punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - JAKÉ VAČKY?

Autor Zpráva

<  Tuning  ~  JAKÉ VAČKY?

fingerol
Zaslal: st březen 13, 2013 6:52 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 11. 03. 2012 Příspěvky: 211 Bydliště: Šumperk
vím že ta jednotka vychazí tak nejak kolem 15-17 tis ne a na kolik vychazí ten remap jen tak ze zvedavosti ? vím žeto řeším předčasně atd ale jen mě to zajíma Razz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
EiFFeL
Zaslal: st březen 13, 2013 7:07 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
od brazdila cca 45 bez dph vcetne jednotky a odladneni

actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
fingerol
Zaslal: st březen 13, 2013 7:12 pm Odpovědět s citátem
to je dobrej pleskanec no .. Very Happy to je snad lepší sehnat motor normálne bez toho egr ne ? nebo to nejak prestavet jestli to de a pak do toho dat tu jednotku polazenou ... nevím nevyznám se v tom je to jen můj názor, ale zatím mi tohle stačí uvidím jak to pojede s laufem a 705, ale myslím, že dobře ještě když se vytratí pár kilo pryč. uvidime, uvidime. jeste mesic a je to v rychtyku všechno a konešně se zase svezu ..
EiFFeL
Zaslal: st březen 13, 2013 7:25 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
ty ses fakt uplne mimo... mel bys zustat u serie...

actual Peugeot 106 XSi
fingerol
Zaslal: st březen 13, 2013 7:54 pm Odpovědět s citátem
řikámj že se v tom nevyznám.. a když píšeš že remap stojí bez dph 45 tak si přičti vacky a ses na nejaky s dph 70 +- a to vyjde proste levneji když sezenes nekde motor s tou starou jednotkou a predelas ten, tam das vacky a jednotku nemusíš dělat remap nebo se pletu? nepočítám do toho pružiny jiný atd veci okolo jen tohle zdá se mi to proste jen lepší způsob jak toho dosáhnout za mín peněz ... ale jak říkám nevyznám se v tom a dělat to ted nebudu jen mne zajímá jak postupovat kdyby to jednou nastalo...já to řešit stejne asi nebudu mám to na normální ježdění tak to upravovat až tak nema cenu pro mě když s tím nebudu závodit .. na zavody chapu že jo ... ten vyfuk a 705 je jen takova uprava ktera neni moc narocna jednak na dodatecnou prestavbu motoru a jednak na penize pro me... nevim kolik vydelavate Very Happy ale me tohle prostě stačí

Naposledy upravil fingerol dne st březen 13, 2013 8:06 pm, celkově upraveno 1 krát
SkR@Bi
Zaslal: st březen 13, 2013 8:02 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 07. 12. 2005 Příspěvky: 933 Bydliště: Nýrsko / Plzeňský Kraj /
45 jednotka i s naladenim...tzn 25 jednotka a kabelaz (bavime se o euro efi 1) a zbytek ladeni...jinak se da premapovat jedno i tri plug jednotka...proste remap u saxa neni ze ti nekde nahrajou nejakou mapu jako u ochcavky a budes jezdit...musis na brzdu a tam se to ladi...dej tam 705 nejakej vyfuk a sani...budes mit hezkych cca 130 koni a nebudes tak chudej...

FB
fingerol
Zaslal: st březen 13, 2013 8:13 pm Odpovědět s citátem
no však jo to myslím .. Very Happy jen jsem chtel vedet jak by se to delalo dal ale tohle je už dobrá palka no Smile jsem myslel prave ze když mám ten starej motor a chtel bych tam dat 708 tak k tomu se koupi ta jednotka ktera tady ted byla nekde z bazaru za 15 myslím a to se jen vymeni a funguje to ale asi ne.. Razz každopadně každá sranda něco stojí a v tomhle ohledu to je celkem ranec vždy no .. Smile Very Happy
SkR@Bi
Zaslal: st březen 13, 2013 8:16 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 07. 12. 2005 Příspěvky: 933 Bydliště: Nýrsko / Plzeňský Kraj /
na nfx motoru bezi 708 s trochu horsim volnobehem taky bez remap...ale uz je lepsi to doladit...mas jeste moznost sehnat kabelaz NFX 1plug (az auto pojede tak ji prodam) a koupit cupovou jednotku cca 10 000,-

FB
fingerol
Zaslal: st březen 13, 2013 8:17 pm Odpovědět s citátem
o tomhle fak nic nevím a řešit to tady je nadlouho a vzhledem k tomu že se to má čistě informativní způsob i zbytečný... leda se o tom pobavit nekdy na srazu akorát ted v praci nam udelali paradní vychytavku že nám rozplánovali dovolenou celou oni na celej rok a tak blbe ze jsme furt bez premii a penez takže je to všechno ted na hovno poslední dobou ale co se tak bavím jinde to není lepší tak nevím kdy nekam přijedu ..ale dík za info a váš čas..
EiFFeL
Zaslal: st březen 13, 2013 11:40 pm Odpovědět s citátem
me se vali doma jednotka ladena na 708 Wink od Lade ze saxa Wink taky bude na prodej

actual Peugeot 106 XSi
sax sax
Zaslal: st říjen 23, 2013 2:40 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 15. 01. 2007 Příspěvky: 119 Bydliště: Praha východ
znate nekdo parametry seriovych vacek? Zajima mne porovnani z cat 705, zda se to vyplati.

Zaslal: čt říjen 24, 2013 7:46 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 18. 09. 2010 Příspěvky: 243 Bydliště: Vsetín
Tady to máš všechno pohromadě
http://www.psa-evolution.com/Tecnica%20motore%20alberi%20a%20acmme_principali_alberi_a_camme_in_c.htm

ALFI
Zaslal: pá květen 05, 2017 5:44 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 03. 01. 2014 Příspěvky: 52 Bydliště: Prešov
Cawte.... Viete mi povedat rozdiel medzi 708 a 868? Mam možnosť kúpiť 868 za dobré peniaze ale nechcel by som aby mi len tak doma potom ležali. Na speedpro.cz som našiel rozdiel len v uložení a zdvihatka... Vedel by mi to niekto vysvetliť? Ďakujem
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
EiFFeL
Zaslal: so květen 06, 2017 12:23 pm Odpovědět s citátem
868 otvírají ventily na delší dobu (282/273 vs. 256/256°) a zároveň i více (11,75/11,05 vs. 10/10mm)

uložení do hlavy je podle mě identický, nicméně catcams doporučuje vyměnu pružin, hydroštelů a misek co drží pružiny

nemluvě o tom že při skoro 12mm zdvihu by asi bylo fajn mít minimálně vybrané písty aby se tam ventil vešel + to 100% bude chtít naladit aby to vubec normalne vrcelo...

actual Peugeot 106 XSi

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 3 z 3
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

Přejdi na: