Autor |
Zpráva |
< Servis ~ poskrabane sklo |
Jurry |
Zaslal: čt květen 03, 2007 6:27 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
zaleží jak kde já jsem taky pojištoval u Generali a normálně jsem řekl že chci i pojistit sklo a vůbec babu ani nezajímalo jestli jsem tam autem nebo ne.Takžeb bych se toho až tak nebál. Když jsme pojištovali u nás na firmě auta, tak chtěli poslat fotky tak se to trochu vyfotilo aby to nebylo vidět a na jednom autě se použil trošku Photoshop a bylo po problému |
_________________ Saxo 1,5D, 42kW, rv1996 |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: čt květen 03, 2007 1:40 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
Jurry napsal: zaleží jak kde já jsem taky pojištoval u Generali a normálně jsem řekl že chci i pojistit sklo a vůbec babu ani nezajímalo jestli jsem tam autem nebo ne.Takžeb bych se toho až tak nebál. Když jsme pojištovali u nás na firmě auta, tak chtěli poslat fotky tak se to trochu vyfotilo aby to nebylo vidět a na jednom autě se použil trošku Photoshop a bylo po problému no ja mam pojistku u generali takze do toho du a uvidime |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
Majo |
Zaslal: út květen 29, 2007 9:28 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
caute.. ako to tak citam, skoro kazdy ma poskrabane sklo od stieracov.. ja tiez, ale neriesim to, lebo som najprv myslel ze je to starou gumou, tak som kupil fungl nove stierace a skrabu tiez... debilni frantici nevedia, ze by mala ist najprv voda a az potom zacat stierat?? mne kym sa pusti voda, tak mi raz,niekedy aj dvakrat stihne prejst cez okno, takze si myslim ze ani nema vyznam tam davat nove, zachvilu bude vyzerat rovnako..
..alebo sa to da nejako nastavit aby najprv tiekla voda a az potom isli stierace |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: út květen 29, 2007 1:21 pm |
|
|
|
Majo napsal: caute.. ako to tak citam, skoro kazdy ma poskrabane sklo od stieracov.. ja tiez, ale neriesim to, lebo som najprv myslel ze je to starou gumou, tak som kupil fungl nove stierace a skrabu tiez... debilni frantici nevedia, ze by mala ist najprv voda a az potom zacat stierat?? mne kym sa pusti voda, tak mi raz,niekedy aj dvakrat stihne prejst cez okno, takze si myslim ze ani nema vyznam tam davat nove, zachvilu bude vyzerat rovnako..
..alebo sa to da nejako nastavit aby najprv tiekla voda a az potom isli stierace nastavit to nepude jedine vyrobit neake spozdeni steracu protoze sterace jdou hned kdezto vode to cvyly trva nez se tam dostane |
|
Návrat nahoru |
|
Majo |
Zaslal: út květen 29, 2007 1:23 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
vedel by si take nieco urobit?? Myslim ze by to ocenili viaceri.. |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: út květen 29, 2007 1:25 pm |
|
|
|
Majo napsal: vedel by si take nieco urobit?? Myslim ze by to ocenili viaceri.. no popremejslim o tom jsem elektrikar takze by neakej spozdovaci obvod nemusel bejt as takovej problem de o to aby se kvuli tomu nemuselo prekopat cely zapojeni steracu |
|
Návrat nahoru |
|
DAVE_FM |
Zaslal: út květen 29, 2007 9:13 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
no, toto mě taky sere.. u zadního stěrače gor.. to člověk ten maras dřív rozmaže než utře.. jestli spácháš ten spožďovač, tak by bylo super.. |
_________________ 1,5 D 42kW, r.v. 99, 3dv, stříbrná metla |
|
Návrat nahoru |
|
dave_m |
Zaslal: út květen 29, 2007 9:21 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
jo a neni lepsi udelat to tak,aby sterace pri ostriknuti nestiraly? Pak si stirnete sami |
_________________ bývalé VTS 16V, 2001, 1/4 mile za 15.85s, max na 2 km 189 km/h, max GPS 201 km/h
|
|
Návrat nahoru |
|
Jurry |
Zaslal: st květen 30, 2007 5:40 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Kolik stojí výměna předního skla? já totiž mám pojistku do 5tkč tak jestli bych musel doplácet. |
_________________ Saxo 1,5D, 42kW, rv1996 |
|
Návrat nahoru |
|
Adler |
Zaslal: st květen 30, 2007 7:18 am |
|
|
EX-Saxoclubák
|
6500 to stalo pojistovnu bylo to pres firmu kde sem nic nezarizoval jen podepsal papiry a do 2 hodin bylo sklo vymenene .. zbytek si poresi sami |
_________________ Skodylak fmetle, ftédéýčku a na hlínách
ex 1,5VTd //Galerie// |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: st květen 30, 2007 11:50 am |
|
|
|
dave_m napsal: jo a neni lepsi udelat to tak,aby sterace pri ostriknuti nestiraly? Pak si stirnete sami taky by to slo ale zatim nevim jak je to zapojeny chtelo by to neaky schema na ten spozdovac se o vikendu snad vrhnu |
|
Návrat nahoru |
|
Majo |
Zaslal: st květen 30, 2007 12:36 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
..by si potom mohol doniest ukazat na zraz ak by to fungovalo a myslim ze pre clenov by si to mohol zacat rovno robit doradu.. chcel by asi kazdy.. ja hned prvy |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: st květen 30, 2007 1:01 pm |
|
|
|
Majo napsal: ..by si potom mohol doniest ukazat na zraz ak by to fungovalo a myslim ze pre clenov by si to mohol zacat rovno robit doradu.. chcel by asi kazdy.. ja hned prvy uvidime mymochodem nema nekdo neake srozumitelne schema elktriky na saxo potrebuju zjistit jak sou zapojene sterace jestli je to stirani pri ostrikovacich zapojen neak zvlast a nebo jestli je to vsechno dohromady |
|
Návrat nahoru |
|
DAVE_FM |
Zaslal: st květen 30, 2007 6:02 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
ještě mě napadlo. kdysi jsem měl na P405 hadičku až ke stěračům a voda mi šla přímo před stěrače i za chodu.. to by šlo taky udělat ne? |
_________________ 1,5 D 42kW, r.v. 99, 3dv, stříbrná metla |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: čt květen 31, 2007 10:03 am |
|
|
|
DAVE_FM napsal: ještě mě napadlo. kdysi jsem měl na P405 hadičku až ke stěračům a voda mi šla přímo před stěrače i za chodu.. to by šlo taky udělat ne? jj to se da dodelat todle mivaly autobusy a pak se to zacalo delat podomacku u osobaku ale u jinyho auta nez stodvacitky sem to jeste nevidel problem by to samozrejmne nebyl stacilo by jen natahnout ty hadicky ale nevim jestli by to zvladlo to cerpadilko |
|
Návrat nahoru |
|
|