Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Dodatečná montáž otáčkoměru |
Nolimity |
Zaslal: po březen 26, 2007 4:26 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
Přeji hezký den,
měl bych krátký dotázek na možnost dodatečné montáže otáčkoměru záměnou za stávající hodiny.Má zde někdo s touto problematikou zkušenosti?Je to možné bez dalších zásahů v kabeláži apod.?
Díky[/b] |
|
|
Návrat nahoru |
|
Lukes.2002 |
Zaslal: po březen 26, 2007 4:31 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
Nolimity napsal: Přeji hezký den,
měl bych krátký dotázek na možnost dodatečné montáže otáčkoměru záměnou za stávající hodiny.Má zde někdo s touto problematikou zkušenosti?Je to možné bez dalších zásahů v kabeláži apod.?
Díky[/b]
trošku pohledej....dost se to tu někde tuším řešilo.... |
_________________ ex -1.5 D/42kw/2002 ! Modré Saxo spz za oknem "Alibaba"....těžko přehlednout
ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo
ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré
Alfa Romeo 159 Sportwagon |
|
Návrat nahoru |
|
Nolimity |
Zaslal: po březen 26, 2007 4:35 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
Lukes.2002 napsal: Nolimity napsal: Přeji hezký den,
Díky[/b]
trošku pohledej....dost se to tu někde tuším řešilo....
No éo to jsem se pokoušel ale nikde to tu není popsaný jestli to někdo vyřešil do funkčního stavu a co to obnášelo |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: po březen 26, 2007 4:38 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
Nolimity napsal: Lukes.2002 napsal: Nolimity napsal: Přeji hezký den,
Díky[/b]
No éo to jsem se pokoušel ale nikde to tu není popsaný jestli to někdo vyřešil do funkčního stavu a co to obnášelo no prave ze do funkcniho stavu se tu asi moc jedincu nedopracovalo vono saxo ma dost podinou elektriku a kazdy auto je unikat |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
Goodman |
Zaslal: po březen 26, 2007 4:46 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
martanc napsal: Nolimity napsal: Lukes.2002 napsal: Nolimity napsal: Přeji hezký den,
Díky[/b]
No éo to jsem se pokoušel ale nikde to tu není popsaný jestli to někdo vyřešil do funkčního stavu a co to obnášelo no prave ze do funkcniho stavu se tu asi moc jedincu nedopracovalo vono saxo ma dost podinou elektriku a kazdy auto je unikat
O elektrice nechci ani poslouchat...........nemám rád elektriku ......jak by řekl Mrzout ze šmoulů |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: po březen 26, 2007 4:50 pm |
|
|
|
Goodman napsal: martanc napsal: Nolimity napsal: Lukes.2002 napsal: Nolimity napsal: Přeji hezký den,
Díky[/b]
No éo to jsem se pokoušel ale nikde to tu není popsaný jestli to někdo vyřešil do funkčního stavu a co to obnášelo no prave ze do funkcniho stavu se tu asi moc jedincu nedopracovalo vono saxo ma dost podinou elektriku a kazdy auto je unikat
O elektrice nechci ani poslouchat...........nemám rád elektriku ......jak by řekl Mrzout ze šmoulů mne elektrika nevadi jelikoz sem elektrikar ale treba v saxu z toho moc moudrej nejsem tak se do toho radsi moc nehrabu je to tam na me az moc slozity na todle byl dobrej favorit tam sem tudle vimnenu provadel ale tam stacilo vimnenit jen kus za kus a fungovalo to kdesto v saxu to bude urcite slozitejsi sem rad ze ho tam mam seriove i kdiz obcas zloby |
|
Návrat nahoru |
|
Nolimity |
Zaslal: po březen 26, 2007 5:02 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
martanc napsal: Goodman napsal: martanc napsal: Nolimity napsal: Lukes.2002 napsal: Nolimity napsal: Přeji hezký den,
Díky[/b]
O elektrice nechci ani poslouchat...........nemám rád elektriku ......jak by řekl Mrzout ze šmoulů mne elektrika nevadi jelikoz sem elektrikar ale treba v saxu z toho moc moudrej nejsem tak se do toho radsi moc nehrabu je to tam na me az moc slozity na todle byl dobrej favorit tam sem tudle vimnenu provadel ale tam stacilo vimnenit jen kus za kus a fungovalo to kdesto v saxu to bude urcite slozitejsi sem rad ze ho tam mam seriove i kdiz obcas zloby
Elektroinstalace v autě se ani tak nebojím ,na své octovce jsem se hrabal snad už ve všem včetně datové sběrnice CANBUS a dodělával co se jen dalo,ale na saxo nemám zatím žádná schémata tak není z čeho vycházet |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: po březen 26, 2007 5:07 pm |
|
|
|
na saxo schema taky nemam a hodilo by se tady na foru sice bylo neaky francouski ale z toho sem se nic nedozvedel skus to tu prohledat neni to tak dlouho |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: po březen 26, 2007 5:08 pm |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Nolimity |
Zaslal: po březen 26, 2007 5:54 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
jj,díky,do teď jsem na to "čučal" Dá se v tom i docela vyznat,akorát je problémek s tím že je to novější provedení než hledám a tak tam jsou i jiné konektory.Chtělo by to asi spíš klasické dílenské příručky dle modelových ročníků,ale to bude asi problém |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: ne duben 01, 2007 8:36 am |
|
|
|
Nolimity napsal:
jj,díky,do teď jsem na to "čučal" Dá se v tom i docela vyznat,akorát je problémek s tím že je to novější provedení než hledám a tak tam jsou i jiné konektory.Chtělo by to asi spíš klasické dílenské příručky dle modelových ročníků,ale to bude asi problém to bude problem protoze mne otackomer chvyly blbnul a ani autoelektrikar si stim nevedel rady a nakonec se to viresilo samo prej se as nekam dostala voda |
|
Návrat nahoru |
|
Blasters |
Zaslal: ne duben 01, 2007 9:16 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Tak ja otačkoměr reším a snad uz tento tyden bude mit znamy cas a dame to fohromady. vymenil jsem palubku s hodinama za otackomer vsechno zapojil,nic nechybelo a nejde. tak ze musime zmerit,jestli vubec jde nejaky signal,pak to muze byt treba taky cidlo otacek,ktery by se treba muselo vymenit za jiny,opravdu uvidim. bohuzel mi tu nikdo nedokazal poradne poradit co s tim,tak se musi vyzkouset vsechno |
_________________ Saxo 1.0i 37kw 1999'
Opel Corsa B GSI 16V
Almera n16 100kw |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: po duben 02, 2007 1:27 pm |
|
|
|
Blasters napsal: Tak ja otačkoměr reším a snad uz tento tyden bude mit znamy cas a dame to fohromady. vymenil jsem palubku s hodinama za otackomer vsechno zapojil,nic nechybelo a nejde. tak ze musime zmerit,jestli vubec jde nejaky signal,pak to muze byt treba taky cidlo otacek,ktery by se treba muselo vymenit za jiny,opravdu uvidim. bohuzel mi tu nikdo nedokazal poradne poradit co s tim,tak se musi vyzkouset vsechno jj drzim ti palce pak napis jak to dopadlo |
|
Návrat nahoru |
|
|