SAXOKLUBÁKZaložen: 18. 01. 2006Příspěvky: 101Bydliště: Zvolen, Slovensko
Zdar chlapi
mam taky maly problem, zhanam elektrony na saxo ale zlatej farby. Mal som v plane OZ Ultraleggery Gold ale tie sa 4x108 nevyrabaju Takze zhanam ine ale je problem ich zohnat. Skusal som japonske (Enkei, Kosei a pod.) ale tie nepoznaju roztec 4x108. Skusal som americke ale tie vacsinou zacinaju od 20" viac
Zhanam tento rozmer: 7 x 16, 4 x 108 ET 16-25
Podlozky na zmenu roztece nechcem a tak isto ani podlozky kvoli blbemu ET nechcem. Este je tu moznost kupit elektrony a dat ich nastriekat ale to je posledna moznost.
Takze ak by ste o nejakych vedeli, kludne mi dajte vediet alebo poslite link
Teraz nedavno som nasiel (mojmu rozmeru a farbe vyhovujuce) kolesa znacky MAK, mate s nimi nejake skusenosti ?
V tomhle případě bych radši připlatil a nechal kola opískovat a nalakovat znova, než dělat nějaký kompromisy a sehnat něco co neni úplně podle představ ale je zlatý mi příjde hloupý
SAXOKLUBÁKZaložen: 18. 01. 2006Příspěvky: 101Bydliště: Zvolen, Slovensko
Chcem nove kolesa, original si necham na zimu. Tiez som este rozmyslal aj ciernymi. Mam zlatu metlu a k nej som chcel tie zlate kolesa ale este aj cierne by sa oplatili. Lenze cierne komplet, ziadne, ze lesteny falc, strieborne luce a pod. Bud komplet zlate alebo cierne
Já bejt tebou šel bych do černejch a ty i seženeš, zlatý se scháněj hůř protože zlatý kola na auto moc lidí nedával. A nejlepší bude asi přišetřit a dát ty kola pak do laku jinak se z toho schánění posereš
EDIT - to ET co scháníš nevim nevim. Mam 7x15 ET sem měl 22 195/45 a dřelo to a vzadu už tam nebylo skoro žádný místo, teď mam ET s podložkama 7 a je to akorát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru