punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - problémy s tachometrem

Autor Zpráva

<  Servis  ~  problémy s tachometrem

Crack
Zaslal: so duben 21, 2007 12:46 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 01. 2006 Příspěvky: 847 Bydliště: Miletín
No mám dvě auta a na jednom je na desítce a na druhým pod desítkou...když sem jel okolo radaru,tak sem měl na tachometu 40 a na radaru bylo 46 Sad

Zaslal: so duben 21, 2007 1:20 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
Crack napsal:
No mám dvě auta a na jednom je na desítce a na druhým pod desítkou...když sem jel okolo radaru,tak sem měl na tachometu 40 a na radaru bylo 46 Sad
tak to potom promeruje ale nezda se my ze je a rucicka tak vysko Very Happy ale to promerovani muze delat i velikost pneumatik

Crack
Zaslal: ne duben 22, 2007 9:28 am Odpovědět s citátem
martanc napsal:
tak to potom promeruje ale nezda se my ze je a rucicka tak vysko Very Happy ale to promerovani muze delat i velikost pneumatik[/quote]to máš pravdu že může,ale to mám taky podchycený,mám origo rozměr kol Wink tak neví mestli to půjde spravit,nebo jestli mám schánět novej tachák Sad

Zaslal: ne duben 22, 2007 10:08 am Odpovědět s citátem
Crack napsal:
martanc napsal:
tak to potom promeruje ale nezda se my ze je a rucicka tak vysko Very Happy ale to promerovani muze delat i velikost pneumatik
to máš pravdu že může,ale to mám taky podchycený,mám origo rozměr kol Wink tak neví mestli to půjde spravit,nebo jestli mám schánět novej tachák Sad[/quote]no tak todle bude asi delat tachak Very Happy holt budes muset sehnat jinej

Crack
Zaslal: ne duben 22, 2007 10:18 am Odpovědět s citátem
martanc napsal:
]no tak todle bude asi delat tachak Very Happy holt budes muset sehnat jinej
no to je radost teda Crying or Very sad když to dám do citroenu na opravu tak to bude asi dražší než když koupím starší funkční co Rolling Eyes

Zaslal: ne duben 22, 2007 6:46 pm Odpovědět s citátem
Crack napsal:
martanc napsal:
]no tak todle bude asi delat tachak Very Happy holt budes muset sehnat jinej
no to je radost teda Crying or Very sad když to dám do citroenu na opravu tak to bude asi dražší než když koupím starší funkční co Rolling Eyes
to urcite nejlepsi bude kdis sezenes starsi Very Happy podle mne se da sehnat tak za 1500Kč

DAVE_FM
Zaslal: so květen 26, 2007 2:15 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 12. 11. 2006 Příspěvky: 176 Bydliště: Vojkovice, okr. Frýdek.Místek
DAVE_FM napsal:
zdarec chlopi.. jak jsem psal nedávno v shoutboxu.. začíná mě zlobit ten tacháč...
dneska mi to zrobil zase.. z ničeho nic prostě začne ručička lítat jako pomatená.. nahoru, dolu, klidně až na max, to je hodně za 180 .. a když motor vypnu, jdu do obchodu a pak nastartuju, tak je to v poho.. udělalo mi to dvakrát, ale nepochybuji o tom, že se to bude opakovat... nevíte někdo, čím to může být...

předem dík za rady...
ještě jako dodatek.. mám ten starý typ budíků.. tak jako adler...

TAk tacháč zlobí pořád a je to čím dál horší.. zjistil jsem, že na to má vliv i počasí.. jak je teplo, tak to udělá tak ze 75procent.. a to chvilku kmitá a pak se vypne uplně.. prostě nejede.. ani po opětovném startu.. třeba v noci mi to neudělalo ani jednou.. už jsem zkoušel odpojit baterku, zkontrolovat ukostření, odpojit a znovu zapojit palubku... prostě nevím, co s tím... nemá někdo nějaké rozumné vysvětlení, čím by to mohlo být...?

Zaslal: so květen 26, 2007 2:20 pm Odpovědět s citátem
DAVE_FM napsal:
DAVE_FM napsal:
zdarec chlopi.. jak jsem psal nedávno v shoutboxu.. začíná mě zlobit ten tacháč...
dneska mi to zrobil zase.. z ničeho nic prostě začne ručička lítat jako pomatená.. nahoru, dolu, klidně až na max, to je hodně za 180 .. a když motor vypnu, jdu do obchodu a pak nastartuju, tak je to v poho.. udělalo mi to dvakrát, ale nepochybuji o tom, že se to bude opakovat... nevíte někdo, čím to může být...

předem dík za rady...
ještě jako dodatek.. mám ten starý typ budíků.. tak jako adler...

TAk tacháč zlobí pořád a je to čím dál horší.. zjistil jsem, že na to má vliv i počasí.. jak je teplo, tak to udělá tak ze 75procent.. a to chvilku kmitá a pak se vypne uplně.. prostě nejede.. ani po opětovném startu.. třeba v noci mi to neudělalo ani jednou.. už jsem zkoušel odpojit baterku, zkontrolovat ukostření, odpojit a znovu zapojit palubku... prostě nevím, co s tím... nemá někdo nějaké rozumné vysvětlení, čím by to mohlo být...?
tak to bude asi spatnym budikem a je dost mozny z na to ma vlyv vzdusna vlhkost aspon kamosovy to taky takhle zlobylo vzdycky poranu to blblo a odpoledne v poho a prej ten budik ovlivnovala vlhkost

Miki
Zaslal: so květen 26, 2007 2:22 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 23. 02. 2005 Příspěvky: 1262 Bydliště: Bratislava
noooo ked vies kolko cca premeriava tak jazdi pomalsie , neviem kde vidis taky zavazny problem ? Wink

Zaslal: so květen 26, 2007 2:24 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 12. 11. 2006 Příspěvky: 176 Bydliště: Vojkovice, okr. Frýdek.Místek
no.. mi to právě většinou ráno jede.. ale třeba dojedu do práce, skončím v 15 hod.. je teplo.. nastartuju a tacháč párkrát škubne a pak nic.. prostě nejede... takže vlhkost na to až tak vliv mít nebude.. jinak snad to nebude budík...
myslíte, že bych mohl něco zjistit na diagnostice?

Zaslal: so květen 26, 2007 2:26 pm Odpovědět s citátem
Miki napsal:
noooo ked vies kolko cca premeriava tak jazdi pomalsie , neviem kde vidis taky zavazny problem ? Wink

v čem vidím závažný problém.. že třeba když je teplo tak neukazuje vůbec.. prostě je na nule.. a to celou cestu.. takže třeba aj padesát km... a pořád hlídat otáčkoměr a přemýšlet kolik asi jedu se mi fakt nechce

Zaslal: so květen 26, 2007 2:36 pm Odpovědět s citátem
DAVE_FM napsal:
Miki napsal:

v čem vidím závažný problém.. že třeba když je teplo tak neukazuje vůbec.. prostě je na nule.. a to celou cestu.. takže třeba aj padesát km... a pořád hlídat otáčkoměr a přemýšlet kolik asi jedu se mi fakt nechce
tak na to ma vliv teplota to bych mozna vydel na cidlo

Amigo
Zaslal: st červenec 14, 2010 8:47 am Odpovědět s citátem
NĚMÁ NÁVŠTĚVA Založen: 08. 12. 2009 Příspěvky: 9 Bydliště: Vyškov
Zdravím, a jako absolutní laik mám právě teď ten samý problém, tj. v těchto horkých dnech mi přestala ukzovat ručička tachometru, ale ujeté kilometry se načítají. Na můj emailový dotaz v servisu mi bylo UIN čísla sděleno, že
cituji "orginální sdružený přístroj stojí 14.973,- Kč vč.DPH. vzhledem ke stáří vozidla bych doporučoval řešit tuto opravu pomocí dílu z vrakoviště, protože dle sdělení mechanika není možné přístroj stoprocentně opravit. " Tak se ptám jestli se najde někdo s dobrou radou či pomocí, protože já nemám ani otáčkoměr, takže rychlost opravdu jen odhaduji.
Předem moc díky za ohlasy.

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 2
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přejdi na: