Autor |
Zpráva |
|
trafikant |
Zaslal: pá listopad 17, 2006 8:06 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Já už jsem ji posílal... koukám, že jsem fakt počítačový pako. Zkusí ešče raz. |
_________________ SAXO 1.0i 1999 modrá je dobrá |
|
Návrat nahoru |
|
Adler |
Zaslal: pá listopad 17, 2006 8:12 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
|
Návrat nahoru |
|
Crack |
Zaslal: pá listopad 17, 2006 8:12 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
Venda |
Zaslal: ne listopad 19, 2006 11:05 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Kdyby chtěl někdo dávat repráky do plata a nechtěl do něj řezat, tak já mam doma jedno plato s vyřízlejma oválnýma dírama. Jestli by někdo měl zájem mužu vyfotit.
Dozadu by mi klidně stačily origo repráky, má je někdo kdo se jich chce zbavit? |
|
|
Návrat nahoru |
|
Crack |
Zaslal: ne listopad 19, 2006 12:16 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Adler napsal: napis jaky mas nato rozpocet ... a podle toho se da neco vymyslet .....dal bych lepsi repra do predu zadek jen dokresleni .. a naky maly basacek a zes ... mě by stačili jen náký repráčky do těch dveří a do boků,jen nevím jaký,rád bych nák levnějc,nemusím to mít značkový a hlavně se mě s tím nechce moc dělat,abych třeba dával oddělený vejškáče to se mě nechce a jakej zesík na bednu(by mě stačil nákej sklabší jednokanál,prostě aby to utáhlo tubu a zase to moc nestálo ,bednu sem včera vyžebral od bratránka,je to náká tuba od blaupunktu,výkon rms asi 200W novej stojí asi 1500,vím že to nebude nic moc,ale mě to bohatě stačí |
_________________ Citroen Saxo VTS 16V ... 1/4 míle za 15,220 http://www.saxoclub.net/index.php?ind=gallery&op=section_view&idev=117&order=&st=0 |
|
Návrat nahoru |
|
Miki |
Zaslal: ne listopad 19, 2006 1:31 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Crack napsal: Adler napsal: napis jaky mas nato rozpocet ... a podle toho se da neco vymyslet .....dal bych lepsi repra do predu zadek jen dokresleni .. a naky maly basacek a zes ... mě by stačili jen náký repráčky do těch dveří a do boků,jen nevím jaký,rád bych nák levnějc,nemusím to mít značkový a hlavně se mě s tím nechce moc dělat,abych třeba dával oddělený vejškáče to se mě nechce a jakej zesík na bednu(by mě stačil nákej sklabší jednokanál,prostě aby to utáhlo tubu a zase to moc nestálo ,bednu sem včera vyžebral od bratránka,je to náká tuba od blaupunktu,výkon rms asi 200W novej stojí asi 1500,vím že to nebude nic moc,ale mě to bohatě stačí
ja ma HERTZ , co je celkom slusna znacka v pomere ceny/vykonu a uplne mi stacia vpredu 13cm+vysky a vzadu trojpasmove ovaly co u vas by malo byt do cca 4tis czk |
_________________ http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=4 |
|
Návrat nahoru |
|
Peter |
Zaslal: po listopad 20, 2006 9:47 am |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
Ahoj ,ja som ozvučenie riešil chvíľu po kúpe auta./3 dverové Saxo/Radio VDO s MP3,vpredu 13 koaxialne Ground Zero,do rohoch spatných zrkadiel som pridal samostatné výškové repro ,pretože umiestnenie origo otvorov v dverách je veľmi nízko.V zadnom tapacíre mám 10 cm koaxialne Ground Zera tej istej typovej rady ako vpredu.Je to podľa mňa dôležité kvoli homogenite zvuku.O niečo neskôr do kufru pribudol 30cm.woofer v uzavretej ozvučnici poháňaný zosikom zapojeným v mostíku asi tak 200 W.Basy sa výrazne zlepšily a myslím,že to hrá celkom slušne.Neskôr som sa pohral z vytlmením dverý-pásy Dynamat,trocha spreju Noise Killer do vnútra dverý a navrch AMS penu.Aj taká úprava pomohla ,ale nie je to všemocné.V pravých dverách mi aj po niekoľkonásobnom rozobratí a podložení všetkých rezonujúcich častí pri nizkej teplote vzduchu niečo plastovo klepe.Keď je teplo tak je ticho.Dosť ma to nasiera.Napadol ma ešte bowden spúštania okna. Nestretol sa s tým niekto?Škoda,že saxo je nad 100 km/h už hlučnejšie, takto hrá muzika najlepšie na parkovisku. Ahoj Peter |
|
|
Návrat nahoru |
|
trafikant |
Zaslal: po listopad 20, 2006 4:28 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
No Peter a teraz priznaj farbu : na koľko to všetko prišlo? Já jen že za málo peněz něco muziky to asi nebude. |
|
Návrat nahoru |
|
dave_m |
Zaslal: po listopad 20, 2006 9:24 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
ja jen takove blbe dotaz. Daji se dopredu dat 16cm bez nejakyho vetsiho rezani a niceni dveri, jak to delal in0? Treba to dat na nejaky distancni sroubky. Neva, ze by to lezlo trochu ven |
_________________ bývalé VTS 16V, 2001, 1/4 mile za 15.85s, max na 2 km 189 km/h, max GPS 201 km/h
|
|
Návrat nahoru |
|
Jurry |
Zaslal: út listopad 21, 2006 7:23 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Tak já se taky tak nějak pomalinku snažím dávat muziku do Saxa. Takže, když jsem koupil auto bylo tam obyč. rádio na kazety a nějaký starý repráky. První změna přišla v podobě Pioneer DEH2820-MP(3100,-). Zvuk se zlepšil ale pořád mi ty repráky vadily, protože nebyli slyšet skoro žádný výšky. Tak jsem řešil s chlápkem z www.ryves.cz jaký 13cm repra použít. Měl jsem rozhodnuto že to musí být 100% komponentní repro. Z rozpočtem do 1300,- Kč jsem nakonec zkončil na Powerbass BK5 za 1800,- (http://www.ryves.cz/reproduktory/130-mm/komponentni/powerbass-pb-bk5.php)
Dodnes výběru nelituju, ty výšky jsou prostě úžasný, basy a středy jsou si myslím vcelku slušný.
V životě už bych nechtěl do předu jiný něž komponentní repro. A ten kdo vykládá mě dopředu koaxy stačí, tak buď je tak línej se v tom drápat a nebo v životě neslyšel ten rozdíl.
Jinak vzadu jsou teď ty původní 13cm repra co byli vepředu. Na příští sezónu je v plánu nějakej levnější zesík a bedna. A potom nejspíš ty zadní repra vykuchat a vyměnit |
_________________ Saxo 1,5D, 42kW, rv1996 |
|
Návrat nahoru |
|
Peter |
Zaslal: út listopad 21, 2006 9:22 am |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
OK skúsim to narýchlo zrátať.Ceny sú v Sk.Radio 5500,repro predné 1600,zadné 1400,káble 800,wofer+ bedňa 4000,zosilovač 3000,tlmenie 1000,výškové repro 300.Dúfam že som na nič nezabudol.Väčšinu som si urobil sám,akurát káble na zosik a repro vzadu mi osadil známy za 700 .Ako to spolu rátam tak to vyšlo na necelých 19 000.Trocha ma prekvapilo to číslo.Ani som si nemyslel ,že som do toho toľko investoval.Dúfam,že si to nezrátala aj manželka.Nebolo to naštastie naraz,skladal som to asi rok.Ahoj |
|
|
Návrat nahoru |
|
trafikant |
Zaslal: út listopad 21, 2006 1:57 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Díky. Boha to by bylo cigaret ... |
|
Návrat nahoru |
|
Pedros |
Zaslal: čt březen 08, 2007 12:24 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
Zdravim v saxu mam tesla stredove reproduktory v platu mezi kufrem a zadnimi misty v kufru tesla repro subwoofer 600W a ve predu 3pasmove repro a pro 3 dverove saxo je hudba vyborne vyvazena ze vsemi zvuky od bass po vysky |
|
|
Návrat nahoru |
|
AMV8 |
Zaslal: čt březen 08, 2007 12:46 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Ja mam taky tridveracka a myslim ze kdyz das dopredu kvalitni stredy a vejskace a do kufru woofer tak budes nadmiru spokojenej. Na takhle mali auto to bohate staci. |
|
|
Návrat nahoru |
|
|