NĚMÁ NÁVŠTĚVAZaložen: 15. 05. 2007Příspěvky: 9Bydliště: Praha
Ahoj,
. . . nedávno jsem si koupil saxo a již po prvním dešti jsem zjistil, že s těma stěračema neni něco v pořádku. Chtělo by to nové. Jenomže vůbec nevím jakou délku mám koupit . Jeden má být prý o trošku kratší než ten u řidiče, ale mě ten u spolujezdce dokonce o trošku přesahuje. Pomoc !!!
. . . nedávno jsem si koupil saxo a již po prvním dešti jsem zjistil, že s těma stěračema neni něco v pořádku. Chtělo by to nové. Jenomže vůbec nevím jakou délku mám koupit . Jeden má být prý o trošku kratší než ten u řidiče, ale mě ten u spolujezdce dokonce o trošku přesahuje. Pomoc !!!
Mělo by to být na délku 450 mm a druhý 510 mm...
_________________ ex -1.5 D/42kw/2002 ! Modré Saxo spz za oknem "Alibaba"....těžko přehlednout
Mělo by to být na délku 450 mm a druhý 510 mm...
presne tak u ridice 510mm u spolujezdce 450mm a vzadu myslim 420mm
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru