Autor |
Zpráva |
< Tuning ~ vyfuk Remus UNI. Jaky? Video |
Miki |
Zaslal: út únor 20, 2007 12:27 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Hassan_B napsal: jinak vam se to podle toho videa zda hucny? mne se zda ze je to jak original, pripada mi to uplne tichy
jj , takmaer ziadny rozdiel . navyse kazdy vyfuk potrebuje cas kym sa vypáli , az potom je ten zvuk zmeneny . riesit to hned po montazi moze len lama |
_________________ http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=4 |
|
Návrat nahoru |
|
Ritchma |
Zaslal: út únor 20, 2007 5:45 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
Miki napsal: Hassan_B napsal: jinak vam se to podle toho videa zda hucny? mne se zda ze je to jak original, pripada mi to uplne tichy
jj , takmaer ziadny rozdiel . navyse kazdy vyfuk potrebuje cas kym sa vypáli , az potom je ten zvuk zmeneny . riesit to hned po montazi moze len lama
Jj přesně lama a dave |
|
|
Návrat nahoru |
|
Ritchma |
Zaslal: út únor 20, 2007 9:26 pm |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Hassan_B |
Zaslal: út únor 20, 2007 10:15 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
The video you have requested is not available.
If you have recently uploaded this video, you may need to wait a few minutes for the video to process.
...edit: a uz to fici. Stale mi i toto pripada jako mirumilovny zvuk jaky moje 106 vydavala po nasazeni filtru se seriovym vyfukem no nic,asi pucim kameru ... |
|
|
Návrat nahoru |
|
DarkMIKE |
Zaslal: st únor 21, 2007 12:20 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
Ritchma |
Zaslal: st únor 21, 2007 9:12 am |
|
|
|
Hassan_B napsal:
The video you have requested is not available.
If you have recently uploaded this video, you may need to wait a few minutes for the video to process.
...edit: a uz to fici. Stale mi i toto pripada jako mirumilovny zvuk jaky moje 106 vydavala po nasazeni filtru se seriovym vyfukem no nic,asi pucim kameru ...
No tohle je zvuk saxa bez katu, středu a průchozim koncem a simota sánim s K&N filtrem, je to natáčený jak jinak než zevnitř a všechno bylo zavřený, origo před kompresí zní hlasitěji, mě se to zdá už tak dost extrém, když v tom dojedu do Brna tak sem hluchej
Ale zvenku je poměrně tichý na to co to má za vejfuk, zvláštní
Zvenku
http://www.youtube.com/watch?v=twRLurw3w3c
kurník že já na ty videa koukám už aby byl duben a saxo zase jezdilo to bude videí konečně |
|
|
Návrat nahoru |
|
|