punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - úprava obyč. PP blatníku na blatník VTR, VTS ?

Autor Zpráva

<  Servis  ~  úprava obyč. PP blatníku na blatník VTR, VTS ?

Rocky
Zaslal: pá červen 20, 2014 6:56 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 17. 12. 2007 Příspěvky: 114 Bydliště: Trutnov
Zdravím,
v tomto týdnu se mi stala nemilá věc, nějaké hova... mi na parkovišti nabouralo saxo, asi nikoho nepřekvapí, že z místa nehody ujelo, aniž by na sebe nechalo kontakt. Hova..se trefilo do pravého předního blatníku mírně za pravé přední světlo, šlupka to byla asi slušná. Již jsem si zjišťoval u klempířů možnosti opravy či výměny a byl bych raději pro výměnu blatníku. Prosil bych vás o radu, případně zda nemáte s tímto někdo zkušenost... nedaleko mého bydliště je vrakoviště, kde by bylo možno sehnat za slušný peníz PP blatník, ale ze saxa 1.1, tedy bez otvorů na plasty. Možná to je úplná blbost, tak mě za to prosím neukamenujte, lze do takového dílu jen dodělat otvory, případně někde něco zbrousit a použít ho na saxo VTR ? Snažím se šetřit penízky na následující událost co mě za nedlouho čeká. Předem veliký dík za každou radu, jsem z toho dost špatný Sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
martanc
Zaslal: pá červen 20, 2014 8:49 am Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
musel bys ořezat lem a odvrtat přesně jako je blatník na VTS. Když to neuděláš a jen tam nalepíš lem tak bude mít jinej sklon protože origo blatník na VTS lem nemá a je ukončen hranou.

Rocky
Zaslal: pá červen 20, 2014 9:24 am Odpovědět s citátem
martanc napsal:
musel bys ořezat lem a odvrtat přesně jako je blatník na VTS. Když to neuděláš a jen tam nalepíš lem tak bude mít jinej sklon protože origo blatník na VTS lem nemá a je ukončen hranou.

Díky moc za tak rychlou reakci, něco v tomto duchu jsem předpokládal. Ještě jsem koukal, že tam možná bude trošku jiný tvar otvoru pro blinkr. Našel jsem jeden inzerát přímo na VTS,VTR PP blatník, volal jsem pánovi a zdá se že je to aktuální..tak doufám...
lazik
Zaslal: pá červen 20, 2014 9:24 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 05. 2009 Příspěvky: 689 Bydliště: Ostrava/Brno
Nejak ten obyc blatnik znasilnit jde - ja mam jeden blatnik taky bez der a zvenku to vypada normalne. Ale co presne s tim je potreba udelat to nevim. Ale bude to neco jak rikal martanc - ten VTS blatnik je vic vykrojeny a nema lem

Rocky
Zaslal: pá červen 20, 2014 9:42 am Odpovědět s citátem
lazik napsal:
Nejak ten obyc blatnik znasilnit jde - ja mam jeden blatnik taky bez der a zvenku to vypada normalne. Ale co presne s tim je potreba udelat to nevim. Ale bude to neco jak rikal martanc - ten VTS blatnik je vic vykrojeny a nema lem

Moc díky za reakci, pokud to tak máš řešené, nemožné to asi není a když to na autě není poznat tak to zní celkem nadějně..

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: