SAXOKLUBÁKZaložen: 26. 05. 2006Příspěvky: 165Bydliště: Dvůr Králové nad Labem
Zdravím pánové, poprosím o radu: Před časem jsem při výměně palivového filtru neznaje fintu jak se sundávají, urval koncovky palivových trubek. Napojil jsem to gumovou hadicí, ale stále to sákne a ta hadice, navzdory tomu, že je speciálně pro benzín, je docela fest zpuchřelá. Nerad bych na mazlíkovi opékal buřty. Strávil jsem na internetu fůru času, ale nikde jsem na palivové vedení pro Saxo 1.0 nenarazil. Nedá někdo tip kde by se dalo koupit?
no to je taková specialitka že bych typoval jen citroen a možná peugeot protože 106 to bude mít podobný. Jen bacha je více druhů vedení. Některá saxa mají zpětnou hadičku benzínu od motoru a některá jen od filtru a je tam potom odbočka navíc.
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS!
Asi pred 2 tyzdnami som doniesol domou saxo 1.4i 98 takze mi zostali nejake hadacky nadrz a par blbosti okolo toho ak potrebujes hadicku co ide z nadrze do fitru ta by mala byt na kazdom rovnaka mozem ti ju skusit pohladat
_________________ ex saxo 1.1 44KW 2002 59 000KM - TOTALKA
ex peugeot 206 CC 2.0 80KW
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru