Autor |
Zpráva |
< Servis ~ problémy s tachometrem |
Crack |
Zaslal: so duben 21, 2007 12:46 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: so duben 21, 2007 1:20 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
Crack napsal: No mám dvě auta a na jednom je na desítce a na druhým pod desítkou...když sem jel okolo radaru,tak sem měl na tachometu 40 a na radaru bylo 46 tak to potom promeruje ale nezda se my ze je a rucicka tak vysko ale to promerovani muze delat i velikost pneumatik |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
Crack |
Zaslal: ne duben 22, 2007 9:28 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: ne duben 22, 2007 10:08 am |
|
|
|
Crack napsal: tak to potom promeruje ale nezda se my ze je a rucicka tak vysko ale to promerovani muze delat i velikost pneumatik to máš pravdu že může,ale to mám taky podchycený,mám origo rozměr kol tak neví mestli to půjde spravit,nebo jestli mám schánět novej tachák [/quote]no tak todle bude asi delat tachak holt budes muset sehnat jinej |
|
Návrat nahoru |
|
Crack |
Zaslal: ne duben 22, 2007 10:18 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: ne duben 22, 2007 6:46 pm |
|
|
|
Crack napsal: martanc napsal: ]no tak todle bude asi delat tachak holt budes muset sehnat jinej no to je radost teda když to dám do citroenu na opravu tak to bude asi dražší než když koupím starší funkční co to urcite nejlepsi bude kdis sezenes starsi podle mne se da sehnat tak za 1500Kč |
|
Návrat nahoru |
|
DAVE_FM |
Zaslal: so květen 26, 2007 2:15 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
DAVE_FM napsal: zdarec chlopi.. jak jsem psal nedávno v shoutboxu.. začíná mě zlobit ten tacháč...
dneska mi to zrobil zase.. z ničeho nic prostě začne ručička lítat jako pomatená.. nahoru, dolu, klidně až na max, to je hodně za 180 .. a když motor vypnu, jdu do obchodu a pak nastartuju, tak je to v poho.. udělalo mi to dvakrát, ale nepochybuji o tom, že se to bude opakovat... nevíte někdo, čím to může být...
předem dík za rady...
ještě jako dodatek.. mám ten starý typ budíků.. tak jako adler...
TAk tacháč zlobí pořád a je to čím dál horší.. zjistil jsem, že na to má vliv i počasí.. jak je teplo, tak to udělá tak ze 75procent.. a to chvilku kmitá a pak se vypne uplně.. prostě nejede.. ani po opětovném startu.. třeba v noci mi to neudělalo ani jednou.. už jsem zkoušel odpojit baterku, zkontrolovat ukostření, odpojit a znovu zapojit palubku... prostě nevím, co s tím... nemá někdo nějaké rozumné vysvětlení, čím by to mohlo být...? |
_________________ 1,5 D 42kW, r.v. 99, 3dv, stříbrná metla |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: so květen 26, 2007 2:20 pm |
|
|
|
DAVE_FM napsal: DAVE_FM napsal: zdarec chlopi.. jak jsem psal nedávno v shoutboxu.. začíná mě zlobit ten tacháč...
dneska mi to zrobil zase.. z ničeho nic prostě začne ručička lítat jako pomatená.. nahoru, dolu, klidně až na max, to je hodně za 180 .. a když motor vypnu, jdu do obchodu a pak nastartuju, tak je to v poho.. udělalo mi to dvakrát, ale nepochybuji o tom, že se to bude opakovat... nevíte někdo, čím to může být...
předem dík za rady...
ještě jako dodatek.. mám ten starý typ budíků.. tak jako adler...
TAk tacháč zlobí pořád a je to čím dál horší.. zjistil jsem, že na to má vliv i počasí.. jak je teplo, tak to udělá tak ze 75procent.. a to chvilku kmitá a pak se vypne uplně.. prostě nejede.. ani po opětovném startu.. třeba v noci mi to neudělalo ani jednou.. už jsem zkoušel odpojit baterku, zkontrolovat ukostření, odpojit a znovu zapojit palubku... prostě nevím, co s tím... nemá někdo nějaké rozumné vysvětlení, čím by to mohlo být...? tak to bude asi spatnym budikem a je dost mozny z na to ma vlyv vzdusna vlhkost aspon kamosovy to taky takhle zlobylo vzdycky poranu to blblo a odpoledne v poho a prej ten budik ovlivnovala vlhkost |
|
Návrat nahoru |
|
Miki |
Zaslal: so květen 26, 2007 2:22 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
DAVE_FM |
Zaslal: so květen 26, 2007 2:24 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
no.. mi to právě většinou ráno jede.. ale třeba dojedu do práce, skončím v 15 hod.. je teplo.. nastartuju a tacháč párkrát škubne a pak nic.. prostě nejede... takže vlhkost na to až tak vliv mít nebude.. jinak snad to nebude budík...
myslíte, že bych mohl něco zjistit na diagnostice? |
|
Návrat nahoru |
|
DAVE_FM |
Zaslal: so květen 26, 2007 2:26 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Miki napsal: noooo ked vies kolko cca premeriava tak jazdi pomalsie , neviem kde vidis taky zavazny problem ?
v čem vidím závažný problém.. že třeba když je teplo tak neukazuje vůbec.. prostě je na nule.. a to celou cestu.. takže třeba aj padesát km... a pořád hlídat otáčkoměr a přemýšlet kolik asi jedu se mi fakt nechce |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: so květen 26, 2007 2:36 pm |
|
|
|
DAVE_FM napsal: Miki napsal: noooo ked vies kolko cca premeriava tak jazdi pomalsie , neviem kde vidis taky zavazny problem ?
v čem vidím závažný problém.. že třeba když je teplo tak neukazuje vůbec.. prostě je na nule.. a to celou cestu.. takže třeba aj padesát km... a pořád hlídat otáčkoměr a přemýšlet kolik asi jedu se mi fakt nechce tak na to ma vliv teplota to bych mozna vydel na cidlo |
|
Návrat nahoru |
|
Amigo |
Zaslal: st červenec 14, 2010 8:47 am |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
Zdravím, a jako absolutní laik mám právě teď ten samý problém, tj. v těchto horkých dnech mi přestala ukzovat ručička tachometru, ale ujeté kilometry se načítají. Na můj emailový dotaz v servisu mi bylo UIN čísla sděleno, že
cituji "orginální sdružený přístroj stojí 14.973,- Kč vč.DPH. vzhledem ke stáří vozidla bych doporučoval řešit tuto opravu pomocí dílu z vrakoviště, protože dle sdělení mechanika není možné přístroj stoprocentně opravit. " Tak se ptám jestli se najde někdo s dobrou radou či pomocí, protože já nemám ani otáčkoměr, takže rychlost opravdu jen odhaduji.
Předem moc díky za ohlasy. |
_________________ Saxo 1.1i, S1HDZF (i když zatím nevím co to znamená ) |
|
Návrat nahoru |
|
|