punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Kradene auto? Jak zjistit?

Autor Zpráva

<  Ostatní  ~  Kradene auto? Jak zjistit?

dave_m
Zaslal: út únor 06, 2007 9:33 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 08. 05. 2006 Příspěvky: 1299 Bydliště: Olomouc
chtel bych se zajet podivat do Francie, ale nevim, jestli Saxo neni v Nemecku nebo ve Francii v evidenci kradenych aut. Sice je v technicaku napsane, ze tam bylo odhlaseno... Nechtel bych se vratit busem bez auta Wink. Jestli by to slo jako anonym, bylo by to nejlepsi. Aby pak za mnou neprisli policajti, ze mi ho dou zabavit. Diky za kazdy napad Smile

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Lukes.2002
Zaslal: út únor 06, 2007 1:01 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 08. 09. 2006 Příspěvky: 1998 Bydliště: Šumperk
dave_m napsal:
chtel bych se zajet podivat do Francie, ale nevim, jestli Saxo neni v Nemecku nebo ve Francii v evidenci kradenych aut. Sice je v technicaku napsane, ze tam bylo odhlaseno... Nechtel bych se vratit busem bez auta Wink. Jestli by to slo jako anonym, bylo by to nejlepsi. Aby pak za mnou neprisli policajti, ze mi ho dou zabavit. Diky za kazdy napad Smile

Ty jsi to něják pochybně koupil? Shocked
Jinak já byl se saxem o prazdninách loňských ve Francii a Italii a kromě česko - německých hranic jsem všude bez problému projel a neměli kde by zjistily že je kradené...

ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo

ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré Smile

Alfa Romeo 159 Sportwagon
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
dave_m
Zaslal: út únor 06, 2007 1:51 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 08. 05. 2006 Příspěvky: 1299 Bydliště: Olomouc
no, nekoupil jinak pochybne, ale vime, jak to byva z dovozem. Proste nechci, aby mi ho nahodou na hranicich "omylem" proverili a ja byl bez auta. Jak rikam, ve velikym technicaku je napsany datum, kdy bylo vyrazeno z registru Francie. Jenom se tak informuju. A co bylo na hranicich?? Myslis, ze jim bude vadit ta clona a UNI remus? Folie vzadu skoro nejsou Smile

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Lukes.2002
Zaslal: út únor 06, 2007 9:27 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 08. 09. 2006 Příspěvky: 1998 Bydliště: Šumperk
dave_m napsal:
no, nekoupil jinak pochybne, ale vime, jak to byva z dovozem. Proste nechci, aby mi ho nahodou na hranicich "omylem" proverili a ja byl bez auta. Jak rikam, ve velikym technicaku je napsany datum, kdy bylo vyrazeno z registru Francie. Jenom se tak informuju. A co bylo na hranicich?? Myslis, ze jim bude vadit ta clona a UNI remus? Folie vzadu skoro nejsou Smile

No víš jak...člověk nikdy neví na jakýho blbce narazí ale auto nekontrolovali...brali pas a nazdar....ale zbytečně bych s tím laufem neprovokoval....myslím že rozjezd a příjezd s minimem plynu bude rozumný řešeníSmile

ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo

ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré Smile

Alfa Romeo 159 Sportwagon
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: