punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Neco vrci pri otaceni klicku v zapalovani

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Neco vrci pri otaceni klicku v zapalovani

Bishboun
Zaslal: pá duben 06, 2007 11:23 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 20. 01. 2007 Příspěvky: 165 Bydliště: Ústí n.L.
Ahoj

chci se zeptat .. mam dva podivni zvuky, kdyz otocim klicek u diesla do polohy hzaveni tak u airbagu spolujezdce zacne neco podivne vrcet....stejne tak jako kdyz chcinu motor tak to taky frci.. A obcas kdyz jedu po nejakej mensi nerovnosti tak mi vzadu neco jakoby rezonuje (ale vejfuk to neni, ani rezerva, a ani deska vzadu u okna)... mozna necicko u zadni napravy ale nevim .... nema nekdo zkusenost stimhle???????

Dikes za reakci Vojta

Zaslal: so duben 07, 2007 1:11 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 82 Bydliště: Prešov a Galanta
Tych podivnych zvukov na mojom Saxiku si radsej uz ani nevsimam pokial to uz nie je extrem Smile Mne sa zozadu ozyval vzdy nejaky cudny piskot ked som tomu viac prituroval. Doteraz neviem co to je ale to asi piska vyfuk ked dostane zabrat Smile Kto vie ci to nie je aj v tvojom pripade. Mozno to rezonuje vyfuk. Skontroluj ako je uchyteny

martanc
Zaslal: so duben 07, 2007 12:21 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
jj saxo vydava podivne zvuky na to pomaha nahlas pusteny autoradio Very Happy jinak zvuk od zadu to bude vejfuk jak je zahnutej tak rad klepe do narazniku mne to taky dela ale neresim to mozna az ho budu mnenit Very Happy

zlamos
Zaslal: so duben 07, 2007 8:45 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 03. 08. 2006 Příspěvky: 612 Bydliště: Olomouc Dolany
martanc napsal:
jj saxo vydava podivne zvuky na to pomaha nahlas pusteny autoradio Very Happy jinak zvuk od zadu to bude vejfuk jak je zahnutej tak rad klepe do narazniku mne to taky dela ale neresim to mozna az ho budu mnenit Very Happy

Mě rezonuje ten plast na pátých dveřích a zadní sedačky. Smile

Zaslal: ne duben 08, 2007 12:32 pm Odpovědět s citátem
zlamos napsal:
martanc napsal:

Mě rezonuje ten plast na pátých dveřích a zadní sedačky. Smile
jj ten plast taky vydava neaky zvuky ale neak si toho radsi nevsimam ale kdiz vipnu radio tak mi pripada ze ibejvalej favorit nevidaval tolik zahadnejch zvuku Very Happy Very Happy

dyk77
Zaslal: ne duben 08, 2007 7:18 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 24. 05. 2005 Příspěvky: 1511 Bydliště: Most
No vzadu můžou klepat zadní dveře v zámku. Chce to zahýbat se zavřenými dveřmi jestli tam není vůle, popř. seřídit zámek.
Pak je vzadu vpravo pod nárazníkem plastový výdech odvětrávání interiéru. Ten se taky mrská, už jsem ho zpevňoval i když jen tak z prevence.
Rezervu mám dotaženou na samý konec závitu přídržného šroubu.
Zadní sedačky mám vypodložené proužky z kalimatky. Vložil jsem je do těch oček co se zacvakávaj do zámků pro uvolnění opěrky, aby tam nebyla vůle. Na pantíky, ve kterých se zadní opěrky při sklápění otáčí, jsem navlékl nějaké gumové kroužky, aby byly opěrky na fest a necestovali ze strany na stranu.
S kalimatkou jsem si vůbec vyhrál. Koupil jsem si celou roli pro jednu osobu a půlku jsem rozstříhal na vymezení vůlí v Saxu Razz

Spotřeba CITROEN SAXO
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
martanc
Zaslal: po duben 09, 2007 10:50 am Odpovědět s citátem
takze mas ze saxa jednu velkou karimatku Very Happy a az budes stanovat staci prolest auto spojit dili dohromady a muzes si ustlat

BX19GTI
Zaslal: út duben 10, 2007 8:29 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 20. 05. 2005 Příspěvky: 242 Bydliště: Praha
To rezovování vzadu doopravdy dělá ten plast na 3tích nebo 5tých dveřích. Budu to řešit,už mě to s..e. Dneska jsem v Autokelly koupil ty příchytky tapecírungu a o víkendu to podmáznu silikonem. Pak dám vědět jak to pomohlo, případně jak jsem to odstranil.

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: