hoodně slušnej speed.
ale do krize se dostal sám, tahle zatáčka se musí zavřít ohodně dřív než se zdá, neni to nic jednoduchýho protože je lomená nadvakrát. v takový rychlosti stačí o půl vteřiny pozdějš zatočit a je vše špatně.
Tady nešlo o to, že bych špatně zatočil. Ta rychlost byla zkrátka vyšší, než je zdrávo. Normálně to totiž Clia Sport jezdí na trojku..(alespon dle toho co mě řekli kolegové, co tam závodili s tím samým autem) no a já chtěl být rychlejší (měl tam čtyřku a cca něco přes 170km/h) a vycházel jsem i z toho, jak to jezdil před xx lety známej na závodním Cliu Williams (ten to jezdil cca.150km/h a to se mi zdálo málo na Sporta:).
Jinak auto bylo celé ve vzduchu jednu chvíli (i zadní náprava a nemálo, ikdyž to tak nevypadá). Gumy navíc normál šlupky a slušně ojeté, jet tehdy nějaké semislicky popere se s tím Clio ještě lépe. A tady vidím možná zásadnější rozdíly v autech. Jako Clio vs Saxo, to druhé je ještě víc bezprostřednější a baví mě o chlup víc, ale nevím, zda by to takhle a v takové rychlosti ustálo. Ale pokud se ten kopec zas pojede a bez retardéru, rád to s ním zkusím Zatím si to stavím na okrsku, ale nějaký kopec je určitě v plánu.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Random Image
Osmí díl,mezi "Ztracenými" je i jeden organizátor-Ghofi, styď se:)