punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - osttre vacky

Autor Zpráva

<  Tuning  ~  osttre vacky

rastoN2
Zaslal: st listopad 30, 2016 2:40 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 06. 08. 2013 Příspěvky: 58 Bydliště: Nitra
It is difficult for us to determine for every engine type how the original ecu will react to a hotter camshaft. The question is how the engine will behave under load. Make sure it doesn't lean out. If all is well this cam should make more power than the stardard cam.

oni to ani netestuju v aute? Very Happy aj pri remape by ma zaujimalo kontrolne meranie bez chipnutia.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ViveLeSport
Zaslal: čt prosinec 01, 2016 1:05 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 31. 08. 2016 Příspěvky: 35 Bydliště: Praha Západ
Koho by jste doporučili u nás na remap Saxa VTS 1.6 87kw, nějaká osobní (a dobrá) zkušenost? Zvažuji na základě mých zkušeností z jiných aut rovněž vačky cat cams (743). Napadá mě LSC Brázdil, už jsem s ním něco řešil, ale není z nejlevnějších (je tam samozřejmě ale kvalita a odbornost), zjištuji ještě další případný alternativy..

Zaslal: čt prosinec 01, 2016 1:48 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
já byl u brázdila, ale ladili sme programovatelnou jednotku... stalo to teda ale 17...

actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
ViveLeSport
Zaslal: čt prosinec 01, 2016 9:11 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 31. 08. 2016 Příspěvky: 35 Bydliště: Praha Západ
EiFFeL napsal:
já byl u brázdila, ale ladili sme programovatelnou jednotku... stalo to teda ale 17...

To je mi jasný no, vím jak to tam je. Tak on se specializuje hlavně na závodníky a na ty co kvalitu umí zkrátka i zaplatit. Ale pro běžnýho smrtelníka je to ten dražší , asi zbytečnej postup, mnohdy.
Vím že série ecu na Saxu VTS je snad nějak zamčená, tak nevím jak to s tím reflashem standart ecu úplně je...proto se ptám i. Mám zkušenost s type r a renaultsport auty, s tímhle se poznáváme zatím.
Ten reflash úplně každý asi na tomhle autě z důvodu uzamčení ecu neudelá , nějací co jen čipují ecu asi určitě ne, ale kdo ví..Brázdil si určitě poradí, jen to stojí víc peněz zkrátka mno, ale zas auto veme na brzdu a je to odladěné správně. Samozřejmě budou ale ještě další varianty, tak prosím pište své zkušenosti Cool

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 2
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přejdi na: