Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Brzdový válec |
Vašo |
Zaslal: út duben 17, 2007 6:46 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
Čus lidi. Mam menší problém odešel mě brzdový válec po tom co mě auto vrátili ze servisu kde měnili přední kotouče a dávali nové destičky, mohli ho touto výměnou nějak poškodit? Vyplatí se asi koupit nový než z vrakoviště že? Dík za odpovědi. |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: út duben 17, 2007 6:58 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
Vašo napsal: Čus lidi. Mam menší problém odešel mě brzdový válec po tom co mě auto vrátili ze servisu kde měnili přední kotouče a dávali nové destičky, mohli ho touto výměnou nějak poškodit? Vyplatí se asi koupit nový než z vrakoviště že? Dík za odpovědi. mne se todle samy stalo po repai zadnich brzd a kupoval sem novy |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
BX19GTI |
Zaslal: út duben 17, 2007 8:42 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Na Autokelly mají brzdové válce zančka ATE od 2600Kč do 4500Kč. Možná by to stálo tam mrknout. Jinak doporučuju http://katalog.mjauto.cz/ tam jsou ceny od 1200Kč a nejdražší za 2700Kč. |
_________________ Saxo 1.1 44Kw r.v. 2000, jednobodový vstřikování, co jede a přede. |
|
Návrat nahoru |
|
wenca30 |
Zaslal: po duben 23, 2007 11:42 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Vašo napsal: Čus lidi. Mam menší problém odešel mě brzdový válec po tom co mě auto vrátili ze servisu kde měnili přední kotouče a dávali nové destičky, mohli ho touto výměnou nějak poškodit? Vyplatí se asi koupit nový než z vrakoviště že? Dík za odpovědi.
myslím si ,že příma souvislost z touto výměnou to asi nemá,u mne výměna kotouču a destiček byla vůbec první věc co jsem sám na saxu udělal a v pohodě(no musel jsem odvrtat pojistné šrouby na lev.kotoučí ,byli zarezle jak svině a torxem jsem je trochu zdevastoval). s brzdovým válcem jsem ani nepřišel do styku.
ale pokud ho opravdu maš po smrti,tak kup si radši nový |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: út duben 24, 2007 3:31 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
wenca30 napsal: Vašo napsal: Čus lidi. Mam menší problém odešel mě brzdový válec po tom co mě auto vrátili ze servisu kde měnili přední kotouče a dávali nové destičky, mohli ho touto výměnou nějak poškodit? Vyplatí se asi koupit nový než z vrakoviště že? Dík za odpovědi.
myslím si ,že příma souvislost z touto výměnou to asi nemá,u mne výměna kotouču a destiček byla vůbec první věc co jsem sám na saxu udělal a v pohodě(no musel jsem odvrtat pojistné šrouby na lev.kotoučí ,byli zarezle jak svině a torxem jsem je trochu zdevastoval). s brzdovým válcem jsem ani nepřišel do styku.
ale pokud ho opravdu maš po smrti,tak kup si radši nový hele mne se to stalo taky pri vimnene zadnich brzd, proste se to cely smontovalo a ejhle nebrzdilo to a po vimnene valce zase vse OK asi blbej den |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
Vašo |
Zaslal: st duben 25, 2007 7:41 am |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
Lidi dík za rady! Problém se vyřešil banalitou... Brzdy se jevili jako že nejsou ovzdušněné, nový brzdový válec nepomohl, vyřešilo to rozhýbání samostavů a borec kterej mě dělal brzdy na předku pravděpodobně nasadil špatně pružiny které oddalují destičky od kotouče... Destičky byly moc daleko a jedno šlápnutí na pedál bylo jen na jejich přiblížení, pak teprve brzdily. Teď mam na pedálu chod tak 1,5cm pak to ostře brzdí takže jsem šťastnej jako blecha.. Bezpečně aspoň dojedu do Mimoně. |
|
|
Návrat nahoru |
|
|