Autor |
Zpráva |
< Servis ~ kovove klepnuti - spojka ? |
Ozyva se vam taky cvakani pri manipulaci se spojkou?
Ano a auto ma najeto vic nez 100tis |
[ 9 ] 39% |
|
Ano a auto ma najeto mene nez 100tis |
[ 5 ] 21% |
|
Ano a to i po vymene spojky |
[ 1 ] 4% |
|
Ne, nikdy jsem to neslysel |
[ 8 ] 34% |
|
Celkem hlasů : 23 |
|
jdobry |
Zaslal: ne květen 13, 2007 12:40 am |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
Ahoj lidicky,
Pri pusteni spojky s ozve kovove klepnuti. Neslysely uz jste to nekdo? A nevite co to dela?
Podrobnosti: Saxo 1.1 vycebodovy strik
Pri zarazene rychlosti je to vyraznejsi
Pri velmy opatrnem zachazeni se pojkou to slyset neni
Je to slyset i v pripade ze auto stoji, motor bezi a neni zarazena ZADNA rychlost. Staci pustit rychleji spojku na neutral a "cvaknuti" je tam.
Pokud motor nebezi tak pochopitelne nic slyset neni.
Pri prechodu motor v tahu a motor jako brzda nic slyset neni.
Nemate nekdo tuseni co byt o mohlo byt? Zni to jako by nekde byla vule ktera pri pusteni spojky "cvaka". Muze to byt jen spojka samotna nebo prevodovka. Neznate nekdo ten zvuk? Naposlouchano mam mnoho aut, ale Saxo zadny krome toho meho ktere mam par tydnu. Nikde jinde jsem to neslysel. Spojku uz jsem parkrat videl i kdyz ne ze Saxa a nevim co byt tam cvakat mohlo. Spojkove lozisko taktez, to ze Saxa neznam. A Prevodovka? Bez zarazene rychlosti si nedovadu predstavit co by tam melo cvakat.
Dik za jakoukoli radu. |
Naposledy upravil jdobry dne út květen 15, 2007 6:01 pm, celkově upraveno 2 krát |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: ne květen 13, 2007 10:14 am |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
neco takovyho my u saxa spojka taky dela ale u mne je to tim ze uz ma najeo 110 000km takze na podzim de na vimnenu tak napis kolik ma nalitano |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
jdobry |
Zaslal: ne květen 13, 2007 9:48 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
martanc napsal: neco takovyho my u saxa spojka taky dela ale u mne je to tim ze uz ma najeo 110 000km takze na podzim de na vimnenu tak napis kolik ma nalitano
102tis, ale stejne by me zajimalo co tam muse klepat |
|
|
Návrat nahoru |
|
AMV8 |
Zaslal: po květen 14, 2007 6:14 am |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
To ja bych taky rad vedel, mam pres 130tis, ale asi tak pred 2tis km jsem spojku menil a dela to porad... |
|
|
Návrat nahoru |
|
69david |
Zaslal: po květen 14, 2007 12:06 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
me to dela to same.taky tam je slyset nejake cvakani...vzdy kdyz je zarazen volnobeh tak to cvaka.jakmile seslapnu spojku tak to prestane...???najeto to ma 130 000..................????????????????......... |
|
|
Návrat nahoru |
|
jdobry |
Zaslal: po květen 14, 2007 12:50 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
69david napsal: me to dela to same.taky tam je slyset nejake cvakani...vzdy kdyz je zarazen volnobeh tak to cvaka.jakmile seslapnu spojku tak to prestane...???najeto to ma 130 000..................????????????????.........
Me to cvaka akorat v okamziku, kdy spojka zabere pri tom kdyz ji pustim. Ale je me prave divny proc to cvaka pri manipulaci se spojkou. |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: po květen 14, 2007 1:55 pm |
|
|
|
no tak to vypada ze to cvaka skoro kazdymu takze uvidim jestli se to po vimnene zlepsi kdyz ne tak to resit stejne nebudu |
|
Návrat nahoru |
|
AMV8 |
Zaslal: út květen 15, 2007 12:28 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
to martanc - ja jsem spojku menil pred 2tis km a dela to porad takze si myslim ze vymena nepomuze.
Je hezky ze to dela skoro kazdymu, ale mohl by sem nekdo prispet s napadem jak to odstranit... |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: út květen 15, 2007 1:14 pm |
|
|
|
AMV8 napsal: to martanc - ja jsem spojku menil pred 2tis km a dela to porad takze si myslim ze vymena nepomuze.
Je hezky ze to dela skoro kazdymu, ale mohl by sem nekdo prispet s napadem jak to odstranit... je dost mozy ze to bude neaka chyba konstrukce a odstranit se to neda ja to nemuzu posudit dela to od ty doby co to mam mozna to dela uz od vyroby |
|
Návrat nahoru |
|
Majo |
Zaslal: út květen 15, 2007 1:21 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Neberte to prosim ze si z Vas robim srandu, ale ked si pustis nahlas radio, robi to tiez? Ja ziadne divne zvuky nepocujem |
|
|
Návrat nahoru |
|
AMV8 |
Zaslal: út květen 15, 2007 1:52 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Majo napsal: Neberte to prosim ze si z Vas robim srandu, ale ked si pustis nahlas radio, robi to tiez? Ja ziadne divne zvuky nepocujem
jo dela to taky, jen to neni moc slyset..
obcas je dobry ty divny zvuky opslouchat. Az se ti neco uvolni a zecne klepat, tak ty to treba zjistis az to upadne... |
|
|
Návrat nahoru |
|
Majo |
Zaslal: út květen 15, 2007 2:29 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
To sa dufam nestane btw. ja mam samoopravovacie auticko.. staci ho poriadne poumyvat, a za odmenu sa poopravuje.. ako naposledy.. |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: út květen 15, 2007 3:13 pm |
|
|
|
Majo napsal: To sa dufam nestane btw. ja mam samoopravovacie auticko.. staci ho poriadne poumyvat, a za odmenu sa poopravuje.. ako naposledy.. a co se ti takhle spravilo? |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: út květen 15, 2007 3:14 pm |
|
|
|
AMV8 napsal: Majo napsal: Neberte to prosim ze si z Vas robim srandu, ale ked si pustis nahlas radio, robi to tiez? Ja ziadne divne zvuky nepocujem
jo dela to taky, jen to neni moc slyset..
obcas je dobry ty divny zvuky opslouchat. Az se ti neco uvolni a zecne klepat, tak ty to treba zjistis az to upadne... kdybych mnel poslouchat kazdej zahadnej zvuk tak se z toho zblaznim to si radsi pustim nahlas radio |
|
Návrat nahoru |
|
jdobry |
Zaslal: út květen 15, 2007 3:20 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
Majo napsal: To sa dufam nestane btw. ja mam samoopravovacie auticko.. staci ho poriadne poumyvat, a za odmenu sa poopravuje.. ako naposledy..
No ja ho jeste nemyl, jesli to nebude tim Druhe auto co jsem kupoval pred 3-my lety bylo myte asi 5x. Cim hur vypada tim mensi sance ze ho ukradnou. Umyti auta totiz zvysuje financni zatez zlodeje (musi ho nechat umyt) a tim i jeho zisk a tak se spinave auto nevyplati ukrast, podobne se hodi i vyleptani VIN na okna a podobne.
Ale vazne. Mam najeto pres 200tiskm a vzdy se me vypatilo poslouchat co auto dela. A tohle je zvu podezrelej i kdyz me castecne uklidnuje ze jsem nenasel nikoho komu by to nedelal ani nikoho komu by se to vy.... v teto souvislosti. |
|
|
Návrat nahoru |
|
|