punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Vibrace za jizdy a při brždění

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Vibrace za jizdy a při brždění

Adler
Zaslal: ne listopad 06, 2005 10:48 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 1173 Bydliště: Kroměříž
Takže už si važně nevím rady co stím.....při jízdě citim z od předni napravy vibrace(nevimjak to lepe popsat)....je to znatelne na rovine a v zatackach to zesili .........mno a pri brzdeni myslym ze to ma stim co docineni se mi trepe volant a citim ze to aj kope do pedalu.......přitom mam nove kotouče desky tlumiče komplet horni uloženi tlumičů...komplet uležení ramen....takže už fakt nevim co bych mel eště vyměnit Sad...nevite nekdo co by to jeste mohlo delat??

ex 1,5VTd Sad //Galerie//
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
BX19GTI
Zaslal: po listopad 07, 2005 12:02 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 20. 05. 2005 Příspěvky: 242 Bydliště: Praha
Nemáš ruplou prachovku na poloose nebo už jsou klouby za zenitem. Něco podobného jsem četl na AX klubu.

Zaslal: po listopad 07, 2005 12:08 am Odpovědět s citátem
mno prachovky jsou vsecky v pohode klouby me taky napadly(uz to ma neco najety)......ale jak to presne zjistit jestli je ko nebo ne na zvedaku pozna se to?....at nemenim dalsi vec zbytecne Sad

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
mishenko
Zaslal: pá listopad 11, 2005 6:31 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 28. 06. 2005 Příspěvky: 358 Bydliště: Piestany, Slovensko
Naboj kola v pohode?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Adler
Zaslal: pá listopad 11, 2005 7:49 pm Odpovědět s citátem
Naboj kola?? co presne myslis?tehlici nebo jak se tomu nadava?lozisko je tam ne?

Miki
Zaslal: so listopad 12, 2005 11:36 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 23. 02. 2005 Příspěvky: 1262 Bydliště: Bratislava
bol si na geometrii ?

Zaslal: so listopad 12, 2005 1:17 pm Odpovědět s citátem
test kloubu je jednoduchý zajeď na parkoviště a vytoč kola do plného rejdu a krouži do kola , zkus na obě strany a pokud ti při kroužení kope volant máš to jasný. Já je na dieselu měl tak zničené, že jsem jezdil zatáčky bez plynu ...
Adler
Zaslal: so listopad 12, 2005 5:26 pm Odpovědět s citátem
Ajsik: to jsem zkousel a nic Sad .....ono to dela ve vecich rychlostech at jedu s plynem nebo bez

Anonymní
Zaslal: so listopad 12, 2005 6:02 pm Odpovědět s citátem
tak mas spatne vyvazene kola a nebo jak jsem to mel ja, spatne usazene disky na nabojich, mas vymezovaci krouzky a dotahl jsi kola do krize?
nik
Zaslal: po listopad 14, 2005 7:55 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 217 Bydliště: Prostějov
Adlere,já si myslím že by mohl být problém jak píše Ajs v tom vyvážení kol.Zkus to nechat vyvážit a dej vědět změnu.Nik

Zaslal: út listopad 22, 2005 6:59 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 489 Bydliště: Kutná Hora / Jihlava / Zlín / PRAHA
a ja myslim ze to bude spatnym usazenim Smile dneska sem totiz dost ledabyle prezouval a pri 90km+ mi to zacne dost kopat do volantu Sad myslel sem ze sem jen nedotahl srouby, ale vsechny byly napevno Question Confused ¨...shit, doufam ze na me ritchma neprivoval voodoo Twisted Evil
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ritchma
Zaslal: út listopad 22, 2005 7:32 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 2233
in0 napsal:
a ja myslim ze to bude spatnym usazenim Smile dneska sem totiz dost ledabyle prezouval a pri 90km+ mi to zacne dost kopat do volantu Sad myslel sem ze sem jen nedotahl srouby, ale vsechny byly napevno Question Confused ¨...shit, doufam ze na me ritchma neprivoval voodoo Twisted Evil

No to si piš. A mam radu, prodej to a kup AUTO Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
in0
Zaslal: pá listopad 25, 2005 10:55 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 489 Bydliště: Kutná Hora / Jihlava / Zlín / PRAHA
vibrace jsou pryc Smile nechapu proc, ale jenom jedno kolo se mirne pre-vyvazilo (na vyvazeni byli vsechny o dva dny drive) a problem zmizel. tak nechapu Confused ale hlavne ze je po problemu. (nebo snad, ze by nejak divne zatazeny srouby a tim sundanim nandanim se to spravilo?)
SliM
Zaslal: út listopad 29, 2005 9:34 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 27. 05. 2005 Příspěvky: 38 Bydliště: Čadca
Znány ktorý pracuje v pneuservise takéto problémy rieši častejšie hlavne v zimnom období. To stačí aby na kolo niekde primrzol ľad, resp. nejaký sajrajt a začne to hádzať. Vo väčšine vraj stačí koleso očistiť (ak bolo predtým správne vyvážené!!!). Samozrejme nabýva to jediná príčina ....
Preto možno pomohlo preváženie v tvojom prípade.

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: