punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Repasoval jste někdo uložení zadní nápravy?

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Repasoval jste někdo uložení zadní nápravy?

Adler
Zaslal: so únor 17, 2007 11:37 am Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 1173 Bydliště: Kroměříž
Zlamos pekne a ted cele auto za svetla Smile

ex 1,5VTd Sad //Galerie//
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
Hassan_B
Zaslal: so únor 17, 2007 6:32 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 27. 09. 2006 Příspěvky: 223 Bydliště: Olomouc, Lazce
dave_m napsal:

to uz se mi zda trochu dost nahore, tos zvedal tak o dva zuby ne? koza jak cyp Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
zlamos
Zaslal: so únor 17, 2007 11:56 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 03. 08. 2006 Příspěvky: 612 Bydliště: Olomouc Dolany
No nevím o kolik zubů to zvedali, protože, když jsem tomu borcovi říkal ať to zvedne o 1zub, že je to asi 3cm, tak mi řekl, že to tak nejde říct, jako 1zub 3cm. Oni mají svou míru na originál a podle ní to dával dolů. A ještě říkal, že není šance aby se trefil zpátky do těch samých zubů. Takže nevím jak to zpátky nastavují. No chtěl jsem tak 1cm mezi kolem a blatníkem a mám tam asi 3cm. Originál je myslím 6,5cm. Ono to na té fotce vypadá, že je to vysoko, ale není to tak hrozny. Já to nafotím za vedne cely auto a hodím to sem. Cool
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
martanc
Zaslal: ne únor 18, 2007 10:31 am Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
no ja mam mezi kolem a blatnikem tak 2-3cm Very Happy a islim ze tak za rok budu muset jit taky na repsi Sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dave_m
Zaslal: ne únor 18, 2007 10:28 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 08. 05. 2006 Příspěvky: 1299 Bydliště: Olomouc

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Ghofig
Zaslal: ne únor 18, 2007 10:35 pm Odpovědět s citátem
Site Admin Založen: 04. 11. 2006 Příspěvky: 682 Bydliště: Kroměříž
Ten zadek je oproti predku docela vysoko. tak o 2 cm dolu a bylo by to dokonale Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger ICQ
Adler
Zaslal: ne únor 18, 2007 10:35 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 1173 Bydliště: Kroměříž
teda musim rict ze predtim to vypadalo lip .....

ex 1,5VTd Sad //Galerie//
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
zlamos
Zaslal: ne únor 18, 2007 10:40 pm Odpovědět s citátem
Takže takhle to vypadá za světla. Díky Dave_M, kterej to sem dostal, protože s tou mou závratnou rychlostí internetu mi to nějak nešlo. Crying or Very sad
zlamos
Zaslal: ne únor 18, 2007 10:44 pm Odpovědět s citátem
Přesadit se to dá vždycky, ale já jsem to chtěl zvednout. Ale kdyby to bylo o 2cm níž tak bych se nezlobil. Laughing No ještě musím zvednout předek tak o 2cm a bude to dobry.
dave_m
Zaslal: pá únor 23, 2007 7:16 am Odpovědět s citátem
Ze zadni casti se mi ozyva takovy skripani/vrzani pri propruzeni, i malym. Nevite, co by to mohlo byt? Co dotahnout nebo namazat? Naprava se zda v pohode. Kola nejsou do "A"

Lukes.2002
Zaslal: pá únor 23, 2007 10:02 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 08. 09. 2006 Příspěvky: 1998 Bydliště: Šumperk
dave_m napsal:
Ze zadni casti se mi ozyva takovy skripani/vrzani pri propruzeni, i malym. Nevite, co by to mohlo byt? Co dotahnout nebo namazat? Naprava se zda v pohode. Kola nejsou do "A"

Teda nevm jestli je to to samí ale měl jsem podobný problém ale pak jsem zjistil že to bylo od předku...ale vevnitř to znělo jak odzadu...mě to dělala nějáká guma (asi silenblok) ve předu....nic nepomáhalo až to přestalo samo...

ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo

ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré Smile

Alfa Romeo 159 Sportwagon
dave_m
Zaslal: pá únor 23, 2007 10:32 am Odpovědět s citátem
prave sem poslouchal aji venku a je to zadek.

zlamos
Zaslal: pá únor 23, 2007 8:37 pm Odpovědět s citátem
dave_m napsal:
prave sem poslouchal aji venku a je to zadek.

Jestli je to od zadu, tak zkus promazat nápravu. Z boku té nápravnice jsou v prostřed takovy plastovy šroubky a ty když odšroubuješ a natlačíš tam vazelínu, tak by to mělo být lepší. Už to tady jednou někdo řešil a byly u toho i fotky. Tak si to zkus najít. A pak by to mohly být ještě brzdovy desky. Mě to dělalo taky, tak jsem to rozdělal, vyčistil a promazal vazelínou ty plochy desek jak jsou uloženy v tom třmenu. Bylo to rezavy jak sviňa, že jsem ty plochy třmenů musel opilovat. Ono jak to bylo rezavy, tak se mi pořádně nevracela ručka a proto to vrzalo a když jsem jel kolem nějaké stěny tak jsem slyšel jak se ty desky drhnou o kotouč. Teď už je to v pohodě. Wink
franus
Zaslal: po březen 31, 2008 10:21 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 25. 04. 2007 Příspěvky: 451 Bydliště: Kroměříž, Zlín
Marty napsal:
Takže nápravu máme za sebou, saxo jede zase jak po kolejích, ložiska i čepy byli maximálně vyrezlé, na jedné straně bylo prasklé gufero a dostávala se tam dlouho voda. Ještě když jsme otevřeli rameno tak jsme z toho dostávali rezavou kapalinu. Test na brněnském okruhu saxo obstálo na jedničku.

Marty, po te repasi mas teda bronz. pouzdra, nebo jehlickove loziska? Slysel jsem, ze saxo s1600 jezdi prave s bronzovymi pouzdry.... Jinak pokud by se na tu napravu s bronz. pouzdry daly maznice. tak by to problem byt nemel, nebo valiva loziska jsou lepsi? Prosim trochu o objasneni. thx

Zaslal: so srpen 02, 2008 3:24 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 06. 2006 Příspěvky: 789 Bydliště: Zilina
Tak panove, vcera som bol u mechanika na GEO a som asi 3 tyzdne po znizeni a repasi zadnej napravy v Humpolci. A priznam sa skoro som sa neudrzal na nohach a oblial ma tazky pot... Na zadnom lavom kolese vola cca 1-1.5mm v spoji medzi napravnicou a ramenom,kde boli menene loziska. IDE MA JEBNU* !! Asi budem moct konecne jazdit az v zime!! Dufam ze budu ochotni a vezmu mi to ako reklamaciu, pretoze borci mi to robili "bez DPH" Tak sa modlim, v pondelok tam idem volat, ci mi to zoberu, ak budu robit problemy im spravim asi dobru reklamu. Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 3
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Přejdi na: