SAXOKLUBÁKZaložen: 10. 03. 2007Příspěvky: 187Bydliště: Týn nad Vltavou
Ahoj lidi,tak jsem si pořídil Saxo 1,6 8V VTS,italie po 1majit. Měl jsem možnost koupit 2000 1,4 VTS ale bylo v realu horší než na fotkách bouraná na zadek měněná náprava potřebovalo by to nestříkat atd....... no byla by to vata.
Tak jsem vzal tu 1,6 z 99,ale starej vzhled ale má jen máčklej blatník vypadá moc pěkně,ale neni upravovaná nikam netáhne,jo kecám táhne jen za plynem a dopředu to ta 1,4 nic moc oproti kámikovo 1,4 stejnej rok i motor tak netáhla.
Ale k věci jak mám si z víšit výkon nakolik to vijde a kolik stojí kotouče no kompletně brzdy atd...pokud máte1,6 8V VTS Co a jak natom udělat...
Předem díky za radu
MELHUBA KLUBUZaložen: 23. 02. 2005Příspěvky: 1262Bydliště: Bratislava
Adler napsal:
prvne udelej udrzbu jako rozvody oleje brzdy ... podvozek a pak zacni zvysovat koniky....
krasa , sam by som to lepsie nenapisal . presne tak -najskor ho dat do tip top stavu , potom podvozok , pripadne brzdy a na koniec nahanat kobyle pod kapotu
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru