Saxo 1,5D
Pokud jedu se studeným nebo ne moc zahřátým motorem, je ticho.
Pokud jedu třeba na dálnici a trochu víc přidám, tak se ozývá takový kolísavý zvuk. Při jízdě s velmi lehkou nohou a nepřidávání plynu je ticho. Je jedno zda akceleruji z 80 nebo ze 110. Při stálé rychlosti, a málo sešlápnutým plynem je ticho a jinak je ten zvuk. Odkud se to ozývá nedokážu určit, snad zepředu. Je to jen při zrychlování. Spolujezdec manželka, dcera prý nic neslyší( a to mají lepší uši)
Potřebuji poradit :
1.zda se s tím někdo setkal, než půjdu do servisu, aby si tam nevymýšleli, a nechtěli vyměnit půl auta - zkrátka abych věděl.
2.Pokud by mě někdo doporučil v Plzni nějaký servis,kde by si stím věděli rady, tak to také uvítám. Díky
Saxo 1,5D
Pokud jedu se studeným nebo ne moc zahřátým motorem, je ticho.
Pokud jedu třeba na dálnici a trochu víc přidám, tak se ozývá takový kolísavý zvuk. Při jízdě s velmi lehkou nohou a nepřidávání plynu je ticho. Je jedno zda akceleruji z 80 nebo ze 110. Při stálé rychlosti, a málo sešlápnutým plynem je ticho a jinak je ten zvuk. Odkud se to ozývá nedokážu určit, snad zepředu. Je to jen při zrychlování. Spolujezdec manželka, dcera prý nic neslyší( a to mají lepší uši)
Potřebuji poradit :
1.zda se s tím někdo setkal, než půjdu do servisu, aby si tam nevymýšleli, a nechtěli vyměnit půl auta - zkrátka abych věděl.
2.Pokud by mě někdo doporučil v Plzni nějaký servis,kde by si stím věděli rady, tak to také uvítám. Díky
poloosa...mne to ties robi... za studena ticho a ked sa auto zohreje tak sa to asi ties neako nahreje a tak poklepkava... otacky motora mi nekolisaju... alebo este lozisko kolesa je trochu nacate... ale na 100% si niesom isty
Dík za radu, ono to možná je to i obojí, protože slyším při zatáčení taky nějaký zvuk a myslel jsem, že by to mohlo dělat volné ložisko a pak by se to mohlo dřít tam u bubnu vzadu.Uvidím, pár dní to snad vydrží.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru