punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Hledáme programátora

Autor Zpráva

<  Ostatní  ~  Hledáme programátora

dyk77
Zaslal: po březen 05, 2007 9:43 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 24. 05. 2005 Příspěvky: 1511 Bydliště: Most
Ahoj kluci. Vím, že je vás tady dost co jste jak se říká od fochu a rozumíte funkci tohoto fóra. Mám fórum na www.smart.wz.cz , které mi s poděkováním na mou žádost vytvořil Saty . Nicméně WZ.CZ je jako hosting dost pomalej, takže bych se vás chtěl zeptat, jestli není někdo ve vašich řadách, kdo by stávající fórum perfektně přenesl na jiný, byť placený hosting, zařídil doménu, a dokázal doinstalovat MK portál a nevadila by mu případná servisní podpora i když tu často nebo možná vůbec potřebovat nebudu.
Jediné s čím mám zkušenost je administrace fóra a záloha souborů na hostingu, včetně vložení nových vzhledů, smajlíků, změna loga a podobné blbovinky, ale na tenhle zákrok který teď požaduji potřebuji spolehlivého odborníka. Samozřejmě by to nebylo zadarmo, můžeme se dohodnout.

Díky

Spotřeba CITROEN SAXO
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Ghofig
Zaslal: po březen 05, 2007 10:35 pm Odpovědět s citátem
Site Admin Založen: 04. 11. 2006 Příspěvky: 682 Bydliště: Kroměříž
dyk77 napsal:
Ahoj kluci. Vím, že je vás tady dost co jste jak se říká od fochu a rozumíte funkci tohoto fóra. Mám fórum na www.smart.wz.cz , které mi s poděkováním na mou žádost vytvořil Saty . Nicméně WZ.CZ je jako hosting dost pomalej, takže bych se vás chtěl zeptat, jestli není někdo ve vašich řadách, kdo by stávající fórum perfektně přenesl na jiný, byť placený hosting, zařídil doménu, a dokázal doinstalovat MK portál a nevadila by mu případná servisní podpora i když tu často nebo možná vůbec potřebovat nebudu.
Jediné s čím mám zkušenost je administrace fóra a záloha souborů na hostingu, včetně vložení nových vzhledů, smajlíků, změna loga a podobné blbovinky, ale na tenhle zákrok který teď požaduji potřebuji spolehlivého odborníka. Samozřejmě by to nebylo zadarmo, můžeme se dohodnout.

Díky

Jsem schopny zaridit hosting, domenu, presun DNS. S php fory mam zkusenost, ale ne primo s mkportalem, takze tohle nabidnout asi nemuzu...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger ICQ
dyk77
Zaslal: po březen 05, 2007 10:57 pm Odpovědět s citátem
Ahoj díky že jsi se ozval .
MK potrál tam není ještě nainstalovaný, je to zatím čistě jen fórum verze 2.0.19. Jak jsem koukal na domovských stránkách MKP, dá se MKP nainstalovat dodatečně a nevypadá to zase tak moc složitě. Už jsem to zkoušel instalovat na fórum umístěné na WZ.CZ ale nic se nedělo. Údajně MKP WZ.CZ nepodporuje, ale na jiném serveru by to mělo fungovat stejně jako tady na Saxoclubu.

Pokud by byly s přesunem nějaké problémy ( už jsme to zkoušeli, nevím zda to bylo správně, ale nešla nám diakritika a některé funkce jako oznámení nové zprávy apd. ) bylo by možná dobré vytvořit zbrusu nové fórum + doinstalovat MKP s tím že si tam dáme odkaz na staré fórum, aby nám zůstalo zachované know how, ale to by bylo jako poslední možnost.

Spotřeba CITROEN SAXO
Ghofig
Zaslal: po březen 05, 2007 11:00 pm Odpovědět s citátem
Jako pokud k tomu mas nejakou kucharku, tak neni problem zkusit. Rad se ucim nove veci a treba by se to pak dalo vyuzit i tady na saxoclubu, takze proc ne. S manualem by to mohlo jit. A pokud chces zaridit domenu, tak navrhni cenu, misto, co to ma byt a udelam nabidku a pak by se to dalo spachat
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger ICQ
dyk77
Zaslal: po březen 05, 2007 11:07 pm Odpovědět s citátem
Zlatej člověk.
Budeš to dělat Ty, tak jestli chceš, tak navrhni na jaký hosting se Ti to bude dobře dávat. Měl by být také spolehlivý a nemusí být zrovna nejdražší. Doménu si nějakou zkusím vymyslet. Dal bych Ti přístupové heslo na hosting WZ.CZ , uděláš si asi zálohu a tu zkusíš přetáhnout. Můžeš laborovat co hrdlo ráčí dokud to nebude všechno OK ( stávající fórum by mělo jet do poslední chvíle, než nové fórum nebude funkční ) a zkušenosti můžeš samozřejmě použít výhledově pro Saxoclub.

Tak si přes noc rozmisli odměnu a zítra se ještě dohodneme. Teď už je hodně hodin, nebudu Tě otravovat, když vím, že tu jsi dost často.

Dobrou noc a děkuju, počítám s Tebou Wink

Spotřeba CITROEN SAXO
Ghofig
Zaslal: po březen 05, 2007 11:13 pm Odpovědět s citátem
Ok. Nz. je pozde, takze ted uz neporesim nic. Zitra vyzkoumam, co by bylo nejlepsi, psolu ti nabidky a domluvime se. Kdyztak ICQ nebo PM nebo treba tady. Mrknu na to odpoledne v praci nebo vecer doma. Nevim, jak budu stihat
dyk77
Zaslal: po březen 05, 2007 11:22 pm Odpovědět s citátem
Nespěchá. Fórum zatím běží sice pomalu ale jistě. Preferuji ať je to udělaný poctivě. Jak jsi řekl, v rámci času se zítra dohodnem

Spotřeba CITROEN SAXO
Ghofig
Zaslal: út březen 06, 2007 8:58 pm Odpovědět s citátem
Nebylo by ICQ??
dyk77
Zaslal: út březen 06, 2007 9:20 pm Odpovědět s citátem
Ahoj , já se teď zabýval rubrikou servis, je dobře že jsi na mě nezapoměl Wink

Takže jsem si teď zaregistroval ICQ a mám 408 376 824

Spotřeba CITROEN SAXO

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: