Ahojte
mal som agresivnejsiu jazdu a v zakrute som vymetol jamu .... slovenske cesty
nic nove ale od vtedy nejako puka v poloosi az sa neda pohnut citim ze v klbe nieco ruplo az moc domou som zasiel ale pri vychadzani z dvora sa tam nieco seklo a nechelo pretocit kolesom citelne tlacio tlmic do dola namiesto krutenia kolesa . Hladal som po strankach poloosi a nejako bez nalezu na moj rocnik neviete kde by som zohnal polos z ABS ? nasiel som z Abs ale je to DO rocniku 1999 potom su PO rocniku 1999 a tie sa mierne lizsia rozmermy ale nemaju ich v ABS
http://www.fifoautoshop.sk/versiune/5552/tree/10162/articol/92599267/piesa/_lskl_nahradne-diely-1.6-VTS_Hnac-riadel.html#focus
FATAL ERROR:MARTANCZaložen: 09. 12. 2005Příspěvky: 5780Bydliště: Vranovská Ves
predpokladam ze tam podlozka byla u loziska...
pokud ano, tak ta se tam dava z toho duvodu, ze jsou dve verze poloosy - jedna ma tu dosedaci plochu a nabeh na tisicihran plochej druha do kuzelu a pokud se ti sejde plochej naboj a poloosa s kuzelem je potreba to vypodlozkovat jinak to lozisko nedotahnes...
_________________ ex Saxo 1.5D,
ex Saxo VTS 1.6 16V
ex Berlingo 1.9D
actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi
Tak poloos je vonku odisiel vonkajsi klb blizsie pri kolese dovod bola prasknuta maznica drelo to totalne na sucho ked som ju vytiahol samozrejme som chytal olej z prevodovky . Je tam uplne coerny olej a to bol meneny cca pred 2 mesiacmi + su tam fakt malinke ciastocly zeleza
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru