NĚMÁ NÁVŠTĚVAZaložen: 10. 10. 2016Příspěvky: 2Bydliště: praha
Dobrý den, jsem tu nováček a uvažuji o koupi saxa 1.1 44Kw, mohli by jsme mi prosím poradit na co si dát při koupi tohoto auta pozor a co řádně zkontrolovat? S těmito auty nemám totiž vůbec žádné zkušenosti, za kažkou radu moc děkuju.
Aby nebylo bourané, neboť udělat na tom pak geometrii je problém.
Důležitá je zdravá kastle ( někdo to má sežraný v oblasti uložení rezervy, je to asi nejslabší místo ).
Jinak je to auto nezmar a díly jsou na to dostupné a levné. Pokud nejsi vyloženě student bez peněz, tak se na tom dá snadno a levně udělat prakticky cokoliv ( i v domácích podmínkách se základním nářadím ). Samozřejmě je dobré porovnávat a najít si kus v co nejlepší kondici.
Osobně jsem 13 let spokojeným majitelem a nové mě zatím neláká.
Svoje auto prezentuji v tomto tématu ... http://www.saxoclub.cz/phpbb2/viewtopic.php?t=6658&start=0
Naposledy upravil dyk77 dne po říjen 10, 2016 9:23 pm, celkově upraveno 2 krát _________________ Saxo 1.1i / 44KW ... alu kola RSW Racing ... pneu Continental EcoContact*5 165/65 R14 ... ***MOJE_GALERIE*** Spotřeba CITROEN SAXO
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru