál, pul roku na práci.
Me tady nedávno také začalo neco vrzat. Slyšel jsem to od zadní nápravy, pak jsem zjistil, ze na predku vrzou silentbloky uloženi příčného stabilizátoru. Holt už lety ztvrdly. vyměněno a dobrý. |
_________________ Saxo 1.1i / 44KW ... alu kola RSW Racing ... pneu Continental EcoContact*5 165/65 R14 ... ***MOJE_GALERIE*** Spotřeba CITROEN SAXO |
|
Návrat nahoru |
|
NuF!k |
Zaslal: pá červen 06, 2014 6:50 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
já měl taky podzření na nápravu a pak jsem zjistil že auto musím vyvařit |
_________________ GTI v naftě je jako ferrari v kombíku, sice to existuje ale není to ono
|
|
Návrat nahoru |
|
|