punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Problém při zrychlování.

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Problém při zrychlování.

vevercak2
Zaslal: po prosinec 21, 2015 9:24 pm Odpovědět s citátem
JAPONSKÝ TURISTA Založen: 11. 04. 2012 Příspěvky: 10 Bydliště: Plzeň
Saxo 1,5D
Pokud jedu se studeným nebo ne moc zahřátým motorem, je ticho.
Pokud jedu třeba na dálnici a trochu víc přidám, tak se ozývá takový kolísavý zvuk. Při jízdě s velmi lehkou nohou a nepřidávání plynu je ticho. Je jedno zda akceleruji z 80 nebo ze 110. Při stálé rychlosti, a málo sešlápnutým plynem je ticho a jinak je ten zvuk. Odkud se to ozývá nedokážu určit, snad zepředu. Je to jen při zrychlování. Spolujezdec manželka, dcera prý nic neslyší( a to mají lepší uši)
Potřebuji poradit :
1.zda se s tím někdo setkal, než půjdu do servisu, aby si tam nevymýšleli, a nechtěli vyměnit půl auta - zkrátka abych věděl.
2.Pokud by mě někdo doporučil v Plzni nějaký servis,kde by si stím věděli rady, tak to také uvítám. Díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ALFI
Zaslal: út prosinec 22, 2015 8:00 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 03. 01. 2014 Příspěvky: 52 Bydliště: Prešov
vevercak2 napsal:
Saxo 1,5D
Pokud jedu se studeným nebo ne moc zahřátým motorem, je ticho.
Pokud jedu třeba na dálnici a trochu víc přidám, tak se ozývá takový kolísavý zvuk. Při jízdě s velmi lehkou nohou a nepřidávání plynu je ticho. Je jedno zda akceleruji z 80 nebo ze 110. Při stálé rychlosti, a málo sešlápnutým plynem je ticho a jinak je ten zvuk. Odkud se to ozývá nedokážu určit, snad zepředu. Je to jen při zrychlování. Spolujezdec manželka, dcera prý nic neslyší( a to mají lepší uši)
Potřebuji poradit :
1.zda se s tím někdo setkal, než půjdu do servisu, aby si tam nevymýšleli, a nechtěli vyměnit půl auta - zkrátka abych věděl.
2.Pokud by mě někdo doporučil v Plzni nějaký servis,kde by si stím věděli rady, tak to také uvítám. Díky

poloosa...mne to ties robi... za studena ticho a ked sa auto zohreje tak sa to asi ties neako nahreje a tak poklepkava... otacky motora mi nekolisaju... alebo este lozisko kolesa je trochu nacate... ale na 100% si niesom isty
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
vevercak2
Zaslal: st prosinec 23, 2015 12:19 am Odpovědět s citátem
JAPONSKÝ TURISTA Založen: 11. 04. 2012 Příspěvky: 10 Bydliště: Plzeň
Dík za radu, ono to možná je to i obojí, protože slyším při zatáčení taky nějaký zvuk a myslel jsem, že by to mohlo dělat volné ložisko a pak by se to mohlo dřít tam u bubnu vzadu.Uvidím, pár dní to snad vydrží.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ALFI
Zaslal: st prosinec 23, 2015 7:53 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 03. 01. 2014 Příspěvky: 52 Bydliště: Prešov
pri zatacani, tak to bude poloosa
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: