Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Vibracie volantu |
Awex |
Zaslal: út březen 06, 2007 10:36 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
V podstate ani neviem odkedy mi to robi ale v poslednej dobe som si vsimol ze ak to po dialnici zacnem tahat okolo 120km/h tak vibruje volant. ALe zaujimave je ze to robi len na urciticyh usekoch cesty. Inokedy pri 120 a viac je volant uplne v klude. Teraz neviem ci je to povrchom vozovky, ci je nieco s riadenim alebo by trebalo znova dat vyvazit kolesa. Nerobi to iste niekomu? |
_________________ Predtym: Citroen Saxo 1,1i - 44kW
Teraz: Citroen C4 1,6i 16V - 80kW |
|
Návrat nahoru |
|
Awex |
Zaslal: út březen 06, 2007 10:39 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
a napadla ma este jedna vec.....dnes som po dlhom case mal v aute vypnute radio a nejako podvedome som si vsimal vsimal vsetky tie cudne zvuky co saxo vydavalo. Ja viem ze Mishenko uz tu raz spominal ze ak mas "francuza" tak treba jazdit so zapnutym radiom a stiahnutymi okienkami ale som z toho trosku nervozny |
_________________ Predtym: Citroen Saxo 1,1i - 44kW
Teraz: Citroen C4 1,6i 16V - 80kW |
|
Návrat nahoru |
|
dyk77 |
Zaslal: út březen 06, 2007 10:42 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
Zkus to nechat vyvážit. Kola se točí při průjezdu zatáčkou každé jinak, takže je možný, že když se obě kola potkaj v nesouladu, tak to vybruje víc než když se sejdou v moment, kdy se ta vybrace obou kol vzájemně vyruší. Tohle je čistě jen moje torie, kterou jsem si v praxi vymyslel sám, ale v podstatě to funguje. Taky to může být stárnutím a opotřebením pneumatik, na to ale vyvážení nepomůže, tak jedině zkusit prohodit přední kola se zadníma a použít tak vylučovací metodu . |
_________________ Saxo 1.1i / 44KW ... alu kola RSW Racing ... pneu Continental EcoContact*5 165/65 R14 ... ***MOJE_GALERIE*** Spotřeba CITROEN SAXO |
|
Návrat nahoru |
|
SAXISTA |
Zaslal: út březen 06, 2007 11:00 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
no mám 1.1i a dělá mi to stejné!!!ale ze zkušenosti z předchozího auta jsem to řešil jak je výše psáno převážením a prohozením gum.
Mám problém zase ten že při 120 mi začne v autě šíleně hučet-jako něco rezonovat, že to rve za uši,ale jak se přidá nebo zpolmalí, stačí pár otáček tak jde slyšet jen klasický vytočení motoru. |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: st březen 07, 2007 4:40 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
to bude kolama bd vivazeni nebo opotrebeni nebo to muze bejt i rozdilnej tlak, jestli vsechno todle skontrolujes a bude to delat dal tak pak uz by to mohlo bejt i neco na naprave ale to je jen muj nazor |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
tibi |
Zaslal: st březen 07, 2007 5:28 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
Toto robia kolesá. Zlá guma alebo nevyvážené koleso. Mne to robí tiež od 110 do 150, ale v mojom prípade to robia podložky na kolesá keď mám letné 15.. Jak nahodim zimné 14. bez podložiek, tak je zas všetko ok. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Ghofig |
Zaslal: st březen 07, 2007 8:33 pm |
|
|
Site Admin
|
V servise mi tvrdili, ze to delaji silentbloky na motoru. Kdyz pak doslo k vymene, jelikoz se delala generalka motoru, tak se to projevovalo, porad, tak jsme sundali kola, znovu to vyvazili, ale kdyz se to hodilo na tu mainku, na ktere se to dela, tak bylo videt, ze jsou spatne plaste. Proste hazely a tomu vyvazeni nepomuze, takze je to v kolech. Jinde problem neni |
|
|
Návrat nahoru |
|
dyk77 |
Zaslal: st březen 07, 2007 8:41 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
Ghofig má pravdu, proto nekupuju použité pláště z hromady pneumatik v "pneuservisu" , protože do těch gum nevidíte, a pak to může dělat bordel, protože je poškozená kostra nebo nerovnoměrně ojetý běhoun vlivem špatných tlumičů apd. Ty pláště za 300Kč ks jsou pak vyhozený peníze.
Když jsem koupil nové auto , a šel nechat pro jistotu převážit gumy, tak bylo vidět jak trochu žmajdaj. Servisák říkal, že to jsou šmejdi, že na nová auta snad všichni výrobci dávaj takovýhle zmetky, že pneuservis by s touhle kvalitou nepochodil. Něco na tom asi bude. |
_________________ Saxo 1.1i / 44KW ... alu kola RSW Racing ... pneu Continental EcoContact*5 165/65 R14 ... ***MOJE_GALERIE*** Spotřeba CITROEN SAXO |
|
Návrat nahoru |
|
mishenko |
Zaslal: st březen 07, 2007 8:47 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
awex ja to tvrdim stale .. napr. pred mesiacom, ked mi pri 210kmh uletel lem .. no keby mam akurat zapnute radio, tak si to ani nevsimnem a mam pokoj ... ja debil, nabuduce pustim
inak k teme je asi jasne : disky abo pneu ... |
|
|
Návrat nahoru |
|
Awex |
Zaslal: st březen 07, 2007 9:20 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Diky za rady hosi.........poprezeram tie kolieska |