punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Nefunkcni ventilator

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Nefunkcni ventilator

Cheeta
Zaslal: ne říjen 25, 2015 8:43 pm Odpovědět s citátem
NĚMÁ NÁVŠTĚVA Založen: 25. 10. 2015 Příspěvky: 1 Bydliště: Zdebořice
Zdravim, mam problem s nefoukajim ventilatorem, koleckem muzu otacet jak chci, ale ani zavan. Nedavno jeste cas od casu s mezerama profouknul. Pricina? Absolutne netusim, jestli neco v kabelazi od ovladani? Sundat stredovej panel? Pokud ano, tak jak? Ted pred zimou je to clekem opruz, kdyz si nemuzete vubec odmlzit predni a bocni okna a musite je otirat hadrem jak chuj. Very Happy Predem dekuji za rady.

Saxo 1.1 44kw s klimou.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DiNOkitovec
Zaslal: so říjen 31, 2015 1:17 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 04. 02. 2007 Příspěvky: 1300 Bydliště: Praha 2
Cheeta napsal:
Zdravim, mam problem s nefoukajim ventilatorem, koleckem muzu otacet jak chci, ale ani zavan. Nedavno jeste cas od casu s mezerama profouknul. Pricina? Absolutne netusim, jestli neco v kabelazi od ovladani? Sundat stredovej panel? Pokud ano, tak jak? Ted pred zimou je to clekem opruz, kdyz si nemuzete vubec odmlzit predni a bocni okna a musite je otirat hadrem jak chuj. Very Happy Predem dekuji za rady.

Saxo 1.1 44kw s klimou.

To bude dost pravděpodobně tím ovládacím otočným vypínačem, u mě to bylo uplně stejné.. výměna je celekm easy, jen to chce pořídit se stejným počtenm poloh a stejným konektorem (liší se mk1 mk2 a ještě snad podle klima/neklima.. )

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
lazik
Zaslal: čt listopad 05, 2015 5:08 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 05. 2009 Příspěvky: 689 Bydliště: Ostrava/Brno
Ten středový panel drží myslím na 5 malych torxech. 2 jsou schované pod krytkama vedle tlačítek na všechny 4 blinkry apod. Další 2 jsou že spodní strany o kousek níže (někde jak je ovládání topení zhruba) a poslední je zespodu uprostřed - k tomu se dá celkem blbě dostat a já jsem ho šrouboval tak, že jsem do něj jen nasadil torx nástavec a tím jsem otáčel klíčem nebo kleštěma..

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: