Autor |
Zpráva |
< Servis ~ problem při vymeně svíček |
p.e.p.e. |
Zaslal: pá březen 02, 2007 8:26 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
zlamos napsal: p.e.p.e. napsal: zlamos napsal: Hmmm, tak to je lata. 6500,- to jsou třeba rozvody tak ty uz mam za sebou a myslim ze tolik ani nestaly
Tak povídej, přeháněj. Co ti všechno měnily a na kolik tě to z prací vyšlo? tak memily kladku remen nevim v jakem poctu plete se mi to z moji byvalou hondou.pak olej filtr vzducovej fitr a pocital mi 1000 za praci. platil jsem tam myslim neco kolem 5000 ze vsim vsudy.ale pekne me proklinal kdyz to delal ten pristup nic moc.na ty rozvody sem najel 100km a hned sem snema radil v prerove na sraze a prezily to |
_________________ S-max 2,5 T
Renault Scenic 1.6 8v
Ex-vts 1.6 16V |
|
Návrat nahoru |
|
zlamos |
Zaslal: pá březen 02, 2007 8:35 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
A je nějakej rozdíl v chodu motoru a ve výkonu? |
|
|
Návrat nahoru |
|
p.e.p.e. |
Zaslal: pá březen 02, 2007 8:38 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
zlamos napsal: A je nějakej rozdíl v chodu motoru a ve výkonu? no bych rekl ze ne vsak rozvody ti vykon nezvednou.delal jsem to pro svuj klid bylo to prvni tyden po koupi saxa |
Renault Scenic 1.6 8v
Ex-vts 1.6 16V |
|
Návrat nahoru |
|
zlamos |
Zaslal: pá březen 02, 2007 8:55 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
p.e.p.e. napsal: zlamos napsal: A je nějakej rozdíl v chodu motoru a ve výkonu? no bych rekl ze ne vsak rozvody ti vykon nezvednou.delal jsem to pro svuj klid bylo to prvni tyden po koupi saxa
Já jsem ty rozvody po koupi auta právě ještě nedělal. Takže už je nejvyšší čas. Auto mám asi rok. Jinak segra si nechala dělat rozvody na felicii 1.9D a když jsem pak do toho sedl, tak byl rozdíl znát. Líp to táhlo. Jinak jsem ti zapomněl říct, že jsem tě viděl v tu sobotu, jak jste jeli na ty motokáry. Bylo to v Olomouci, jak se vyjíždí na Přerov z toho posledního kruháče.Jel jsem za tebou do první dědiny za Olomouc.Ale to sem nepatří. |
|
|
Návrat nahoru |
|
p.e.p.e. |
Zaslal: pá březen 02, 2007 9:10 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
zlamos napsal: p.e.p.e. napsal: zlamos napsal: A je nějakej rozdíl v chodu motoru a ve výkonu? no bych rekl ze ne vsak rozvody ti vykon nezvednou.delal jsem to pro svuj klid bylo to prvni tyden po koupi saxa
Já jsem ty rozvody po koupi auta právě ještě nedělal. Takže už je nejvyšší čas. Auto mám asi rok. Jinak segra si nechala dělat rozvody na felicii 1.9D a když jsem pak do toho sedl, tak byl rozdíl znát. Líp to táhlo. Jinak jsem ti zapomněl říct, že jsem tě viděl v tu sobotu, jak jste jeli na ty motokáry. Bylo to v Olomouci, jak se vyjíždí na Přerov z toho posledního kruháče.Jel jsem za tebou do první dědiny za Olomouc.Ale to sem nepatří. a jel si saxem??sem si totiz niceho nevsiml.jel sem podle predpisu?? |
Renault Scenic 1.6 8v
Ex-vts 1.6 16V |
|
Návrat nahoru |
|
nik |
Zaslal: pá březen 02, 2007 11:48 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Chlapy,rozvody zásadně nepodceňovat.Rozvodový řemen je prevít,ale to není všechno.Před týdnem jsem dělal jedno Saxo a "co řemen" ten se tvářil že ještě nějakej ten "1" kilometr zvládne ........ ale ta napínací kaldka....(měl jsem pocit že musí každou chvilku uletět) Také má svou životnost a když to podceníte a při rozvodech si ji nenecháte také vyměnit,tak to potom stojí zato. |
_________________ 1.1 SX 8V 44kw r.v. 97 - taky řežu zatáčky |
|
Návrat nahoru |
|
p.e.p.e. |
Zaslal: so březen 24, 2007 12:04 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
tak uz to mam v poradku konecne mi dosla nova lista saxo opet líííítááá lista me stala 6800kc |
Renault Scenic 1.6 8v
Ex-vts 1.6 16V |
|
Návrat nahoru |
|
Ritchma |
Zaslal: po červen 04, 2007 3:45 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
Ještě se mrač, já jí scháněl dva měsíce a nakonec sem musel koupit v citroenu za bez pár kaček origo za bez mála desítku, jsou to teda dva roky zpět, ale jiná tam nepasovala. Zkoušeli jsme různý od různejch dodavatelů ale nic tam prostě nesedělo až na tu z origo citroenu |
|
|
Návrat nahoru |
|
Laďa |
Zaslal: po červen 04, 2007 7:18 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Ritchma napsal: Ještě se mrač, já jí scháněl dva měsíce a nakonec sem musel koupit v citroenu za bez pár kaček origo za bez mála desítku, jsou to teda dva roky zpět, ale jiná tam nepasovala. Zkoušeli jsme různý od různejch dodavatelů ale nic tam prostě nesedělo až na tu z origo citroenu
Ale sedí tam jiná, jen by se jim muselo chtít A vyšla by tě do 6 000 ,- |
|
|
Návrat nahoru |
|
Ritchma |
Zaslal: po červen 04, 2007 7:20 pm |
|
|
|
Nesedělo to tam bez úprav a nechtěli riskovat že zničí zapalovací lištu za nemalý peníze a nebude to fugnovat, i když ta pravděpodobnost by asi byla malá že by to nefugnovalo. Ale tak už je to jedno doufám že to bude funovat ještě hodně dlouho když už se to měnilo |
|
|
Návrat nahoru |
|
olda77 |
Zaslal: po červen 04, 2007 7:24 pm |
|
|
|
|
Návrat nahoru |