punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Blikajici kontrolka airbagu

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Blikajici kontrolka airbagu

Ghofig
Zaslal: pá březen 09, 2007 6:52 pm Odpovědět s citátem
Site Admin Založen: 04. 11. 2006 Příspěvky: 682 Bydliště: Kroměříž
Potreboval bych poradit. Asi tak pred 14ti dny se mi po nastartovani rozblikala kontrolka airbagu. Nejak jsem tomu nevenoval pozornost a neresil to, protoze jsem si rikal, ze bude nekde spatny kontakt a po zahybani draty to prejde a bude to OK (jednou to tak uz delalo...) dneska jsem se k tomu ale dostal, porozopojoval a pohybal jsem asi vsim, vykuchal a vyzkousel vypinac airbagu, prosel vsechny draty, ktere jsou volne pristupne a svine kontrolka porad blika.

Napada Vas, kde by to jeste mohlo byt nebo co zkusit? Question
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger ICQ
Petr Svaták
Zaslal: pá březen 09, 2007 7:10 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 11. 11. 2006 Příspěvky: 555 Bydliště: Býšť
Tenhle problém mě straší poslední 2 týdny. Po mytí a vysávání sem se jel projet a už to začalo. Myslel sem,že to přejde, jak píšeš, ale pořád nic. Dojel sem na doporučení na diagnostiku ( ne do Citroenu) a tam mě týpek řek, že je to špatnej kontakt u čidla předpínače pásu u řidiče. Taže na to mrknu a spájím a hotovo. Bohužel sem eště neměl čas. Hlavně prý nepájet trafopájkou, aby na mě polštář nevyskočil. Diagnostika mě stála 300. Radši ani nedomýšlím, kolik by to bylo v Citroenu a eště by nic nezjistili, jak je znám.

Zaslal: pá březen 09, 2007 8:41 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 24. 05. 2005 Příspěvky: 1511 Bydliště: Most
Ghofig - měl jsi odpojenou baterku, když jsi to procházel ? Jestli ne, zkus jí odpojit a vyresetovat ŘJ, já bych to vyzkoušel.

Spotřeba CITROEN SAXO
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
zlamos
Zaslal: pá březen 09, 2007 9:52 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 03. 08. 2006 Příspěvky: 612 Bydliště: Olomouc Dolany
Mě to sem tam jednou za čas taky udělá. Nastartuju a kontrolka nezhasne. Tak to chcípnu, vypnu klíč a když nastartuju podruhy, tak zhasne. Ale ještě se mi nestalo, že by blikala pořád. Jenom když jsem měl odpojenej airbag, tak blikala pořád. Možny je, že je třeba špatnej kontakt v tom konektoru od airbagu co je ve volantu a ten airbag se nepřihlásí. Tak zkus odpojit baterku, rozšroubovat volant, vypojit ten konektor od airbagu, prostříknout WDéčkem a párkrát zapojit a vypojit ať to chytne kontakt. Jestli máš airbag u spolujezdce, tak tam nevím jak je to udělany. Já ho nemám. Wink

Zaslal: so březen 10, 2007 7:45 am Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 07. 01. 2007 Příspěvky: 534 Bydliště: Světla Hora, Přerov
navrhoval bych vytahnout zarovku z te kontrolky Laughing a budes mit klid Cool

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Ghofig
Zaslal: so březen 10, 2007 11:27 am Odpovědět s citátem
p.e.p.e. napsal:

To by asi bez hrubeho zasahu neslo. Mam novy model a tam jsou ty kontolky primo napajene na tistaku palubovkyx, takze tato mozost odpada
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger ICQ
Ghofig
Zaslal: so březen 10, 2007 11:27 am Odpovědět s citátem
dyk77 napsal:
Ghofig - měl jsi odpojenou baterku, když jsi to procházel ? Jestli ne, zkus jí odpojit a vyresetovat ŘJ, já bych to vyzkoušel.

Diky. Vyzkousim. To me nenapadlo
p.e.p.e.
Zaslal: so březen 10, 2007 11:38 am Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 07. 01. 2007 Příspěvky: 534 Bydliště: Světla Hora, Přerov
ghofig napsal:
p.e.p.e. napsal:

To by asi bez hrubeho zasahu neslo. Mam novy model a tam jsou ty kontolky primo napajene na tistaku palubovkyx, takze tato mozost odpada
pajku zapujcim Laughing

Ghofig
Zaslal: so březen 10, 2007 11:42 am Odpovědět s citátem
p.e.p.e. napsal:
ghofig napsal:
p.e.p.e. napsal:

pajku zapujcim Laughing

A pytel mi pak vystreli primo do usmevu. Diky, nechci Cool Laughing
p.e.p.e.
Zaslal: so březen 10, 2007 11:49 am Odpovědět s citátem
ja chci umrit jako chlap tak jezdim bez pytlu Laughing teda vlastne ted nejezdim Confused

Ghofig
Zaslal: so březen 10, 2007 8:38 pm Odpovědět s citátem
Tak baterka nepomohla:-/ Docela me to uz stve
FajnThomas
Zaslal: ne březen 11, 2007 9:54 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 13. 03. 2005 Příspěvky: 179 Bydliště: Praha
TAK TUHLE KONTROLKU NEŘEŠIM - MNĚ TO SVÍTÍ A BLIKÁ UŽ PŘES ROK A BYL JSEM NA STK A řekli, to je někde kontakt, ale nechce se mi to řešit, no tak mi něco nevystřelí - při mý váze by stejně nic nevydrželo - tak si toho nevšímám

Zaslal: ne březen 11, 2007 10:58 am Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
FajnThomas napsal:
TAK TUHLE KONTROLKU NEŘEŠIM - MNĚ TO SVÍTÍ A BLIKÁ UŽ PŘES ROK A BYL JSEM NA STK A řekli, to je někde kontakt, ale nechce se mi to řešit, no tak mi něco nevystřelí - při mý váze by stejně nic nevydrželo - tak si toho nevšímám
dalsi kdo zemre jako chlap Very Happy

zlamos
Zaslal: ne březen 11, 2007 2:20 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 03. 08. 2006 Příspěvky: 612 Bydliště: Olomouc Dolany
ghofig napsal:
Tak baterka nepomohla:-/ Docela me to uz stve

Tak ještě jednou Laughing
Mě to sem tam jednou za čas taky udělá. Nastartuju a kontrolka nezhasne. Tak to chcípnu, vypnu klíč a když nastartuju podruhy, tak zhasne. Ale ještě se mi nestalo, že by blikala pořád. Jenom když jsem měl odpojenej airbag, tak blikala pořád. Možny je, že je třeba špatnej kontakt v tom konektoru od airbagu co je ve volantu a ten airbag se nepřihlásí. Tak zkus odpojit baterku, rozšroubovat volant, vypojit ten konektor od airbagu, prostříknout WDéčkem a párkrát zapojit a vypojit ať to chytne kontakt. Jestli máš airbag u spolujezdce, tak tam nevím jak je to udělany. Já ho nemám. Laughing

Zaslal: ne březen 11, 2007 7:25 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 07. 04. 2006 Příspěvky: 99 Bydliště: Roudnice n/L
kdyz sme u toho blikani kontrolky,tak me to taky delalo,tak sem rozpojil a zase zapojil steckry pod sedackama a bylo to v cajku.Chtel sem se ale zeptat kdyz vyndam origo volant s pytlem a dam tam bez pytle,tak bude kontrolka urcite blikat.Ale de o to jestli kdyz tam ten origo nekdy vratim,jestli to prestane samo nebo jestli se bude muset auto napichnout¨?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 4
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další

Přejdi na: