punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Zdraveni se navzajem.... kdyz vidim druhy SAXO

Autor Zpráva

<  Ostatní  ~  Zdraveni se navzajem.... kdyz vidim druhy SAXO

clive
Zaslal: út květen 15, 2007 9:09 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 24. 10. 2006 Příspěvky: 37 Bydliště: Strančice
Zdravim vsechny majitele techle super vozitek.
Ale zaroven jsem rozlicen, protoze se mi za temer rok co mam SAXO stalo cca 2x ze mi clovek za volantem odpovedel...
Jednou jsem dokonce zamaval na stribrny Saxo v tuningu co jelo v říčanech a ten chlapek na me koukal jak zjara.. (na jare to bylo..) asi se mu nepodarilo precist napis na mem boku Citroen Saxo...
Kdyz jsem mel Volvo 240 blikali jsme na sebe mavali a i jinak si davali na jevo ze ten druhej ma stejne dobry auto jako ja a ze jsme na to pysny.
U citroenu Saxo tohle asi nefunguje a jsem z toho smutny...
Takze Saxu zdar!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Lukes.2002
Zaslal: út květen 15, 2007 10:03 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 08. 09. 2006 Příspěvky: 1998 Bydliště: Šumperk
clive napsal:
Zdravim vsechny majitele techle super vozitek.
Ale zaroven jsem rozlicen, protoze se mi za temer rok co mam SAXO stalo cca 2x ze mi clovek za volantem odpovedel...
Jednou jsem dokonce zamaval na stribrny Saxo v tuningu co jelo v říčanech a ten chlapek na me koukal jak zjara.. (na jare to bylo..) asi se mu nepodarilo precist napis na mem boku Citroen Saxo...
Kdyz jsem mel Volvo 240 blikali jsme na sebe mavali a i jinak si davali na jevo ze ten druhej ma stejne dobry auto jako ja a ze jsme na to pysny.
U citroenu Saxo tohle asi nefunguje a jsem z toho smutny...
Takze Saxu zdar!!

Problém možná bude v tom že sax jezdí asi 30x víc než volva 240....další problém je že polovina sax mají lidi kteří o něm nic neví nebo auto absolutně neřeší.....bohužel...

ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo

ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré Smile

Alfa Romeo 159 Sportwagon
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
clive
Zaslal: út květen 15, 2007 10:08 am Odpovědět s citátem
je to ale skoda kdyz clovek vidi nekoho kdo ma stejnej vkus ne?
Nejzdi tech Sax zase tolik aby to nebylo mile si z nekym mavnout na pozdrav. Ja potkam tak jedno denne. Ale kdyz te nepozdravi nekdo kdo to auto tuninguje a tak se asi o nej stara a mohl by poznat druhy Saxo s ridicem kteryho to taky zajima... skoda.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Miki
Zaslal: út květen 15, 2007 11:19 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 23. 02. 2005 Příspěvky: 1262 Bydliště: Bratislava
to je naozaj nieco strasne . tento problem by som prirovnal ku problemom s globalnym oteplovani , pripadne hladomorom a dokonca k tsunami !! Naozaj strasne co sa deje v dnesnom svete Idea

Zaslal: út květen 15, 2007 11:24 am Odpovědět s citátem
Miki napsal:
to je naozaj nieco strasne . tento problem by som prirovnal ku problemom s globalnym oteplovani , pripadne hladomorom a dokonca k tsunami !! Naozaj strasne co sa deje v dnesnom svete Idea

Komu neni z hury dano v apatice nekoupi... a na Slovensku uz vubec ne.. Rolling Eyes
Lukes.2002
Zaslal: út květen 15, 2007 11:33 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 08. 09. 2006 Příspěvky: 1998 Bydliště: Šumperk
clive napsal:
je to ale skoda kdyz clovek vidi nekoho kdo ma stejnej vkus ne?
Nejzdi tech Sax zase tolik aby to nebylo mile si z nekym mavnout na pozdrav. Ja potkam tak jedno denne. Ale kdyz te nepozdravi nekdo kdo to auto tuninguje a tak se asi o nej stara a mohl by poznat druhy Saxo s ridicem kteryho to taky zajima... skoda.

já jsem z malého města a saxíků potkám denně asi 15....většinou jsou za volantem řidičky....pokud jde o speciální kousky tak je to tam určitě jinéSmile

ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo

ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré Smile

Alfa Romeo 159 Sportwagon
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
martanc
Zaslal: út květen 15, 2007 11:49 am Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
ja nekdy kolegy v saxech zdravim a nekdy se dockam i odpovedi Very Happy

Miki
Zaslal: út květen 15, 2007 12:42 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 23. 02. 2005 Příspěvky: 1262 Bydliště: Bratislava
clive napsal:
Miki napsal:

Komu neni z hury dano v apatice nekoupi... a na Slovensku uz vubec ne.. Rolling Eyes

ak je to v cechach mozne , tak sa postav do rady niekolko krat kamos , drzim ti palce a dufam, ze ta kazdy pozdravy aby si mohol viest plnohodnotny zivot

Zaslal: út květen 15, 2007 1:15 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 09. 05. 2007 Příspěvky: 1331 Bydliště: Bratislava
Myslim ze by to bolo celkom pekne, takto sa zdravit, ovsem odkedy mam Saxo (priznam ze som si myslel ze toto auto nie je moc rozsirene - kym som si ho nekupil) a zacal som si tieto auticka vsimat, denne ich stretnem vcelku dost.. bohuzial vacsinou tam sedia taki postarsi ludkovia a ked som niekedy na ine Saxo blikol alebo zamaval,kukali na mna jak na debila... Evil or Very Mad takze asi tolko k ludom a slusnosti.. Sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
martanc
Zaslal: út květen 15, 2007 3:12 pm Odpovědět s citátem
Majo napsal:
Myslim ze by to bolo celkom pekne, takto sa zdravit, ovsem odkedy mam Saxo (priznam ze som si myslel ze toto auto nie je moc rozsirene - kym som si ho nekupil) a zacal som si tieto auticka vsimat, denne ich stretnem vcelku dost.. bohuzial vacsinou tam sedia taki postarsi ludkovia a ked som niekedy na ine Saxo blikol alebo zamaval,kukali na mna jak na debila... Evil or Very Mad takze asi tolko k ludom a slusnosti.. Sad
koukam skoro stejne jako u mne ja sem si taky rikal saxo neni skoro videt a od te doby co sem si ho koupil jich vidim dene nekolik Very Happy takze bud sem byl pred tim slepej nebo se zacali saxa tahat ze zahranici

Ritchma
Zaslal: út květen 15, 2007 3:57 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 2233
Když potkám vtsko který jeví alespoň malý známky úprav a bliknu na něj tak na mě blikne taky. Jednou sem dojel modrý vtso s rodinkou a majitel mi mával Very Happy Ale abych zdravil každý saxo? To v žádnym případě Rolling Eyes
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
dave_m
Zaslal: út květen 15, 2007 5:20 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 08. 05. 2006 Příspěvky: 1299 Bydliště: Olomouc
ja teda nezdravim nikoho, koho neznam a kdo nepozdravi me. V Olmiku potkam jednou za rok Zlamosa Laughing
Treba na me mavaji motorkari, kdyz jedu na scooteru Cool tak taky zvednu prst, ale ze bych maval na kazdyho, jak na 1. mája, to ne
a co se tyce blikani, tak blikam na kazdyho, kdo nesviti Mr. Green

Ritchma
Zaslal: út květen 15, 2007 6:17 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 2233
No mě se taky stane že takový saxo na který bych bliknul potkám jednou ročně Laughing Laughing A to je většinou ještě někdo koho taky znám Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Freak
Zaslal: út květen 15, 2007 9:55 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 18. 12. 2006 Příspěvky: 233 Bydliště: Benešov u Prahy
mávat klidně bllikat nee! Evil or Very Mad Na saxíky mávám kde je potkám Very Happy ,ale neblikat prosím Sad to si pak člověk myslí že nesvítí nebo že něgde čerti grilujou.Odezvu mám celkem dobrou i od slečen který v tom převážně sedí Embarassed to asi proto že sem tak krásnej Laughing Laughing Laughing Laughing
martanc
Zaslal: st květen 16, 2007 3:21 pm Odpovědět s citátem
na mne neska bliknul neakej stari pan v cernim saxu tak sem mu s radosti odpovedel Very Happy Very Happy

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 4
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další

Přejdi na: