Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Neco vrci pri otaceni klicku v zapalovani |
Bishboun |
Zaslal: pá duben 06, 2007 11:23 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Ahoj
chci se zeptat .. mam dva podivni zvuky, kdyz otocim klicek u diesla do polohy hzaveni tak u airbagu spolujezdce zacne neco podivne vrcet....stejne tak jako kdyz chcinu motor tak to taky frci.. A obcas kdyz jedu po nejakej mensi nerovnosti tak mi vzadu neco jakoby rezonuje (ale vejfuk to neni, ani rezerva, a ani deska vzadu u okna)... mozna necicko u zadni napravy ale nevim .... nema nekdo zkusenost stimhle???????
Dikes za reakci Vojta |
_________________ Trumpeta z kamionu o mě dává vědět když mě nekdo přehlídne a 230V v autě najdu taky. |
|
Návrat nahoru |
|
Awex |
Zaslal: so duben 07, 2007 1:11 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Tych podivnych zvukov na mojom Saxiku si radsej uz ani nevsimam pokial to uz nie je extrem Mne sa zozadu ozyval vzdy nejaky cudny piskot ked som tomu viac prituroval. Doteraz neviem co to je ale to asi piska vyfuk ked dostane zabrat Kto vie ci to nie je aj v tvojom pripade. Mozno to rezonuje vyfuk. Skontroluj ako je uchyteny |
_________________ Predtym: Citroen Saxo 1,1i - 44kW
Teraz: Citroen C4 1,6i 16V - 80kW |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: so duben 07, 2007 12:21 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
jj saxo vydava podivne zvuky na to pomaha nahlas pusteny autoradio jinak zvuk od zadu to bude vejfuk jak je zahnutej tak rad klepe do narazniku mne to taky dela ale neresim to mozna az ho budu mnenit |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
zlamos |
Zaslal: so duben 07, 2007 8:45 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
martanc napsal: jj saxo vydava podivne zvuky na to pomaha nahlas pusteny autoradio jinak zvuk od zadu to bude vejfuk jak je zahnutej tak rad klepe do narazniku mne to taky dela ale neresim to mozna az ho budu mnenit
Mě rezonuje ten plast na pátých dveřích a zadní sedačky. |
_________________ VTS 1,6 16v r.v.98 |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: ne duben 08, 2007 12:32 pm |
|
|
|
zlamos napsal: martanc napsal: jj saxo vydava podivne zvuky na to pomaha nahlas pusteny autoradio jinak zvuk od zadu to bude vejfuk jak je zahnutej tak rad klepe do narazniku mne to taky dela ale neresim to mozna az ho budu mnenit
Mě rezonuje ten plast na pátých dveřích a zadní sedačky. jj ten plast taky vydava neaky zvuky ale neak si toho radsi nevsimam ale kdiz vipnu radio tak mi pripada ze ibejvalej favorit nevidaval tolik zahadnejch zvuku |
|
Návrat nahoru |
|
dyk77 |
Zaslal: ne duben 08, 2007 7:18 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
No vzadu můžou klepat zadní dveře v zámku. Chce to zahýbat se zavřenými dveřmi jestli tam není vůle, popř. seřídit zámek.
Pak je vzadu vpravo pod nárazníkem plastový výdech odvětrávání interiéru. Ten se taky mrská, už jsem ho zpevňoval i když jen tak z prevence.
Rezervu mám dotaženou na samý konec závitu přídržného šroubu.
Zadní sedačky mám vypodložené proužky z kalimatky. Vložil jsem je do těch oček co se zacvakávaj do zámků pro uvolnění opěrky, aby tam nebyla vůle. Na pantíky, ve kterých se zadní opěrky při sklápění otáčí, jsem navlékl nějaké gumové kroužky, aby byly opěrky na fest a necestovali ze strany na stranu.
S kalimatkou jsem si vůbec vyhrál. Koupil jsem si celou roli pro jednu osobu a půlku jsem rozstříhal na vymezení vůlí v Saxu |
_________________ Saxo 1.1i / 44KW ... alu kola RSW Racing ... pneu Continental EcoContact*5 165/65 R14 ... ***MOJE_GALERIE*** Spotřeba CITROEN SAXO |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: po duben 09, 2007 10:50 am |
|
|
|
takze mas ze saxa jednu velkou karimatku a az budes stanovat staci prolest auto spojit dili dohromady a muzes si ustlat |
|
Návrat nahoru |
|
BX19GTI |
Zaslal: út duben 10, 2007 8:29 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
To rezovování vzadu doopravdy dělá ten plast na 3tích nebo 5tých dveřích. Budu to řešit,už mě to s..e. Dneska jsem v Autokelly koupil ty příchytky tapecírungu a o víkendu to podmáznu silikonem. Pak dám vědět jak to pomohlo, případně jak jsem to odstranil. |
_________________ Saxo 1.1 44Kw r.v. 2000, jednobodový vstřikování, co jede a přede. |
|
Návrat nahoru |
|
|