punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Poradte

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Poradte

romco
Zaslal: st květen 23, 2007 8:21 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 02. 05. 2007 Příspěvky: 46 Bydliště: Slovensko - Snina
Dar3cek napsal:
MaTToS8806 napsal:
Cvakanie z motoru ked ide na volnobeh ...normalka mne to tak cvaka odkedy mam SAXO , a bolo mi povedane ze ak to chcem opravit tak vymena krokoveho motoru klapky volnobehu ... snad som to moc neskomolil ... len je to urcite krokovy motor a presne sa nachadza v strede pod kapotou za blokom motora .
Mno a k problemu ... som sa informoval na tu vymenu a oni ze to staci vycistit a este stym najazdim vela km , akurat to bude jaksi cvakat tak si to nevsimam ... Myslim ze by si to cvakanie pocul dost zretelne ked otvoris kapotu a jak mas vzduchovy filter taku pixlu nekde hore oproti sedadlu vodica , tak ztoho ide rura do takeho akoby valca cierneho mno a to je ono tam to je zretelne pocut jak to stale cvaka ... kaslat nato -
jo presne presne tam ocad de ten blbej zvuk ale je mi divny ze to nedelalo takdopadne je pravda ze se mi stalo ze jsem z 5ky dal neutral a volnobezny otacky si jakoby trosicku klesli asi na 500 ale zase se to hned srovnalo a nedle to zase bylo ok .......to by melo bejt taky asi tim zejo?toho sem se fakt taky lek....takze radis vycictit?nebo nato srat...mno asi to vycistim. :)zejtra mi prijde "JAK NA TO" Very Happy tak to tam nejak vyctu.......diky moc Smile

aj mne sa sem tam stane, ze ked vyradim z niektoreho rychlostneho stupna, ze otacky klesnu na cca 500 a potom sa to samo dvihne spat. daj potom vediet,ako si to riesil
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MaTToS8806
Zaslal: st květen 23, 2007 3:29 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 08. 03. 2007 Příspěvky: 234 Bydliště: Bratislava
Dar3cek : mechanik ktory je moja rodina sa hrabe v citroenoch atd. a povedal ze radsej pokial sa tie otacky samy zrovnaju dotoho nebabrat zbytocne lebo to nemusi skoncit dobre potom a bude sa cely ten krokovy motor s klapkou menit , to ze mi niekedy klesnu otacky na 500 alebo naopak vyskocia po vyradeni na 1300-1500 a padnu dole si uz nevsimam ... ajtak mi to spravi raz za 500km cize podla mechanika to ani nieje chyba ale este vramci normy .Jeho spolupracovnik ma XARU , a povedal ze to auto nikdy nemalo stabilne otacky volnobehu ze vzdy sa ta rucicka akoby hybe tak nech si to nevsimam a to aj robim .

Zaslal: st květen 23, 2007 6:25 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 06. 2006 Příspěvky: 789 Bydliště: Zilina
Presne tento podobny problem uz ani neriesim, ked idem preradit napr z 3 na 4 alebo z 2 na 3 tak pri zoslapnuti spojky mi hodi vyssie otacky. Napriklad preradujem z 2 na 3 pri 4500, zposlapnem spojku drb otacky na 4700 a potom normal... Uz si toho nevsimam a co je na tom najkrajsie, ze kamos kupil novucicku C3 a robi mu to iste Laughing Laughing A v Citroene mu povedali ze to je chyba v programe RJ a ze si toho nema vsimat.. Laughing Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
martanc
Zaslal: st květen 23, 2007 7:25 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
DarkMIKE napsal:
Presne tento podobny problem uz ani neriesim, ked idem preradit napr z 3 na 4 alebo z 2 na 3 tak pri zoslapnuti spojky mi hodi vyssie otacky. Napriklad preradujem z 2 na 3 pri 4500, zposlapnem spojku drb otacky na 4700 a potom normal... Uz si toho nevsimam a co je na tom najkrajsie, ze kamos kupil novucicku C3 a robi mu to iste Laughing Laughing A v Citroene mu povedali ze to je chyba v programe RJ a ze si toho nema vsimat.. Laughing Laughing
no koukam ze v citroenu maj rady nad zlato Very Happy

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 2
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přejdi na: