NĚMÁ NÁVŠTĚVAZaložen: 16. 05. 2015Příspěvky: 2Bydliště: Praha
Kdo se vyzná, tak tohle auto zná a ví, že o něj bylo původním majitelem maximálně pečováno, garážováno, ježděno jen na srazy. Mnou taktéž garážováno a téměř neježděno (změnila se situace - priority - nová známost, děti, 3 auta), takže tohoto černého mazla posílám dál do světa.
Co se týče omáčky okolo, tak je to raketa, co na silnici za původního majitele nepoznala porážku, mě teda natřel na světlech Fiat coupe, ale co jsem našel na netu, tak měl asi 300 koní. Jinak nesmyslný zrychlení, 150 km/h je tam hned, motor krásně táhne odspoda .. . Co mi, jako staršímu ročníku, tolik nesedí, je moc tvrdý podvozek, ale díky tomu to sedí jak přibitý a člověk může vlítnout do zatáčky daleko rychleji a jedním kontra to srovná (takovou ovladatelnost jsem ještě u jiného auta nezažil).
Co se týče úprav a tak odkazuju na svůj inzerát na bazoši ..
EKO poplatek mnou zaplacen, prodávám za cenu, za kterou jsem pořídil, tedy za 89 tis. Kč. Řekl bych že odpovídá stavu, tzn. bez koroze a mega úprav v tom.
Naposledy upravil Millhouse dne so říjen 03, 2015 4:18 pm, celkově upraveno 2 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru