punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - ostřikovače - nefungujou?

Autor Zpráva

<  Servis  ~  ostřikovače - nefungujou?

josh
Zaslal: po říjen 30, 2006 9:20 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 27. 05. 2005 Příspěvky: 259 Bydliště: Slovensko, Bratislava
lenže pri písaní mi je to nanič, tam sa nič nedá zväčšiť. Obvykle pri mikroskopickom písme za zlomok sekundy zväčším písmo na celých stránkach, ale saxoclub sa tým celý rozhasí...
dyk77 napsal:
Písmo nastavuje admin, ale je to asi kvůli tomu, aby jedno téma nebylo roztažený na 20 stránek, nevim. O kousek by to ale určitě zvětšit šlo. Nebo to můžeš udělat takhle a nebo takhle Wink

Zaslal: po říjen 30, 2006 11:02 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 08. 05. 2006 Příspěvky: 1299 Bydliště: Olomouc
jen tak mimo. Abyste se treba nedivili, az vam napocitaji treba 4x rozlozeni+slozeni+otestovani brzd! To se nam tady stalo u Hlavacka v Olomouci s Fabijou. A vysveteni bylo, ze to porad spatne brzdilo. To se pak nedivim, ze si berou do Skodovky samy "experty", kteri vse delaji nekolikrat a taky to nekolikrat zaplatime. Najit dobre servis je tezky. Tak snad pan Adler sdeli sve pocity od Fajta ... snad kladne Wink

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Ritchma
Zaslal: út říjen 31, 2006 12:20 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 2233
Ha kdyby mi čtyřikrát rozberali brzdy a řekli si za to i 4x takovou dobu tak bych je ale hodně rychle poslal do prdele s větou že za jejich neschpnost já nemůžu a rozhodně za ní nebudu platit. Ono stačí většinou jenom přečíst rozpis co na tom dělali a trošku se zeptat co tohle a tohle a za chvílí máte slevu jak vyšitou. Třeba často dělaj to že si započítávaj věci dvakrát - v hodinový době + ještě výměna něčeho konkrétního (tim myslím jenom tu práci)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
dyk77
Zaslal: st listopad 01, 2006 8:44 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 24. 05. 2005 Příspěvky: 1511 Bydliště: Most
josh napsal:
lenže pri písaní mi je to nanič, tam sa nič nedá zväčšiť. Obvykle pri mikroskopickom písme za zlomok sekundy zväčším písmo na celých stránkach, ale saxoclub sa tým celý rozhasí...

Já vim to byl takovej vtip Wink napiš In0 nebo Mikimu , že máš problémy se čtením ať zvětší písmo, jestli to projde.
Taky by šlo nastavit si velikost písma v prohlížeči, ale to si rozladíš rozlišení pro všechny stránky Sad

Spotřeba CITROEN SAXO
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
josh
Zaslal: st listopad 01, 2006 4:15 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 27. 05. 2005 Příspěvky: 259 Bydliště: Slovensko, Bratislava
Re servisy: už ich vidím ako by mi auto odmietli vydať po odmietnutí celkovej úhrady platby - skúšal som naposledy vyjednávať a neuhli ani o korunu
RE zväčšenie písma - vo FF ani v Opere to netreba nastavovať ani celkovo, stačí ako som spomínal zlomok sekundy (nastavenie cez klávesy alebo klávesy+myš), no výsledok bude aj tak všade podobný :
pred/po

Možno raz niekomu napíšem, keď to vadí iba mne Wink

Zaslal: st listopad 01, 2006 4:26 pm Odpovědět s citátem
P.S. písmo: teraz som zistil - na shoutboxe ide zväčšovať bez úhony na rozložení stránky, teda chyba bude niekde vo fórach.

Zaslal: čt září 04, 2014 5:57 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 10. 2006 Příspěvky: 389 Bydliště: Slovakia, Prešov (východ)
Caute ... Prosim o radu ... Vsetko fungovalo ako ma a nic som stym nerobil no zrazu nefunguje ani predny ani zadny ostrekovac... Packa je v pohode no ked pustim ostrek tak motorcek anii nehuci ... Kde zacat hladat problem? Nemoze to byt iba v niektorej poistke? Dik

Zaslal: čt září 04, 2014 7:24 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 19. 05. 2010 Příspěvky: 55 Bydliště: Solnice
Zkus pojistku F3 v poj. skříňce u motoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
butthead
Zaslal: ne září 07, 2014 12:41 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 10. 2006 Příspěvky: 389 Bydliště: Slovakia, Prešov (východ)
v musdrej knihe som sa docital ze na poistke F9 v palubke je 20 A poistka, na ktorej je okrem motorceka ostrekovaca aj ovládanie stieracov. Stierace mi idu takze budem musiet fyzicky pozriet na ten motorcek ostrekovacov....

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 2
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přejdi na: