Autor |
Zpráva |
< Ostatní ~ Zdraveni se navzajem.... kdyz vidim druhy SAXO |
clive |
Zaslal: út květen 15, 2007 9:09 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Zdravim vsechny majitele techle super vozitek.
Ale zaroven jsem rozlicen, protoze se mi za temer rok co mam SAXO stalo cca 2x ze mi clovek za volantem odpovedel...
Jednou jsem dokonce zamaval na stribrny Saxo v tuningu co jelo v říčanech a ten chlapek na me koukal jak zjara.. (na jare to bylo..) asi se mu nepodarilo precist napis na mem boku Citroen Saxo...
Kdyz jsem mel Volvo 240 blikali jsme na sebe mavali a i jinak si davali na jevo ze ten druhej ma stejne dobry auto jako ja a ze jsme na to pysny.
U citroenu Saxo tohle asi nefunguje a jsem z toho smutny...
Takze Saxu zdar!! |
|
|
Návrat nahoru |
|
Lukes.2002 |
Zaslal: út květen 15, 2007 10:03 am |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
clive napsal: Zdravim vsechny majitele techle super vozitek.
Ale zaroven jsem rozlicen, protoze se mi za temer rok co mam SAXO stalo cca 2x ze mi clovek za volantem odpovedel...
Jednou jsem dokonce zamaval na stribrny Saxo v tuningu co jelo v říčanech a ten chlapek na me koukal jak zjara.. (na jare to bylo..) asi se mu nepodarilo precist napis na mem boku Citroen Saxo...
Kdyz jsem mel Volvo 240 blikali jsme na sebe mavali a i jinak si davali na jevo ze ten druhej ma stejne dobry auto jako ja a ze jsme na to pysny.
U citroenu Saxo tohle asi nefunguje a jsem z toho smutny...
Takze Saxu zdar!!
Problém možná bude v tom že sax jezdí asi 30x víc než volva 240....další problém je že polovina sax mají lidi kteří o něm nic neví nebo auto absolutně neřeší.....bohužel... |
_________________ ex -1.5 D/42kw/2002 ! Modré Saxo spz za oknem "Alibaba"....těžko přehlednout
ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo
ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré
Alfa Romeo 159 Sportwagon |
|
Návrat nahoru |
|
clive |
Zaslal: út květen 15, 2007 10:08 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
je to ale skoda kdyz clovek vidi nekoho kdo ma stejnej vkus ne?
Nejzdi tech Sax zase tolik aby to nebylo mile si z nekym mavnout na pozdrav. Ja potkam tak jedno denne. Ale kdyz te nepozdravi nekdo kdo to auto tuninguje a tak se asi o nej stara a mohl by poznat druhy Saxo s ridicem kteryho to taky zajima... skoda. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Miki |
Zaslal: út květen 15, 2007 11:19 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
clive |
Zaslal: út květen 15, 2007 11:24 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Miki napsal: to je naozaj nieco strasne . tento problem by som prirovnal ku problemom s globalnym oteplovani , pripadne hladomorom a dokonca k tsunami !! Naozaj strasne co sa deje v dnesnom svete
Komu neni z hury dano v apatice nekoupi... a na Slovensku uz vubec ne.. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Lukes.2002 |
Zaslal: út květen 15, 2007 11:33 am |
|
|
|
clive napsal: je to ale skoda kdyz clovek vidi nekoho kdo ma stejnej vkus ne?
Nejzdi tech Sax zase tolik aby to nebylo mile si z nekym mavnout na pozdrav. Ja potkam tak jedno denne. Ale kdyz te nepozdravi nekdo kdo to auto tuninguje a tak se asi o nej stara a mohl by poznat druhy Saxo s ridicem kteryho to taky zajima... skoda.
já jsem z malého města a saxíků potkám denně asi 15....většinou jsou za volantem řidičky....pokud jde o speciální kousky tak je to tam určitě jiné |
_________________ ex -1.5 D/42kw/2002 ! Modré Saxo spz za oknem "Alibaba"....těžko přehlednout
ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo
ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré
Alfa Romeo 159 Sportwagon |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: út květen 15, 2007 11:49 am |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
ja nekdy kolegy v saxech zdravim a nekdy se dockam i odpovedi |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
Miki |
Zaslal: út květen 15, 2007 12:42 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
clive napsal: Miki napsal: to je naozaj nieco strasne . tento problem by som prirovnal ku problemom s globalnym oteplovani , pripadne hladomorom a dokonca k tsunami !! Naozaj strasne co sa deje v dnesnom svete
Komu neni z hury dano v apatice nekoupi... a na Slovensku uz vubec ne..
ak je to v cechach mozne , tak sa postav do rady niekolko krat kamos , drzim ti palce a dufam, ze ta kazdy pozdravy aby si mohol viest plnohodnotny zivot |
_________________ http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=4 |
|
Návrat nahoru |
|
Majo |
Zaslal: út květen 15, 2007 1:15 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Myslim ze by to bolo celkom pekne, takto sa zdravit, ovsem odkedy mam Saxo (priznam ze som si myslel ze toto auto nie je moc rozsirene - kym som si ho nekupil) a zacal som si tieto auticka vsimat, denne ich stretnem vcelku dost.. bohuzial vacsinou tam sedia taki postarsi ludkovia a ked som niekedy na ine Saxo blikol alebo zamaval,kukali na mna jak na debila... takze asi tolko k ludom a slusnosti.. |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: út květen 15, 2007 3:12 pm |
|
|
|
Majo napsal: Myslim ze by to bolo celkom pekne, takto sa zdravit, ovsem odkedy mam Saxo (priznam ze som si myslel ze toto auto nie je moc rozsirene - kym som si ho nekupil) a zacal som si tieto auticka vsimat, denne ich stretnem vcelku dost.. bohuzial vacsinou tam sedia taki postarsi ludkovia a ked som niekedy na ine Saxo blikol alebo zamaval,kukali na mna jak na debila... takze asi tolko k ludom a slusnosti.. koukam skoro stejne jako u mne ja sem si taky rikal saxo neni skoro videt a od te doby co sem si ho koupil jich vidim dene nekolik takze bud sem byl pred tim slepej nebo se zacali saxa tahat ze zahranici |
|
Návrat nahoru |
|
Ritchma |
Zaslal: út květen 15, 2007 3:57 pm |
|
|
|
Když potkám vtsko který jeví alespoň malý známky úprav a bliknu na něj tak na mě blikne taky. Jednou sem dojel modrý vtso s rodinkou a majitel mi mával Ale abych zdravil každý saxo? To v žádnym případě |
|
|
Návrat nahoru |
|
dave_m |
Zaslal: út květen 15, 2007 5:20 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
ja teda nezdravim nikoho, koho neznam a kdo nepozdravi me. V Olmiku potkam jednou za rok Zlamosa
Treba na me mavaji motorkari, kdyz jedu na scooteru tak taky zvednu prst, ale ze bych maval na kazdyho, jak na 1. mája, to ne
a co se tyce blikani, tak blikam na kazdyho, kdo nesviti |
_________________ bývalé VTS 16V, 2001, 1/4 mile za 15.85s, max na 2 km 189 km/h, max GPS 201 km/h
|
|
Návrat nahoru |
|
Ritchma |
Zaslal: út květen 15, 2007 6:17 pm |
|
|
|
No mě se taky stane že takový saxo na který bych bliknul potkám jednou ročně A to je většinou ještě někdo koho taky znám |
|
|
Návrat nahoru |
|
Freak |
Zaslal: út květen 15, 2007 9:55 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
mávat klidně bllikat nee! Na saxíky mávám kde je potkám ,ale neblikat prosím to si pak člověk myslí že nesvítí nebo že něgde čerti grilujou.Odezvu mám celkem dobrou i od slečen který v tom převážně sedí to asi proto že sem tak krásnej |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: st květen 16, 2007 3:21 pm |
|
|
|
na mne neska bliknul neakej stari pan v cernim saxu tak sem mu s radosti odpovedel |
|
Návrat nahoru |
|
|