punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - zavzdusnovanie

Autor Zpráva

<  Servis  ~  zavzdusnovanie

romco
Zaslal: čt květen 03, 2007 8:51 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 02. 05. 2007 Příspěvky: 46 Bydliště: Slovensko - Snina
Ahojte. Mam Saxo 1.1i r.v.97. Moj problem je, ze sa mi z casu na cas(stalo sa mi to 2x) zavzdusni chladiaci system a zacne vyhadzovat vodu z chladica. Po odvzdusneni chladiaceho systemu je vsetko ok. Nemal niekto podobny problem? Este k tomu, z priestoru medzi spolujazdcom a motorom obcas vychadza zvuk podobny, ako keby ste naplnili flasu do polovice vodou a otacali ju, proste ako keby tiekla voda. Sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mattell
Zaslal: čt květen 03, 2007 9:23 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 02. 07. 2006 Příspěvky: 168 Bydliště: Ostrava
tak to "proudění vody" znám, mám sice 1.4, u mně to samozřejmě bylo prdlé těsnění pod hlavou, v místě které je snad všem majitelům známé... Tzn. hlava dolů. vyrovnat, nové těsnění, napustit odvzdušnit a je to OK!
DiNOkitovec
Zaslal: čt květen 03, 2007 9:50 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 04. 02. 2007 Příspěvky: 1300 Bydliště: Praha 2
jo,už se to tu řešilo, taky mi bublalo u spolujezdce..mam novy tesneni pod hlavou a je to ok... nevim jestli to bylo jen tim, as jo..při každym prudkym sešlápnutí plynu ozval tenhle zvuk nž se auto ohralo... raději zkus odvzdušnit soustavu, at nemenis tesneni zbytecne ( u me to bylo potreba,ale treba je to shoda náhod...)

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
martanc
Zaslal: pá květen 04, 2007 11:53 am Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
todle opravdu vetsinou dela tesneni pod hlavou je to docela casta zavada

romco
Zaslal: so květen 05, 2007 12:41 pm Odpovědět s citátem
mattell napsal:
tak to "proudění vody" znám, mám sice 1.4, u mně to samozřejmě bylo prdlé těsnění pod hlavou, v místě které je snad všem majitelům známé... Tzn. hlava dolů. vyrovnat, nové těsnění, napustit odvzdušnit a je to OK!

myslis, ze ju bude treba aj rovnat, alebo staci vymenit to tesnenie? voda v oleji zatial nie je.
mattell
Zaslal: út květen 08, 2007 8:44 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 02. 07. 2006 Příspěvky: 168 Bydliště: Ostrava
romco napsal:
mattell napsal:

myslis, ze ju bude treba aj rovnat, alebo staci vymenit to tesnenie? voda v oleji zatial nie je.

no mně to nejdříve taky jen bublalo před spolujezdcem, když se to odvzdušnilo tak to "minutu" nedělalo a pak zase odznova! Bylo to takřka hned po tom co jsem auto tehdy koupil, krom toho jsem byl upozorněn na prosakování oleje v rohu hlavy v místech kde cirkuluje olej, ale že to je problém všech motorů PSA 1.4 do určitého roku výroby, než tam začali rovnou z fabriky dávat jiný tip těsnění! Jezdil jsem tak skoro dva roky, olej neubýval takřka nijak znatelně, bublání jsem vždy než se to zahřálo překousl ale pak jsem to málem během chvilky uvařil, to když se během okamžiku stratila "voda" z chlazení a nahradila ji taková sračka. Po výměně těsnění, samozřejmě i srovnání hlavy, se ztratilo i to otravné bublání! Dle mého se to zavzdušňovalo neustále tím netěsným těsněním pod hlavou...
romco
Zaslal: út květen 08, 2007 9:44 pm Odpovědět s citátem
mattell napsal:

no mně to nejdříve taky jen bublalo před spolujezdcem, když se to odvzdušnilo tak to "minutu" nedělalo a pak zase odznova! Bylo to takřka hned po tom co jsem auto tehdy koupil, krom toho jsem byl upozorněn na prosakování oleje v rohu hlavy v místech kde cirkuluje olej, ale že to je problém všech motorů PSA 1.4 do určitého roku výroby, než tam začali rovnou z fabriky dávat jiný tip těsnění! Jezdil jsem tak skoro dva roky, olej neubýval takřka nijak znatelně, bublání jsem vždy než se to zahřálo překousl ale pak jsem to málem během chvilky uvařil, to když se během okamžiku stratila "voda" z chlazení a nahradila ji taková sračka. Po výměně těsnění, samozřejmě i srovnání hlavy, se ztratilo i to otravné bublání! Dle mého se to zavzdušňovalo neustále tím netěsným těsněním pod hlavou...

dakujem za odpoved. som to v sobotu odvzdusnil a momentalne nebuble, do vymeny oleja mam cca 1000 km, ked zacne bublat,tak to dam spravit pred vymenou oleja, snad niekde neostanem Smile
romco
Zaslal: st květen 30, 2007 8:06 pm Odpovědět s citátem
takze voda "prudi" znova Sad v pondelok ide maznacik na operaciu Confused

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: