punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - problem při vymeně svíček

Autor Zpráva

<  Servis  ~  problem při vymeně svíček

p.e.p.e.
Zaslal: ne únor 25, 2007 6:30 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 07. 01. 2007 Příspěvky: 534 Bydliště: Světla Hora, Přerov
martanc napsal:
p.e.p.e. napsal:
asi to omotam izolackou a bude
to by tam musela bejt vrstva tak 0.5cm Very Happy ten krit je ze specialni gumy skus spis sehnat nekde jen tu novou fajfku a neak to vimnenit
ta guma je ok horsi je to stim plastem i kdybych tam mel dat 1cm te izolacky tak to bude levnejsí Laughing

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
martanc
Zaslal: ne únor 25, 2007 6:39 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
to je jasny ze izolacka je levnejsi ale nevim presne jaky tam je napeti ale myslim ze docela velky takze izolacka to moc dobre neodizoluje Very Happy a to ti neblblo treba autoradio protoze tam sou frekvence ktereho ho rusi Smile

dyk77
Zaslal: ne únor 25, 2007 7:07 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 24. 05. 2005 Příspěvky: 1511 Bydliště: Most
Ještě jednou k té češtině. Taky to není můj obor, ale jak říká pravidlo "když je člověk blbej, tak si musí umět alespoň poradit". Napiš si ten příspěvek ve Wordu, oprav vyznačené chyby, zkopíruj a vlož do fóra, budeš pro všechny o takových 70% větší inteligent Wink

Spotřeba CITROEN SAXO
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Lukes.2002
Zaslal: ne únor 25, 2007 7:36 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 08. 09. 2006 Příspěvky: 1998 Bydliště: Šumperk
Jo jo martanc...píšeš celkem často a někdy malinko o ničem ale to je v poho...od toho je to fórum ale pravda že ta čeština je kritická tak když něco píšeš jen se zamysli nebo si to po sobě znovu přečti...není to taková ztráta času a bude to vypadat lépe....aspon nebudeš pro smích...zkus to Wink Wink

ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo

ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré Smile

Alfa Romeo 159 Sportwagon
dyk77
Zaslal: ne únor 25, 2007 7:46 pm Odpovědět s citátem
p.e.p.e. napsal:
ta guma je ok horsi je to stim plastem i kdybych tam mel dat 1cm te izolacky tak to bude levnejsí Laughing

Konce té lišty jsou docela utopené v hlavě motoru, nevím jestli ta izolačka snesa takovou teplotu. Co já vím tak ty dnešní umělé izolačky tečou i na sluníčku. Co zkusit smršťovačku?

Spotřeba CITROEN SAXO
martanc
Zaslal: po únor 26, 2007 9:40 am Odpovědět s citátem
Lukes.2002 napsal:
Jo jo martanc...píšeš celkem často a někdy malinko o ničem ale to je v poho...od toho je to fórum ale pravda že ta čeština je kritická tak když něco píšeš jen se zamysli nebo si to po sobě znovu přečti...není to taková ztráta času a bude to vypadat lépe....aspon nebudeš pro smích...zkus to Wink Wink
jestli pisu casto to fakt nevim Very Happy kdiz mam nazor tak se o nej podelim Very Happy a ktomu precteni, tam ty chyby stejne nenajdu sem dislektik Crying or Very sad

Lukes.2002
Zaslal: po únor 26, 2007 10:28 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 08. 09. 2006 Příspěvky: 1998 Bydliště: Šumperk
martanc napsal:
Lukes.2002 napsal:
jestli pisu casto to fakt nevim Very Happy kdiz mam nazor tak se o nej podelim Very Happy a ktomu precteni, tam ty chyby stejne nenajdu sem dislektik Crying or Very sad

Oki v poho...já sem disgrafik a z diktátu odjakživa za pět tak částečně chápu....Smile Oki, beru zpět Wink

ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo

ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré Smile

Alfa Romeo 159 Sportwagon
dave_m
Zaslal: po únor 26, 2007 10:32 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 08. 05. 2006 Příspěvky: 1299 Bydliště: Olomouc
tak to ja sem jenom DiS ... Mr. Green

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
zlamos
Zaslal: po únor 26, 2007 7:04 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 03. 08. 2006 Příspěvky: 612 Bydliště: Olomouc Dolany
p.e.p.e. napsal:
ono to jede na 4 valce ale koukal jsem a hazi to jiskru i bokem .takze nove densa sou mi na h......

Zkus obvolat vrakáče. Já jsem bral druhej motor na VTSo 87kW před rokem a měli tam i tu zapalovací svíčkovou lištu a chtěli za ni tuším 2000,-. Byl to vrakáč APK+K v Chrášťanech u Prahy. Nebo tak nějak se jmenoval. Tak si to zkus najít na netu, třeba tam budou mít. Je to vrakoviště Peugeot - Citroen a myslím, že 2tis. není nějak moc když nová stojí 12tis. Laughing Lepší než to nějak látat dohromady. Jestli ti to háže jiskru bokem, tak aby se ti ta hlava za nějakou dobu neprojiskřila skrz nebo nějak neponičila. Confused
dyk77
Zaslal: út únor 27, 2007 7:59 pm Odpovědět s citátem
Jak není zapalování ve 100% stavu tak je to dost na FIGU. I změna VN kabelů má vliv na výkon, takže nějaká sem tam jiskra bokem, nepřichází v úvahu.

Spotřeba CITROEN SAXO
martanc
Zaslal: st únor 28, 2007 12:32 pm Odpovědět s citátem
dyk77 napsal:
Jak není zapalování ve 100% stavu tak je to dost na FIGU. I změna VN kabelů má vliv na výkon, takže nějaká sem tam jiskra bokem, nepřichází v úvahu.
presne tak a jeste nejaka jiskra bokem silne ovlivnuje jinou elektroniku v aute takze se ti kidne muze stat ze se znici alternator nebo neco podobnýho Confused

dyk77
Zaslal: st únor 28, 2007 1:01 pm Odpovědět s citátem
Já bych v tom negativní vliv na něco jiného neviděl, přeskok na kostru jako přeskok, i když v určitých extrémech ( benzínové výpary ) kdo ví. Spíš vidím problém v nepravidelnosti jiskry, ztrátě výkonu, nerovnoměrném běhu motoru, házení nespáleného pliva do výfucku, poškození katalyzátoru a také rušení. Svíčka má v sobě odrušovací odpor, takže pokud jde jiskra jinudy může to být slyšet v rádiu. Za rušení může být také odebrán TP vozidla

Spotřeba CITROEN SAXO
martanc
Zaslal: st únor 28, 2007 1:28 pm Odpovědět s citátem
dyk77 napsal:
Já bych v tom negativní vliv na něco jiného neviděl, přeskok na kostru jako přeskok, i když v určitých extrémech ( benzínové výpary ) kdo ví. Spíš vidím problém v nepravidelnosti jiskry, ztrátě výkonu, nerovnoměrném běhu motoru, házení nespáleného pliva do výfucku, poškození katalyzátoru a také rušení. Svíčka má v sobě odrušovací odpor, takže pokud jde jiskra jinudy může to být slyšet v rádiu. Za rušení může být také odebrán TP vozidla
to mi pripomina jak sme v mladi jezdili na fichtlech po vesnici a lidem se rusila televize Very Happy ale spet k tematu on to zas tak obicejnej skrat na kostru neni protoze je to skrat o visoke frekvenci a usmernovaci diody alternatoru na to mohou byt citliv a spali se

martanc
Zaslal: st únor 28, 2007 1:28 pm Odpovědět s citátem
dyk77 napsal:
to mi pripomina jak sme v mladi jezdili na fichtlech po vesnici a lidem se rusila televize Very Happy ale spet k tematu on to zas tak obicejnej skrat na kostru neni protoze je to skrat o visoke frekvenci a usmernovaci diody alternatoru na to mohou byt citliv a spali se

autopb
Zaslal: pá březen 02, 2007 1:59 pm Odpovědět s citátem
JAPONSKÝ TURISTA Založen: 02. 03. 2007 Příspěvky: 17 Bydliště: klatovy
p.e.p.e. napsal:
pri včerejsi vymene svicek jsem malem padl na zem Crying or Very sad sundal jsem plastovej kryt a potreboval bych zjistit jak se jmenuje to zařizeni z ktereho koukaji 4 fajfky ktere se nasezujou na svicky. jedna z nich je totiž upalena.popripade by me zajimala cena nebo oprava.diky za pomoc

opište nám čísla z te lišty a pošlete nám je na email. tento díl máme na peugeota 206 za 2800,- sdph .mělo by to být stejne.

wwww.auto-pb.infohelp.cz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 4
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Přejdi na: