Autor |
Zpráva |
< Servis ~ kontrolka pomozte mi |
Goodman |
Zaslal: st březen 21, 2007 11:20 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Co to je za kontrolku na palubce úplně v pravou oranžová s tvarem motoru a při nastartování zhasne ,ale kámíkovi se rozvítí a svítímu za jízdy a pak zhasne někdy se zase rozsvítí |
|
|
Návrat nahoru |
|
MaTToS8806 |
Zaslal: st březen 21, 2007 11:46 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Goodman napsal: Co to je za kontrolku na palubce úplně v pravou oranžová s tvarem motoru a při nastartování zhasne ,ale kámíkovi se rozvítí a svítímu za jízdy a pak zhasne někdy se zase rozsvítí
oznacuje to chybu niekde v motore napriklad mne odisla LAMBDA sonda a tiez mi ta kontrolka svietila ... nech stym ide do servisu napichnu na PC a hned zistia chybu . |
_________________ SAXO predane 17.03.2008, new car KIA RIO Sporty 1,4 16V full vybava, 97 konikov |
|
Návrat nahoru |
|
Goodman |
Zaslal: čt březen 22, 2007 8:03 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
MaTToS8806 napsal: Goodman napsal: Co to je za kontrolku na palubce úplně v pravou oranžová s tvarem motoru a při nastartování zhasne ,ale kámíkovi se rozvítí a svítímu za jízdy a pak zhasne někdy se zase rozsvítí
oznacuje to chybu niekde v motore napriklad mne odisla LAMBDA sonda a tiez mi ta kontrolka svietila ... nech stym ide do servisu napichnu na PC a hned zistia chybu . ale jemu nesvítí pořád,jen někdy se rozsvítí a svítí tak.......tak |
|
|
Návrat nahoru |
|
Petr Svaták |
Zaslal: čt březen 22, 2007 10:56 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Nejjednodušší je hopnout s Drobkem na diagnostiku a tam ti řeknou, co mu je. Udělal sem to stejně, když začala svítit kontrolka airbagu. A za 3 minuty a 300,-kč bylo hotovo. Jak u doktora House |
_________________ Saxo "Drobek" VTS 1.4 8v 99 |
|
Návrat nahoru |
|
AMV8 |
Zaslal: čt březen 22, 2007 1:50 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Me ta kontrolka sviti uz pres pul roku a nejak to neresim. Vim proc sviti a to je hlavni. (odpojil jsem jednu za dvou lambdasond) nastesti to nema vliv na provoz. |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: čt březen 22, 2007 2:31 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
a neznamena nahodou to ze se to rosviti ze motor bezi v servisnim rezimu nebo neco takovyho |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
Goodman |
Zaslal: čt březen 22, 2007 6:29 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
martanc napsal: a neznamena nahodou to ze se to rosviti ze motor bezi v servisnim rezimu nebo neco takovyho Dělá to lambdasonda měl jsem špatné svíčky když jsem jel serpentýna a dupal jsem tomu tak se zanesla a hlásila problém,pak jsem jel volně a ona se očistila a přestalo to.tak v poho |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: pá březen 23, 2007 1:01 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
Goodman napsal: martanc napsal: a neznamena nahodou to ze se to rosviti ze motor bezi v servisnim rezimu nebo neco takovyho Dělá to lambdasonda měl jsem špatné svíčky když jsem jel serpentýna a dupal jsem tomu tak se zanesla a hlásila problém,pak jsem jel volně a ona se očistila a přestalo to.tak v poho zajimave ale jinak v poho dik za visvetleni |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
MaTToS8806 |
Zaslal: pá březen 23, 2007 2:36 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
ach ved uz davno som pisal ze to jedna z castych pricin je lambda sonda a jedina oprava je servis a napojit na diagnostiku aj ked to nesvieti stale tak v pameti to ulozene bude a co je to blizsie to uz servis zisti ci je chybna alebo sviecky atd. |
_________________ SAXO predane 17.03.2008, new car KIA RIO Sporty 1,4 16V full vybava, 97 konikov |
|
Návrat nahoru |
|
|