NĚMÁ NÁVŠTĚVAZaložen: 21. 06. 2014Příspěvky: 2Bydliště: Bratislava
Nazdar, mam mensi problem s olejom do auta, pozeral som tu na fore ale nenasiel som odpoved tak som zalozil novu temu (ak to tu uz niekde bolo riesene tak sorry )
Nedavno som kupil Citroen Saxo 1.1i r.v. 2003 najazdene nieco cez 70 000, kupoval som ho z autobazaru a ked som dosiel domov som prisiel na to, ze v nom skoro nebol olej - pozrel som navod na obsluhu a tam vyrobca uvadza motorove oleje:
Total Quartz 7000 - SAE: 10W-40, API: SJ, ACEA: A3.96
Total Quartz 9000 - SAE: 5W-40, API: SJ, ACEA: A3.98
Total Quartz 9000 - SAE: 5W-30, API: SJ-EC, ACEA: A1.98
- rychlo som isiel do co najblizsieho obchodu, lebo som potreboval este nieco ine robit na aute a bal som sa, ze sa to cestou zadre - v tom obchode nemali ani jeden Total, tak som kupil Valvoline DuraBlend Synthetic Blend - SAE:10W40, API:SL/CF, ACEA:A3/B4
Takze skratene: Aky olej by som mal pouzivat? Mozem nieco pokazit tym, ze pouzivam olej, ktory nema presne to ACEA:A3.98 ale uvadza tam vyrobca len to A3? Poradte aky olej pouzivate vy, ak mate Saxo 1.1i lebo vsetko co pozeram tak uvadzuju nieco ine.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru