Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Svíčky,kotouče,destičky,mot. olej. na 1,6 8V 99 |
Goodman |
Zaslal: so březen 17, 2007 2:55 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Lidi už to tu asi zaznělo: Svíčky,kotouče,destičky,mot. olej.,pal. filtr,vzduchovej filtr(sportovní stojí kolik a kde),rozvody,atd....... na 1,6 8V 99
V poměru kvalita/cena nebo hlavně co se vám osvěčilo kolik to stálo a kde se to dá sehnat.
No prostě ten základ když jsem koupil autíko |
|
|
Návrat nahoru |
|
Miki |
Zaslal: so březen 17, 2007 7:18 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Goodman napsal: Lidi už to tu asi zaznělo: Svíčky,kotouče,destičky,mot. olej.,pal. filtr,vzduchovej filtr(sportovní stojí kolik a kde),rozvody,atd....... na 1,6 8V 99
V poměru kvalita/cena nebo hlavně co se vám osvěčilo kolik to stálo a kde se to dá sehnat.
No prostě ten základ když jsem koupil autíko
je to tu tolko krat , ze pri troske namahy si to vsetko krasne najdes aj s diskusiou |
_________________ http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=4 |
|
Návrat nahoru |
|
Goodman |
Zaslal: so březen 17, 2007 7:28 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Miki napsal: Goodman napsal: Lidi už to tu asi zaznělo: Svíčky,kotouče,destičky,mot. olej.,pal. filtr,vzduchovej filtr(sportovní stojí kolik a kde),rozvody,atd....... na 1,6 8V 99
je to tu tolko krat , ze pri troske namahy si to vsetko krasne najdes aj s diskusiou Pravda svíčky jsem našel nebo olej ale na 1.1 |
|
|
Návrat nahoru |
|
Adler |
Zaslal: so březen 17, 2007 1:10 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
Goodman napsal: Lidi už to tu asi zaznělo: Svíčky,kotouče,destičky,mot. olej.,pal. filtr,vzduchovej filtr(sportovní stojí kolik a kde),rozvody,atd....... na 1,6 8V 99
prolez si www.autokelly.cz www.mjauto.cz www.elit.cz vse potrebne tam najdes .... nejlevnejsi veci jako starline neber dlouho nevydrzi ....
ja beru veci od febi-bilstein(silentbloky,rozvody) .... desky kotouce ATE nebo brembo ....
jinak rozvody na 8v by oko 2500 material +1000 vodni pumpa ... kotouce cca 1500 kus desky taky taky kolem 1500 ....ceny sou orientacni jak se to pohybuje ... pokud mas znamehoi v autodilech sou ty ceny nekde jinde ..
olej svicky filtr si tu pohledej ... |
_________________ Skodylak fmetle, ftédéýčku a na hlínách
ex 1,5VTd //Galerie// |
|
Návrat nahoru |
|
Goodman |
Zaslal: so březen 17, 2007 5:56 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Adler napsal: Goodman napsal: Lidi už to tu asi zaznělo: Svíčky,kotouče,destičky,mot. olej.,pal. filtr,vzduchovej filtr(sportovní stojí kolik a kde),rozvody,atd....... na 1,6 8V 99
prolez si www.autokelly.cz www.mjauto.cz www.elit.cz vse potrebne tam najdes .... nejlevnejsi veci jako starline neber dlouho nevydrzi ....
ja beru veci od febi-bilstein(silentbloky,rozvody) .... desky kotouce ATE nebo brembo ....
jinak rozvody na 8v by oko 2500 material +1000 vodni pumpa ... kotouce cca 1500 kus desky taky taky kolem 1500 ....ceny sou orientacni jak se to pohybuje ... pokud mas znamehoi v autodilech sou ty ceny nekde jinde ..
olej svicky filtr si tu pohledej ...
Známého v autodílech nemám ale děkuji moc si mi pomohl |
|
|
Návrat nahoru |
|
Goodman |
Zaslal: ne březen 18, 2007 9:02 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
tak jsem se rozhodnul pro svíčky SPLITFIRE PERFOMACE co na ty svíčky a nebo mám vzít Splitfire Triple Platinum co říkáte?Mám je vzít? |
|
|
Návrat nahoru |
|
p.e.p.e. |
Zaslal: ne březen 18, 2007 9:45 am |
|
|
EX-Saxoclubák
|
Goodman napsal: tak jsem se rozhodnul pro svíčky SPLITFIRE PERFOMACE co na ty svíčky a nebo mám vzít Splitfire Triple Platinum co říkáte?Mám je vzít? to uz tady myslim nekdo resil a rikal ze v te cenove urovni by radeji koupil densa ja je osobne taky mam |
_________________ S-max 2,5 T
Renault Scenic 1.6 8v
Ex-vts 1.6 16V |
|
Návrat nahoru |
|
Goodman |
Zaslal: ne březen 18, 2007 9:48 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
A celej název Densa ......... |
|
|
Návrat nahoru |
|
p.e.p.e. |
Zaslal: ne březen 18, 2007 9:57 am |
|
|
EX-Saxoclubák
|
Goodman napsal: A celej název Densa ......... denso iridium power mylim tak nejak to bylo |
_________________ S-max 2,5 T
Renault Scenic 1.6 8v
Ex-vts 1.6 16V |
|
Návrat nahoru |
|
Marys C5 |
Zaslal: po březen 19, 2007 6:01 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
kdyby si potreboval nejaky nahradni dily tak zavolej... myslim ze Ti muzu udelat hodne dobrou nabidku |
|
|
Návrat nahoru |
|
|