Autor |
Zpráva |
< Servis ~ problem při vymeně svíček |
p.e.p.e. |
Zaslal: ne únor 25, 2007 6:30 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
martanc napsal: p.e.p.e. napsal: asi to omotam izolackou a bude to by tam musela bejt vrstva tak 0.5cm ten krit je ze specialni gumy skus spis sehnat nekde jen tu novou fajfku a neak to vimnenit ta guma je ok horsi je to stim plastem i kdybych tam mel dat 1cm te izolacky tak to bude levnejsí |
_________________ S-max 2,5 T
Renault Scenic 1.6 8v
Ex-vts 1.6 16V |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: ne únor 25, 2007 6:39 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
to je jasny ze izolacka je levnejsi ale nevim presne jaky tam je napeti ale myslim ze docela velky takze izolacka to moc dobre neodizoluje a to ti neblblo treba autoradio protoze tam sou frekvence ktereho ho rusi |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
dyk77 |
Zaslal: ne únor 25, 2007 7:07 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
Ještě jednou k té češtině. Taky to není můj obor, ale jak říká pravidlo "když je člověk blbej, tak si musí umět alespoň poradit". Napiš si ten příspěvek ve Wordu, oprav vyznačené chyby, zkopíruj a vlož do fóra, budeš pro všechny o takových 70% větší inteligent |
_________________ Saxo 1.1i / 44KW ... alu kola RSW Racing ... pneu Continental EcoContact*5 165/65 R14 ... ***MOJE_GALERIE*** Spotřeba CITROEN SAXO |
|
Návrat nahoru |
|
Lukes.2002 |
Zaslal: ne únor 25, 2007 7:36 pm |
|
|
|
Jo jo martanc...píšeš celkem často a někdy malinko o ničem ale to je v poho...od toho je to fórum ale pravda že ta čeština je kritická tak když něco píšeš jen se zamysli nebo si to po sobě znovu přečti...není to taková ztráta času a bude to vypadat lépe....aspon nebudeš pro smích...zkus to |
_________________ ex -1.5 D/42kw/2002 ! Modré Saxo spz za oknem "Alibaba"....těžko přehlednout
ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo
ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré
Alfa Romeo 159 Sportwagon |
|
Návrat nahoru |
|
dyk77 |
Zaslal: ne únor 25, 2007 7:46 pm |
|
|
|
p.e.p.e. napsal: ta guma je ok horsi je to stim plastem i kdybych tam mel dat 1cm te izolacky tak to bude levnejsí
Konce té lišty jsou docela utopené v hlavě motoru, nevím jestli ta izolačka snesa takovou teplotu. Co já vím tak ty dnešní umělé izolačky tečou i na sluníčku. Co zkusit smršťovačku? |
_________________ Saxo 1.1i / 44KW ... alu kola RSW Racing ... pneu Continental EcoContact*5 165/65 R14 ... ***MOJE_GALERIE*** Spotřeba CITROEN SAXO |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: po únor 26, 2007 9:40 am |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Lukes.2002 |
Zaslal: po únor 26, 2007 10:28 am |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
dave_m |
Zaslal: po únor 26, 2007 10:32 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
tak to ja sem jenom DiS ... |
_________________ bývalé VTS 16V, 2001, 1/4 mile za 15.85s, max na 2 km 189 km/h, max GPS 201 km/h
|
|
Návrat nahoru |
|
zlamos |
Zaslal: po únor 26, 2007 7:04 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
p.e.p.e. napsal: ono to jede na 4 valce ale koukal jsem a hazi to jiskru i bokem .takze nove densa sou mi na h......
Zkus obvolat vrakáče. Já jsem bral druhej motor na VTSo 87kW před rokem a měli tam i tu zapalovací svíčkovou lištu a chtěli za ni tuším 2000,-. Byl to vrakáč APK+K v Chrášťanech u Prahy. Nebo tak nějak se jmenoval. Tak si to zkus najít na netu, třeba tam budou mít. Je to vrakoviště Peugeot - Citroen a myslím, že 2tis. není nějak moc když nová stojí 12tis. Lepší než to nějak látat dohromady. Jestli ti to háže jiskru bokem, tak aby se ti ta hlava za nějakou dobu neprojiskřila skrz nebo nějak neponičila. |
|
|
Návrat nahoru |
|
dyk77 |
Zaslal: út únor 27, 2007 7:59 pm |
|
|
|
Jak není zapalování ve 100% stavu tak je to dost na FIGU. I změna VN kabelů má vliv na výkon, takže nějaká sem tam jiskra bokem, nepřichází v úvahu. |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: st únor 28, 2007 12:32 pm |
|
|
|
dyk77 napsal: Jak není zapalování ve 100% stavu tak je to dost na FIGU. I změna VN kabelů má vliv na výkon, takže nějaká sem tam jiskra bokem, nepřichází v úvahu. presne tak a jeste nejaka jiskra bokem silne ovlivnuje jinou elektroniku v aute takze se ti kidne muze stat ze se znici alternator nebo neco podobnýho |
|
Návrat nahoru |
|
dyk77 |
Zaslal: st únor 28, 2007 1:01 pm |
|
|
|
Já bych v tom negativní vliv na něco jiného neviděl, přeskok na kostru jako přeskok, i když v určitých extrémech ( benzínové výpary ) kdo ví. Spíš vidím problém v nepravidelnosti jiskry, ztrátě výkonu, nerovnoměrném běhu motoru, házení nespáleného pliva do výfucku, poškození katalyzátoru a také rušení. Svíčka má v sobě odrušovací odpor, takže pokud jde jiskra jinudy může to být slyšet v rádiu. Za rušení může být také odebrán TP vozidla |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: st únor 28, 2007 1:28 pm |
|
|
|
dyk77 napsal: Já bych v tom negativní vliv na něco jiného neviděl, přeskok na kostru jako přeskok, i když v určitých extrémech ( benzínové výpary ) kdo ví. Spíš vidím problém v nepravidelnosti jiskry, ztrátě výkonu, nerovnoměrném běhu motoru, házení nespáleného pliva do výfucku, poškození katalyzátoru a také rušení. Svíčka má v sobě odrušovací odpor, takže pokud jde jiskra jinudy může to být slyšet v rádiu. Za rušení může být také odebrán TP vozidla to mi pripomina jak sme v mladi jezdili na fichtlech po vesnici a lidem se rusila televize ale spet k tematu on to zas tak obicejnej skrat na kostru neni protoze je to skrat o visoke frekvenci a usmernovaci diody alternatoru na to mohou byt citliv a spali se |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: st únor 28, 2007 1:28 pm |
|
|
|
dyk77 napsal: Já bych v tom negativní vliv na něco jiného neviděl, přeskok na kostru jako přeskok, i když v určitých extrémech ( benzínové výpary ) kdo ví. Spíš vidím problém v nepravidelnosti jiskry, ztrátě výkonu, nerovnoměrném běhu motoru, házení nespáleného pliva do výfucku, poškození katalyzátoru a také rušení. Svíčka má v sobě odrušovací odpor, takže pokud jde jiskra jinudy může to být slyšet v rádiu. Za rušení může být také odebrán TP vozidla to mi pripomina jak sme v mladi jezdili na fichtlech po vesnici a lidem se rusila televize ale spet k tematu on to zas tak obicejnej skrat na kostru neni protoze je to skrat o visoke frekvenci a usmernovaci diody alternatoru na to mohou byt citliv a spali se |
|
Návrat nahoru |
|
autopb |
Zaslal: pá březen 02, 2007 1:59 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
p.e.p.e. napsal: pri včerejsi vymene svicek jsem malem padl na zem sundal jsem plastovej kryt a potreboval bych zjistit jak se jmenuje to zařizeni z ktereho koukaji 4 fajfky ktere se nasezujou na svicky. jedna z nich je totiž upalena.popripade by me zajimala cena nebo oprava.diky za pomoc
opište nám čísla z te lišty a pošlete nám je na email. tento díl máme na peugeota 206 za 2800,- sdph .mělo by to být stejne.
wwww.auto-pb.infohelp.cz |
|
|
Návrat nahoru |
|
|