punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Brzdový válec

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Brzdový válec

Vašo
Zaslal: út duben 17, 2007 6:46 pm Odpovědět s citátem
JAPONSKÝ TURISTA Založen: 22. 03. 2007 Příspěvky: 22 Bydliště: Poniklá
Čus lidi. Mam menší problém odešel mě brzdový válec po tom co mě auto vrátili ze servisu kde měnili přední kotouče a dávali nové destičky, mohli ho touto výměnou nějak poškodit? Vyplatí se asi koupit nový než z vrakoviště že? Dík za odpovědi. Rolling Eyes
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
martanc
Zaslal: út duben 17, 2007 6:58 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
Vašo napsal:
Čus lidi. Mam menší problém odešel mě brzdový válec po tom co mě auto vrátili ze servisu kde měnili přední kotouče a dávali nové destičky, mohli ho touto výměnou nějak poškodit? Vyplatí se asi koupit nový než z vrakoviště že? Dík za odpovědi. Rolling Eyes
mne se todle samy stalo po repai zadnich brzd a kupoval sem novy Confused

BX19GTI
Zaslal: út duben 17, 2007 8:42 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 20. 05. 2005 Příspěvky: 242 Bydliště: Praha
Na Autokelly mají brzdové válce zančka ATE od 2600Kč do 4500Kč. Možná by to stálo tam mrknout. Jinak doporučuju http://katalog.mjauto.cz/ tam jsou ceny od 1200Kč a nejdražší za 2700Kč.

Zaslal: po duben 23, 2007 11:42 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 22. 11. 2006 Příspěvky: 131 Bydliště: Fýdek-Místek
Vašo napsal:

myslím si ,že příma souvislost z touto výměnou to asi nemá,u mne výměna kotouču a destiček byla vůbec první věc co jsem sám na saxu udělal a v pohodě(no musel jsem odvrtat pojistné šrouby na lev.kotoučí Mad ,byli zarezle jak svině a torxem jsem je trochu zdevastoval). s brzdovým válcem jsem ani nepřišel do styku.
ale pokud ho opravdu maš po smrti,tak kup si radši nový
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
martanc
Zaslal: út duben 24, 2007 3:31 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
wenca30 napsal:
Vašo napsal:

myslím si ,že příma souvislost z touto výměnou to asi nemá,u mne výměna kotouču a destiček byla vůbec první věc co jsem sám na saxu udělal a v pohodě(no musel jsem odvrtat pojistné šrouby na lev.kotoučí Mad ,byli zarezle jak svině a torxem jsem je trochu zdevastoval). s brzdovým válcem jsem ani nepřišel do styku.
ale pokud ho opravdu maš po smrti,tak kup si radši nový
hele mne se to stalo taky pri vimnene zadnich brzd, proste se to cely smontovalo a ejhle nebrzdilo to a po vimnene valce zase vse OK Mad asi blbej den

Vašo
Zaslal: st duben 25, 2007 7:41 am Odpovědět s citátem
JAPONSKÝ TURISTA Založen: 22. 03. 2007 Příspěvky: 22 Bydliště: Poniklá
Lidi dík za rady! Problém se vyřešil banalitou... Brzdy se jevili jako že nejsou ovzdušněné, nový brzdový válec nepomohl, vyřešilo to rozhýbání samostavů a borec kterej mě dělal brzdy na předku pravděpodobně nasadil špatně pružiny které oddalují destičky od kotouče... Destičky byly moc daleko a jedno šlápnutí na pedál bylo jen na jejich přiblížení, pak teprve brzdily. Teď mam na pedálu chod tak 1,5cm pak to ostře brzdí Smile takže jsem šťastnej jako blecha.. Bezpečně aspoň dojedu do Mimoně.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: