punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Short Shift...?

Autor Zpráva

<  Ostatní  ~  Short Shift...?

trafikant
Zaslal: čt březen 01, 2007 3:41 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 26. 05. 2006 Příspěvky: 165 Bydliště: Dvůr Králové nad Labem
No nevím - k tý debatě o délce kroku: Mám to vyřešený tak, že jsem šaltpáku zkrátil tak o 8 cm a ještě jsem ji dvouma hasákama přihnul k sobě (asi jsem nějakej mrzáček - krátkoručka). Původně jsem to dělal proto, abych mohl pohodlně do popelníka (mrzáček - narkoman), ale docela se s tím zkrátil krok šaltpáky, docela dobře to vypadá a navíc jsem se elegantně zbavil tý žlutý biliárový koule.

Zaslal: čt březen 01, 2007 3:53 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 1173 Bydliště: Kroměříž
mrzacek-narkoman Laughing Laughing Laughing

jo jinak sem tak ysajtru serizl... tak o 5cm .... na vts bych ss vyzkousel...pac s origo sajtrou by si jeden naliskal Smile

ex 1,5VTd Sad //Galerie//
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
Ritchma
Zaslal: čt březen 01, 2007 10:39 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 2233
žlutý biliárový koule? To máš tu žlutou edici nebo co? Laughing U fáčka jí mam taky seřízlou až do prdele a nevim jestli je to tim nebo čim, ale dráhy mam daleko kratší než u saxa (myslim oproti sériovýmu saxu)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
trafikant
Zaslal: čt březen 01, 2007 11:36 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 26. 05. 2006 Příspěvky: 165 Bydliště: Dvůr Králové nad Labem
jj to byla žlutá hlavice šaltky a na zajišťovacích tlačítkách dveří byly žlutý kuličky - připadal jsem si jako kretén v autíčku pro mateřskou školku. Ty francouzi jsou fakt magoři. Jako by nestačilo, že mám každej pás jinou barvu Evil or Very Mad

Zaslal: pá březen 02, 2007 12:17 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 24. 05. 2005 Příspěvky: 1511 Bydliště: Most
A to jsi asi ještě nenakouk do italskýho Fiatu. Zelený auto, žluto-modrý čalounění sedaček a tapecírů, fakt jak pěst na oko. Já tam žádný výstřednosti nemám, mordý Car , modré sedačky, pásy, budíky, chromová koule na řadičce. Je to dobře sladěný, spousta lidí si myslí, že jsem si to upravoval sám

Spotřeba CITROEN SAXO
Jodlike_AX
Zaslal: pá březen 02, 2007 8:38 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 02. 08. 2006 Příspěvky: 160 Bydliště: Praha 6 - Řepy
já sem si jednou zkusil na řadicí páku nasadit tubus na výkresy a nebylo to vůbec špatný Very Happy mohl sem být o něj pořád opřený a zároveň obouma rukama přidržovat volant... řadil sem jak v autobusu a samozřejmě i jízda tomu odpovídala, takže kdo chcete jezdit na spotřebu sežeňte si tubus ! Mr. Green
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
dyk77
Zaslal: pá březen 02, 2007 8:43 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 24. 05. 2005 Příspěvky: 1511 Bydliště: Most
Voe Very Happy

Spotřeba CITROEN SAXO
Hassan_B
Zaslal: so březen 03, 2007 7:17 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 27. 09. 2006 Příspěvky: 223 Bydliště: Olomouc, Lazce
Short shift je super! Kdyz mi ho nasadily tak sem nastartoval a asi 10 minut jserm tam cpal jednicku, rikam si, kurva co mi na tom ten debil posral ze mi tam ta jednicka nejde ... no , ona tam uz totiz byla. je to parada, mama sedacku posunutou az vzadu (merim 190cm) a kdyz radim tak tam nemacham pakou jak padlem, proste jen klap 5cm dopredu, klap 5cm dozadu. A ze by to bylo nejaky tuzsi to razeni, tak to vubec.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 2
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přejdi na: