Autor |
Zpráva |
< Servis ~ ostřikovače - nefungujou? |
josh |
Zaslal: po říjen 30, 2006 9:20 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
lenže pri písaní mi je to nanič, tam sa nič nedá zväčšiť. Obvykle pri mikroskopickom písme za zlomok sekundy zväčším písmo na celých stránkach, ale saxoclub sa tým celý rozhasí...
dyk77 napsal: Písmo nastavuje admin, ale je to asi kvůli tomu, aby jedno téma nebylo roztažený na 20 stránek, nevim. O kousek by to ale určitě zvětšit šlo. Nebo to můžeš udělat takhle a nebo takhle |
_________________ Jozef @ 1.4i SX engine (= PSA motor KFX TU3JP. Normálne max. zrýchlovanie 1.4i má vyzerať takto https://youtu.be/9L0tEJ7Ea1s ; pri pomalšom je niekde zádrhel) |
|
Návrat nahoru |
|
dave_m |
Zaslal: po říjen 30, 2006 11:02 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
jen tak mimo. Abyste se treba nedivili, az vam napocitaji treba 4x rozlozeni+slozeni+otestovani brzd! To se nam tady stalo u Hlavacka v Olomouci s Fabijou. A vysveteni bylo, ze to porad spatne brzdilo. To se pak nedivim, ze si berou do Skodovky samy "experty", kteri vse delaji nekolikrat a taky to nekolikrat zaplatime. Najit dobre servis je tezky. Tak snad pan Adler sdeli sve pocity od Fajta ... snad kladne |
_________________ bývalé VTS 16V, 2001, 1/4 mile za 15.85s, max na 2 km 189 km/h, max GPS 201 km/h
|
|
Návrat nahoru |
|
Ritchma |
Zaslal: út říjen 31, 2006 12:20 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
Ha kdyby mi čtyřikrát rozberali brzdy a řekli si za to i 4x takovou dobu tak bych je ale hodně rychle poslal do prdele s větou že za jejich neschpnost já nemůžu a rozhodně za ní nebudu platit. Ono stačí většinou jenom přečíst rozpis co na tom dělali a trošku se zeptat co tohle a tohle a za chvílí máte slevu jak vyšitou. Třeba často dělaj to že si započítávaj věci dvakrát - v hodinový době + ještě výměna něčeho konkrétního (tim myslím jenom tu práci) |
|
|
Návrat nahoru |
|
dyk77 |
Zaslal: st listopad 01, 2006 8:44 am |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
josh napsal: lenže pri písaní mi je to nanič, tam sa nič nedá zväčšiť. Obvykle pri mikroskopickom písme za zlomok sekundy zväčším písmo na celých stránkach, ale saxoclub sa tým celý rozhasí...
Já vim to byl takovej vtip napiš In0 nebo Mikimu , že máš problémy se čtením ať zvětší písmo, jestli to projde.
Taky by šlo nastavit si velikost písma v prohlížeči, ale to si rozladíš rozlišení pro všechny stránky |
_________________ Saxo 1.1i / 44KW ... alu kola RSW Racing ... pneu Continental EcoContact*5 165/65 R14 ... ***MOJE_GALERIE*** Spotřeba CITROEN SAXO |
|
Návrat nahoru |
|
josh |
Zaslal: st listopad 01, 2006 4:15 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Re servisy: už ich vidím ako by mi auto odmietli vydať po odmietnutí celkovej úhrady platby - skúšal som naposledy vyjednávať a neuhli ani o korunu
RE zväčšenie písma - vo FF ani v Opere to netreba nastavovať ani celkovo, stačí ako som spomínal zlomok sekundy (nastavenie cez klávesy alebo klávesy+myš), no výsledok bude aj tak všade podobný :
pred/po
Možno raz niekomu napíšem, keď to vadí iba mne |
_________________ Jozef @ 1.4i SX engine (= PSA motor KFX TU3JP. Normálne max. zrýchlovanie 1.4i má vyzerať takto https://youtu.be/9L0tEJ7Ea1s ; pri pomalšom je niekde zádrhel) |
|
Návrat nahoru |
|
josh |
Zaslal: st listopad 01, 2006 4:26 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
P.S. písmo: teraz som zistil - na shoutboxe ide zväčšovať bez úhony na rozložení stránky, teda chyba bude niekde vo fórach. |
|
Návrat nahoru |
|
butthead |
Zaslal: čt září 04, 2014 5:57 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Caute ... Prosim o radu ... Vsetko fungovalo ako ma a nic som stym nerobil no zrazu nefunguje ani predny ani zadny ostrekovac... Packa je v pohode no ked pustim ostrek tak motorcek anii nehuci ... Kde zacat hladat problem? Nemoze to byt iba v niektorej poistke? Dik |
_________________ http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=64 |
|
Návrat nahoru |
|
jadek |
Zaslal: čt září 04, 2014 7:24 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Zkus pojistku F3 v poj. skříňce u motoru |
|
|