Autor |
Zpráva |
|
Vojta |
Zaslal: čt květen 03, 2007 3:58 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
Ještě jeden problémek. Nefunguje mi tachometr. Otáčkoměr jde, palivoměr, teploměr, hodiny i ostatní ukazatele také. Jen rychlost a km ne. Před časem jsem byl u citroena, zkusili dát komplet nový budík a nic, takže tam by to být nemělo. Připojili se a v čidle to také není, protože v počítači se jim rychlost zobrazila. Bohužel neměli k dispozici schéma, protože jim nešla síť a teď už tu nejsou, protože to zavřeli. Co s tím? Je to elektrikou? Dá se to vůbec opravit aniž bych musel nechat měnit celou kabeláž? Díky |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: čt květen 03, 2007 4:32 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
tak skus napojit ten budik na cidlo kabelem zvlast a uvidis jestli bude fungovat ale vypada to ze bude nekde spatnej kontakt |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
Vojta |
Zaslal: čt květen 03, 2007 5:08 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
Na to bohužel nemám vybavení, ale poptám se jestli by mi to tu někdo nezkusil. |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: čt květen 03, 2007 5:12 pm |
|
|
|
Vojta napsal: Na to bohužel nemám vybavení, ale poptám se jestli by mi to tu někdo nezkusil. no rozebrani prisrojovky se asi nevyhnes |
|
Návrat nahoru |
|
Vojta |
Zaslal: čt květen 03, 2007 5:23 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
Náhodou na manuál na její rozebrání jsi někde nenarazil? Myslím si, že rozebrat není zase takový problém, ale složit, aby mi toho moc nezbylo to už bude horší... |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: čt květen 03, 2007 5:34 pm |
|
|
|
Vojta napsal: Náhodou na manuál na její rozebrání jsi někde nenarazil? Myslím si, že rozebrat není zase takový problém, ale složit, aby mi toho moc nezbylo to už bude horší... jo to zan dicky neake soucastky zbydou manual asi neni ale kdiz to tu prohledas tak je tady nekde navod jak se vynavaj z pristrojvky zarovky a to je ten samej postup |
|
Návrat nahoru |
|
Ghofig |
Zaslal: čt květen 03, 2007 6:58 pm |
|
|
Site Admin
|
To je zakon, ze kdyz neco rozebiras, tak neco zustane. Po komplet rozebrani notebooku mi minuly tyden taky zustaly 3 sroubky, ktere nikam nepasovaly a jede i bez nich, takze zadny strach |
|
|
Návrat nahoru |
|
Vojta |
Zaslal: pá květen 04, 2007 11:22 am |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
Dobře, dám se tedy do hledání. Díky |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: pá květen 04, 2007 11:55 am |
|
|
|
ghofig napsal: To je zakon, ze kdyz neco rozebiras, tak neco zustane. Po komplet rozebrani notebooku mi minuly tyden taky zustaly 3 sroubky, ktere nikam nepasovaly a jede i bez nich, takze zadny strach todle se mi stava furt a o sem elektromechanik kolega na todle ma dokonce teorii zahadnejch soucastek ktery zbidou a nic se nedeje |
|
Návrat nahoru |
|
|