<Servis ~ Geometria na saxe, co vsetko ma obnasat ?
MaTToS8806
Zaslal: st květen 23, 2007 4:54 pm
ECHT SAXOKLUBÁKZaložen: 08. 03. 2007Příspěvky: 234Bydliště: Bratislava
Mam saxo 1,1i , r.v. 11/2002 , najeto 114 500 km ,kedze to bolo kupene z bazaru + moje zaciatky jazdenie = ist na geometriu .
Tak sa chcem spytat ci by ste mi niekdo vedel popisat co to vsetko obnasa pretoze som dostal info niaku ze servis si musi pred geometriou spravit kontrolu podvozku pretoze ked maju capy vôlu tak to treba opravit .
Samotna geometria ma bude stat 600 SK , nerad by som aby mi tam chceli robit nejake dalsie opravy za tisice korun .
Preto by som vas chcel poprosit co sa pri takomto najazde km da ocakavat tak zhruba aspon a co mi môzu robit atd. a este ci dostanem nejaky protokol o vykonani geometrie .Fakt nechcem aby ma osierali v servise lebo to neni normalne co si oni vedia vymysliet .
Velmi pekne Vam dakujem , na tu geometriu mam ist zajtra doobeda a chcem tam prist aspon trochu znaly v problematike a pripraveny na servisaka .
_________________ SAXO predane 17.03.2008, new car KIA RIO Sporty 1,4 16V full vybava, 97 konikov
SAXOKLUBÁKZaložen: 02. 05. 2007Příspěvky: 46Bydliště: Slovensko - Snina
a aky mas problem, ze ides na geometriu? ci su capy v poriadku si skontrolujes aj sam, staci ak nadvihnes auto, chytis koleso a skusis nim zatriast-neviem ako to mam popisat - mas 2 druhy capov - jeden kontolujes,ked trasies vo vertikalnom smere(jedna ruka na dvanastke a jedna na sestke - hodiny) a druhy horizontalny smer(jedna ruka trojka a druha deviatka). ak je tam vola, treba menit,ak nie, to to OK. napisal som to trosku zlozito, ale co uz.snad pochopis
ako sa mi bude spravat auticko ked bude potrebna geometria ?
napiste prosimvas lebo neviem ...ako take ze trasenie volantu tak to som este nikdy nemal
Odvez auto na geometrii a řekni jim at ti udělají jen geometrii a nebudou dělat nic jiného....druhý problém je ten že pokud máš čepy v háji tak ti geometrie udělají ale bude ti na nic a díky špatným čepům to budou vyhozené peníze.... radím když už se chystáš na geometrii zainvestovat do čepů řízení , vyměnit a pak auto poslat na geometrii a máš klid....
_________________ ex -1.5 D/42kw/2002 ! Modré Saxo spz za oknem "Alibaba"....těžko přehlednout
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru