Autor |
Zpráva |
< Servis ~ nemuzu nastartovat,pomooooc |
69david |
Zaslal: ne duben 08, 2007 1:03 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
stal jsem 3 dny v garazi,mel jsem auto zvednute,protoze jsem natiral bubny a brzdove trmeny.vsechno ok az do doby nez jsem auto spustil,nasadil kola a chtel jsem nastartovat a ono nic.motor toci,toci a toci ale nechce to naskocit,nevite nekdo co s tim???diky |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: ne duben 08, 2007 1:21 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
69david napsal: stal jsem 3 dny v garazi,mel jsem auto zvednute,protoze jsem natiral bubny a brzdove trmeny.vsechno ok az do doby nez jsem auto spustil,nasadil kola a chtel jsem nastartovat a ono nic.motor toci,toci a toci ale nechce to naskocit,nevite nekdo co s tim???diky no podle mne tam nejde benzin trea jako kdis startujes se zapnutim imobilizerem takze bych zavadu asi napred hledal u palivovyho cerpadla |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
Ghofig |
Zaslal: ne duben 08, 2007 2:09 pm |
|
|
Site Admin
|
Zkus to cervene tlacitko vedle nadrzky s brzdovou kapalinou |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: ne duben 08, 2007 2:28 pm |
|
|
|
ghofig napsal: Zkus to cervene tlacitko vedle nadrzky s brzdovou kapalinou jj to mne nenapadlo to je odpojovac privodu paliva v pripade havarie staci to vymacknout |
|
Návrat nahoru |
|
69david |
Zaslal: ne duben 08, 2007 3:46 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
to cerveny tlacitko jsem uz zkousel,ale nic kurna potrebuju nutne auto na uterek!!!do prdele se musi vysrat zrovna ted. |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: po duben 09, 2007 10:51 am |
|
|
|
69david napsal: to cerveny tlacitko jsem uz zkousel,ale nic kurna potrebuju nutne auto na uterek!!!do prdele se musi vysrat zrovna ted. zakon schvalnosti tak se mrkni na palivovou pumpu jestli dava benzin |
|
Návrat nahoru |
|
69david |
Zaslal: po duben 09, 2007 2:39 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
pumpu jsem uz zkouknul tam je to ok,benzin dava...fakt nevim co by to mohlo bejt...porad jen toci a toci a ne naskocit.nemuze to byt tim ze nedava jiskru...??? |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: po duben 09, 2007 3:33 pm |
|
|
|
69david napsal: pumpu jsem uz zkouknul tam je to ok,benzin dava...fakt nevim co by to mohlo bejt...porad jen toci a toci a ne naskocit.nemuze to byt tim ze nedava jiskru...??? no taky tak to skus za skousku nic nedas |
|
Návrat nahoru |
|
p.e.p.e. |
Zaslal: po duben 09, 2007 4:53 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
69david napsal: pumpu jsem uz zkouknul tam je to ok,benzin dava...fakt nevim co by to mohlo bejt...porad jen toci a toci a ne naskocit.nemuze to byt tim ze nedava jiskru...??? no to muze kdyz sem mel pazouta tak mi taky z niceho nic odesly svicky ...ho rozdelej a koukni jestli hazi nebo tam hod nejake jine...a koukni jestli sou mokre podle toho poznas jestli dava benzin |
_________________ S-max 2,5 T
Renault Scenic 1.6 8v
Ex-vts 1.6 16V |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: po duben 09, 2007 4:59 pm |
|
|
|
p.e.p.e. napsal: 69david napsal: pumpu jsem uz zkouknul tam je to ok,benzin dava...fakt nevim co by to mohlo bejt...porad jen toci a toci a ne naskocit.nemuze to byt tim ze nedava jiskru...??? no to muze kdyz sem mel pazouta tak mi taky z niceho nic odesly svicky ...ho rozdelej a koukni jestli hazi nebo tam hod nejake jine...a koukni jestli sou mokre podle toho poznas jestli dava benzin no ze by odesli vsechny najedno to s mi nezda spis neco v rozdelovaci skus jestli hazi a uvidis |
|
Návrat nahoru |
|
p.e.p.e. |
Zaslal: po duben 09, 2007 5:05 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
martanc napsal: p.e.p.e. napsal: 69david napsal: pumpu jsem uz zkouknul tam je to ok,benzin dava...fakt nevim co by to mohlo bejt...porad jen toci a toci a ne naskocit.nemuze to byt tim ze nedava jiskru...??? no to muze kdyz sem mel pazouta tak mi taky z niceho nic odesly svicky ...ho rozdelej a koukni jestli hazi nebo tam hod nejake jine...a koukni jestli sou mokre podle toho poznas jestli dava benzin no ze by odesli vsechny najedno to s mi nezda spis neco v rozdelovaci skus jestli hazi a uvidis no fakt dojel jsem zastavil pak po dvou hodkach sem chtel odjet a nic a jel jsem na lane dal sem druhe svicky a bylo to a to auto to delalo pravidelne jednou do roka no hruza |
_________________ S-max 2,5 T
Renault Scenic 1.6 8v
Ex-vts 1.6 16V |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: po duben 09, 2007 5:21 pm |
|
|
|
p.e.p.e. napsal: martanc napsal: p.e.p.e. napsal: 69david napsal: pumpu jsem uz zkouknul tam je to ok,benzin dava...fakt nevim co by to mohlo bejt...porad jen toci a toci a ne naskocit.nemuze to byt tim ze nedava jiskru...??? no to muze kdyz sem mel pazouta tak mi taky z niceho nic odesly svicky ...ho rozdelej a koukni jestli hazi nebo tam hod nejake jine...a koukni jestli sou mokre podle toho poznas jestli dava benzin no ze by odesli vsechny najedno to s mi nezda spis neco v rozdelovaci skus jestli hazi a uvidis no fakt dojel jsem zastavil pak po dvou hodkach sem chtel odjet a nic a jel jsem na lane dal sem druhe svicky a bylo to a to auto to delalo pravidelne jednou do roka no hruza zajimava zahada asi je likvidoval rozdelovac vzdicky kdiz mnel jednou za rok naroski tak delal ohnostroj |
|
Návrat nahoru |
|
69david |
Zaslal: po duben 09, 2007 8:15 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
tak se byl na to podivat muj deda a rikal,ze jestli nahodou neodesel kondenzator u zapalovani.udelala se totiz na nem bublina.ja uz fakt nevim,priznam se ze jsem docela pako co se tyce motoru,takze davam na kazdou radu.co myslite muze to byt tim kondenzatorem???dik |
|
|
Návrat nahoru |
|
Jodlike_AX |
Zaslal: po duben 09, 2007 9:09 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
69david napsal: tak se byl na to podivat muj deda a rikal,ze jestli nahodou neodesel kondenzator u zapalovani.udelala se totiz na nem bublina.ja uz fakt nevim,priznam se ze jsem docela pako co se tyce motoru,takze davam na kazdou radu.co myslite muze to byt tim kondenzatorem???dik
Jestli se na něm udělala bublina tak by asi chtěl vyměnit bez něj samozřejmě nemáš šanci.... |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: út duben 10, 2007 3:20 pm |
|
|
|
jestli je na nem bublina tak to bude elektrolit a ten condik bude prosvihlej takze vimnenit to je otazka par korun a uvidis |
|
Návrat nahoru |
|
|